Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçikmelerim nadir olur oda en fazla 2 gün dür... bgün geçikmenin 5. günü :18:yarın kana gitcem bebeğim :18:

o zaman bebiş var diye umut ediyoruz inşallah umutlarımız boşa çıkmaz yarını dört gözle bekliyoruz hepimiz :)) Hiç idrar testi falan yaptın mı?

slm nasılsınız kızlar ne var ne yok kahvaltımı yapamadım daha cok acıktımmm

o zaman bebiş var diye umut ediyoruz inşallah umutlarımız boşa çıkmaz yarını dört gözle bekliyoruz hepimiz :)) Hiç idrar testi falan yaptın mı?

dün değil diğer gün yaptım test negatiftisaolun iyi dilekleriniz için umarım ...umarım hamileyimdir

ama bu sayılmaz yataktan çıkmadan ölçüm yap bunu saymıyom

uykulu uykulu aklıma gelirse yaparım.. Ben kimim nerdeyim hiç hatırlamıyorum çünkü sabahları

Adet olursam ki olmucam ama 1. gününden itibaren sabah yapıp yazıcam

uykulu uykulu aklıma gelirse yaparım.. Ben kimim nerdeyim hiç hatırlamıyorum çünkü sabahları

Adet olursam ki olmucam ama 1. gününden itibaren sabah yapıp yazıcam

bende sabah 5 buçuktan beri uyuyamadım ağrıdan o yüzden kendime geldim de yaptım. onu da tek gözü kapalı ölçtüm zaten
hayııııır adet yooooooook kırmızı yoooooook biz bu termometreleri bebek için aldık aslında

yooookkk tabiiiii bebiş için o evde dursun derece lazım olur Benim hala karnım ağrıyo

testim bitti canımmm eczanemiz çok uzakta

Birşey sölücem ama gülmeyin Ovü testi aldığımda 2 tane de hamilelik testi geldi yanında Bende dayanamadım geçen 1 ini yaptım 1 tane kaldı onu da meraktan çatlamıyıim hiç değilse testim yok der otururum die bugün yaptım test kalmadı mecbur gecikmesini beklicem

alemsin canım yaaaa
bende 6 tane var sen ne diyon. ama dayanıyorum yapmıyorum hiçbirini. daha çok var çünkü benim zaten varsada çıkmaz. e bekliyceeeez mecbuuuur

:))) hehhe bende öle yapıdum heeeepp en iyisi bebeğim yha benceeeee

alemsin canım yaaaa
bende 6 tane var sen ne diyon. ama dayanıyorum yapmıyorum hiçbirini. daha çok var çünkü benim zaten varsada çıkmaz. e bekliyceeeez mecbuuuur

5 gün kaldı benim çıksa mucizeydi zaten Ne çektikkk beee ne çektiikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…