ağrılı ve sızılı canım.. sen nasılsınnnnnn
doğru söylüyosun güzel düşünelim
sabah ateşimi ölçtüm 37 çıktı. senin kaç çıkıyo :44::44:
Senin düşünmen yeter benim için.. desteklerin için saol kuzum. sen iyiki varsın. inşallah rabbim gönlüne göre verir...
hadi yha canım benim :26: elimden bişey gelse keske ...dikkat et kendine güzelimiyyim ben ya aynı
geçikmelerim nadir olur oda en fazla 2 gün dür... bgün geçikmenin 5. günü :18:yarın kana gitcem bebeğim :18:
Senin düşünmen yeter benim için.. desteklerin için saol kuzum. sen iyiki varsın. inşallah rabbim gönlüne göre verir...
hheeemmennn bakıyoruummmm 36,2
o zaman bebiş var diye umut ediyoruz inşallah umutlarımız boşa çıkmaz yarını dört gözle bekliyoruz hepimiz :)) Hiç idrar testi falan yaptın mı?
ama bu sayılmaz yataktan çıkmadan ölçüm yap bunu saymıyom
dün değil diğer gün yaptım test negatiftisaolun iyi dilekleriniz için umarım ...umarım hamileyimdir
neyse gorusuruz bıraz ıslerım var sonra gorusuruz
uykulu uykulu aklıma gelirse yaparım.. Ben kimim nerdeyim hiç hatırlamıyorum çünkü sabahları
Adet olursam ki olmucam ama 1. gününden itibaren sabah yapıp yazıcam
Sabah idrarıyla bi yapsan mı acaba dicem ama
bende sabah 5 buçuktan beri uyuyamadım ağrıdan o yüzden kendime geldim de yaptım. onu da tek gözü kapalı ölçtüm zaten
hayııııır adet yooooooook kırmızı yoooooookbiz bu termometreleri bebek için aldık aslında
testim bitti canımmmeczanemiz çok uzakta
yooookkk tabiiiii bebiş için o evde dursun derece lazım olurBenim hala karnım ağrıyo
Birşey sölücem ama gülmeyinOvü testi aldığımda 2 tane de hamilelik testi geldi yanında Bende dayanamadım geçen 1 ini yaptım 1 tane kaldı onu da meraktan çatlamıyıim hiç değilse testim yok der otururum die bugün yaptım test kalmadı mecbur gecikmesini beklicem
yooookkk tabiiiii bebiş için o evde dursun derece lazım olurBenim hala karnım ağrıyo
Birşey sölücem ama gülmeyinOvü testi aldığımda 2 tane de hamilelik testi geldi yanında Bende dayanamadım geçen 1 ini yaptım 1 tane kaldı onu da meraktan çatlamıyıim hiç değilse testim yok der otururum die bugün yaptım test kalmadı mecbur gecikmesini beklicem
alemsin canım yaaaa
bende 6 tane var sen ne diyon. ama dayanıyorum yapmıyorum hiçbirini. daha çok var çünkü benim zaten varsada çıkmaz. e bekliyceeeez mecbuuuur
:))) hehhe bende öle yapıdum heeeeppen iyisi bebeğim yha benceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?