:13: 
Koç burcunun uyumu: aşkta terazi ,evlilikte yay arkadaşlıkta oğlak burcu
Boğa burcunun uyumu :aşkta akrep,evlilikte oğlak,arkadaşlıkta aslan
İkizler burcunun uyumu :aşkta ikizler ile aslan,evlilikte aslan ile kova ,arkadaşlıkta ise ikizler
Yengeç burcunun uyumu:aşkta terazı,akrep ve aslan,evlilikte boğa veya akrep arkadaşlıkta yay
Aslan burcunun uyumu:aşkta yengeç,arkadaşlıkta evlilikte ikizler ve oğlak,arkadaşlıkta ise oğlak ve boğa
Başak burcunun uyumu :aşkta akrep,evlilikte terazı burcu,arkadaşlıkta terazi yine..
Terazi burcunun uyumu:aşkta koç ,yengeç burcu,evlilikte başak,koç,arkadaşlıkta balık ve başak burcu
Akrep burcunun özellikleri:aşkta yengeç başak,evlilikte balık ve yengeç,arkadaşlıkta yengeç
Balık burcunun uyumu:aşkta balık,evlilikte yay,arkadaşlıkta terazi ve yay burcudur.
Kova burcunun uyumu:aşkta akrep ve başak,evlilikte yay ve ikizler burcu arkadaşlıkta ise terazi
Oğlak burcunun uyumu:aşta başak,yay,boğa,evlilikte ise aslan ve boğa,arkadaşlıkta ise koç ve aslan
Yay burcunun uyumu :aşkta oğlak,evlilikte kova,koç veya yay,arkadaşlıkta ise yay
İkizler burcunun uyumu :aşkta ikizler ile aslan,evlilikte aslan ile kova ,arkadaşlıkta ise ikizler
Yengeç burcunun uyumu:aşkta terazı,akrep ve aslan,evlilikte boğa veya akrep arkadaşlıkta yay
Aslan burcunun uyumu:aşkta yengeç,arkadaşlıkta evlilikte ikizler ve oğlak,arkadaşlıkta ise oğlak ve boğa
Başak burcunun uyumu :aşkta akrep,evlilikte terazı burcu,arkadaşlıkta terazi yine..
Terazi burcunun uyumu:aşkta koç ,yengeç burcu,evlilikte başak,koç,arkadaşlıkta balık ve başak burcu
Akrep burcunun özellikleri:aşkta yengeç başak,evlilikte balık ve yengeç,arkadaşlıkta yengeç
Balık burcunun uyumu:aşkta balık,evlilikte yay,arkadaşlıkta terazi ve yay burcudur.
Kova burcunun uyumu:aşkta akrep ve başak,evlilikte yay ve ikizler burcu arkadaşlıkta ise terazi
Oğlak burcunun uyumu:aşta başak,yay,boğa,evlilikte ise aslan ve boğa,arkadaşlıkta ise koç ve aslan
Yay burcunun uyumu :aşkta oğlak,evlilikte kova,koç veya yay,arkadaşlıkta ise yay
sen ne alemdesin tatlım kanaman nasıl ?
dün çıkmak zorunda kaldım yarım kaldı moralin yerine geldi mi biraz bebişim?
olsun canım mühim değil....
ya akıntım var kan a benziyooadet olcam sanırsam... 
ben ağladım eşimde ben ağlıyorum diye ağladısarıldık birbirimize moral verdik ... yapcak baska bişey yok kuzucummm 
sıkma tatlım canını önümüzdeki aya kısmettir inşallahh..hayırlısı olsun canım
geçti acımyo canım artık.. dün çok kötüydüm atlattım çok şükür
saol bebeğim beni düşündüğün için ay çok mutlu oluyorum beni sordukça
beni seviyosnuz lan sizzzz
ben geldim beni hiç görmedin miiiiiiiiiiiiii
ohoooo ne muhabbetler döndü ki sormaaayaaaaa bir iki saat biraz çalışayım dedim yine şişmiş burası biraz yavaş gidin takip edemiyommmmmm :))))))
geçti acımyo canım artık.. dün çok kötüydüm atlattım çok şükür
tabiii ki hayatım şüphen mi var 
tabikisi seviyorrruuuuzzz canımsıınn
oglak burcu erkekleri kadar 4x4 insan tanımadımm
ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh keşke bir oglak bulaydım yawwww
oglak burcu erkekleri kadar 4x4 insan tanımadımm
sevmez olur muyuz hiç yavrummmmmmmgeçti acımyo canım artık.. dün çok kötüydüm atlattım çok şükür
AAAnnnaammm bebişim gelmişşşşşkıss 4 gündür patron yok bi geldi işler yağdı birde cuma ödemeler falan bi ödeme yapıorum bi buraya bakıyorum 
neden öyle dedin ki şimdiiii.. bende oğlağım eşimde oğlak burcudur.oglak burcu erkekleri kadar 4x4 insan tanımadımm
sevmez olur muyuz hiç yavrummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?