Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hayırlı haberler alırsın inşallah.
beklemek zor ama güzel olsa gerek.inşallah çok mutlu olarak geri döner,bizede haber verirsin

inşallah canımm..
gerçekten beklemek çok zor..hem çok güzel hemde çok korkuyorum yarın öğleden sonra alıcakmışım sonucu.. nasıl geçekse o kadar saat

canım bende her ay aynı belirtilerle kendimi dinlemekle zamanını öldürenerdenim.
ama bu ay geçen aylardan farklı olan 2 sey var
birincisi göğüs ucu acıması.
ikincisi kasık ağrısı.önceki ayda denemiştik ve kasık ağrım vardı ama bu ayki ağrıyı yaşayınca geçen ayki hiçbişiymiş dedim
çünkü 2 gün tam gün devam etti aralıksız.yürürken bile beni zorlayan bir ağrıydı.
bakalım hayırlısı beklemedeyim

benimde kasıklarım şiş böle ağrı var birde ayıptır sölemesi 4-5 gündüz kabızımm..ok fena birşeyy yaa üşüttümmü naptıuım bilmiyorummm

inşallah canımm..
gerçekten beklemek çok zor..hem çok güzel hemde çok korkuyorum yarın öğleden sonra alıcakmışım sonucu.. nasıl geçekse o kadar saat

Canım benim bizim burdada bi kadın doğum polikliniği var bende oraya sormustum benim evime yakın diye ilk hamileliğimde değer takibi
yapıyordk . oraya sormustum yaptırmadan banada bugun yaptırırsanız yarın öğleden sonra alırsınız demişti
sormustum neden diye normalde 2 saate çıkıyor dedim
poliklinik olduğumuz için labaratuar bölümümüz sadece kan alıyor.testi anlaşmalı hastanemizde yaptırıyoruz.
ertesi gün bize geliyo sonuçlar demişti. ki aynı uygulama sağlık ocaklarında da mevcutmuş.
kan aldırmamış olsaydın hastanede yaptr derdim ama bi daha canını yakmana gerek yok bence,beklemen gerekicek zor ama

hımm o saflıkla hiç sormak bile aklıma gelmedi :) sanki ilk defa geliyo başıma :):)

benimde kasıklarım şiş böle ağrı var birde ayıptır sölemesi 4-5 gündüz kabızımm..ok fena birşeyy yaa üşüttümmü naptıuım bilmiyorummm

Canim bir bardak ilik sut ve iki uc gun kurusu ye ayni zamanda kesin cozum ama fazla yeme ayrica bevis varsa gayet digal yontem sorun olmaz zararindan coj faydasi olur

Canim bir bardak ilik sut ve iki uc gun kurusu ye ayni zamanda kesin cozum ama fazla yeme ayrica bevis varsa gayet digal yontem sorun olmaz zararindan coj faydasi olur

yok canım ya bebiş değildi..daha geçen hafta yumuş haftamdı..hemen olmaz böle şeylerde..
sanırım üşüttümmm..ben en iyisi kayısı yemeye devam edeyimmm

Günaydıınnn kızzllarrrrr

tatil bittii sahalara geri döndüm hemde adet ile birlikte

38s im yeni bat 15 Eylül

Eeee nasılsınız?

Kimler hamiş kimler hamiş adayı bakalım?

Günaydıınnn kızzllarrrrr

38s im yeni bat 15 Eylül

Eeee nasılsınız?

hoşgeldinn bebişşşşş
sabah sabah kötü haberi aldık amaaa
abu ay sıkı çalış bakalımmmm
sinem hamiş...bizlerde beklemedeyizzz

hoşgeldinn bebişşşşş
sabah sabah kötü haberi aldık amaaa
abu ay sıkı çalış bakalımmmm
sinem hamiş...bizlerde beklemedeyizzz

Bu ay çalışma olmamıştı zaten malum tatilden dolayı o yüzden hiiiççç beklemiyordum hiçte üzülmedim sanırım artık kafama takmıyorum elbet olucak birgün....

Hayırlısı olsun canım sinemselçuk mu hamiişşş? Çok sevindim....

Senin bat ne zaman

günaydınn hoşgeldinn :)
inşallah 15 eylülde gelmez kırmızılar :)

Günaydın canıımmm hoşbuldummm

Sen de de müjdeli haber varmış sanırım Hayırlı olsunnn

Günaydıınnn kızzllarrrrr

38s im yeni bat 15 Eylül

Eeee nasılsınız?

Günaydın canımmmm,
hoşgeldiiinnnn.
benim bat 31 Ağustos canım.verimli günlerde çalışmalarımız oldu.
bakalım hayırlısı diyoruz.bu ay bana rahat geçicek sanırım zaman.
önümüzdeki hafta yıllık izindeyim.bu haftayı bitirirsem hayırlısıyla benden iyisi yok
tatilde de vakit geçer hemen

evet sanırım öyle bi haber var :) evde kendim test yaptım adetimde 5gün geçti..
inşallah bu sefer güzel bi hamilelik geçirip alırız b ebişimizi kucağımıza..
darısı tüm isteyenlerin başına

benim BAT 26 ağustos-27 ağustos kuzum..birgün atlayabiliyor diye böle diyorum...

Günaydın canım... sende hoşgeldin tanışmadık sanırım yeni katıldın aramıza yanlış mı hatırlıyorum :26::26::26::26:
Hayırlısı inşallah tatilde zaman su gibi geçer sonra da müjdeli haberi verirsin umarım

evet sanırım öyle bi haber var :) evde kendim test yaptım adetimde 5gün geçti..
inşallah bu sefer güzel bi hamilelik geçirip alırız b ebişimizi kucağımıza..
darısı tüm isteyenlerin başına

Ohhhh oohhhh süppeeerrr iinşallah canım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…