Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kocişim terazi ben balıkım o zaman biz iki iyi arkadaştan öteye geçemiyeceğiz desene
evlendik artık çok geçççç

ben kocamla ne yapsam anlaşamıyorum ben oğlak o oğlak ikimizde brbrimize göre değiliz sankim

sen ne alemdesin tatlım kanaman nasıl ?
dün çıkmak zorunda kaldım yarım kaldı moralin yerine geldi mi biraz bebişim?

olsun canım mühim değil....

ya akıntım var kan a benziyoo adet olcam sanırsam...
ben ağladım eşimde ben ağlıyorum diye ağladı sarıldık birbirimize moral verdik ... yapcak baska bişey yok kuzucummm

heyyyy ben teraziyim eşim boğa ne yani biz analaşamıyor muyuz ben inanmadım buna banane bananae

Son düzenleme:
olsun canım mühim değil....

ya akıntım var kan a benziyoo adet olcam sanırsam...
ben ağladım eşimde ben ağlıyorum diye ağladı sarıldık birbirimize moral verdik ... yapcak baska bişey yok kuzucummm

sıkma tatlım canını önümüzdeki aya kısmettir inşallahh..hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:
yaaaaa bir iki saat biraz çalışayım dedim yine şişmiş burası biraz yavaş gidin takip edemiyommmmmm :))))))

sıkma tatlım canını önümüzdeki aya kısmettir inşallahh..hayırlısı olsun canım

geçti acımyo canım artık.. dün çok kötüydüm atlattım çok şükür

saol bebeğim beni düşündüğün için ay çok mutlu oluyorum beni sordukça
beni seviyosnuz lan sizzzz

geçti acımyo canım artık.. dün çok kötüydüm atlattım çok şükür

saol bebeğim beni düşündüğün için ay çok mutlu oluyorum beni sordukça
beni seviyosnuz lan sizzzz
sevmez olur muyuz hiç yavrummmmmmm
AAAnnnaammm bebişim gelmişşşşş kıss 4 gündür patron yok bi geldi işler yağdı birde cuma ödemeler falan bi ödeme yapıorum bi buraya bakıyorum

evet ben geldimmmm
aman işine dikkat et ödemeleri karıştırayım deme
bizim patronda sabahları burada oluyor hepsi mi aynı olur yaa sabahları deli gibi çalıştırıyo..gerekli gereksiz işler yığıyo sinir oluyorumm..şimdi çıktı çok şükür de biraz rahat nefes aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…