saglık ocagındaki ebeler mahallelerindeki hanımları arayıp gebelik soruyorlar eger gebeyseler ve ebelerin bilgisi yoksa maaşlarından kesiliyor buna ragmen hangi akla hizmet tahlil yapmazlar şaşkınım :18:
canım kusura bakma karışıklıktan sana hayırlı olsun diyemedim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın minik meleğini
yaptım 3 gün öncesi silik çizgi vardı dün akşamda 2.çizgi koyulaşmıştı biraz daha bekleyim doktra gitmeyi planlıyourm
evet baya varmış hakketen çalışma varmı peki
bu ay baya iyiydi çalışmalar..hala devam ediyoruzzz
merhaba kızlar herkese
merhaba hoşgeldinn
hoşgeldin cnm
hoşbuldum kızlar,sağolun...
o zman bu ay ümitliyiz hadi bakalm gelsinnnnnnnnnnnn
hoşgeldin cnm
merhaba kızlar herkese
merhaba kızlar herkese
anlat bakalım ne var ne yok bebek varmı yada bebek düşiüncesi varmı çalışma varmı bat ne zman yaş kaç nerelisinne çok sordum yaaa
ayyy inşş yaaa...bütün bekleyenlerin hepsininnn karnı bebiş dolsunn inşşşş
hoşgeldin canım aramıza topiğin boş göründüğüne bakma bizim kızlar gelecek ban yediler dün 2000 sayfadır nazarımız oldu dün.gelsin demirbaşlar halay eğlence güven samimiyet kardeşlik heppsini bulursun burada :)
sen bide yaşını batını yaz adminimiz gelince o seni listeye ekler istersen:)
selam kızlar yarın bat ım dua edin görmiyeyim kırmızılarıçatlıycam beklemekten zaman da geçmiyor ya çok stres yaptım bu ay kendime
ahahahaa süpersinİstanbul'danım 26 yaşındayım 2 senelik evliyim + evlendiğimden beri çocuk düşüncesi ve isteği var ama 2 defa düşük yaptım biri 2012 martta,biride 2013 haziran başında maalesef...şimdi düşük sonrası testler yapıldı,genler falan kontrol edilcek bi sebep var mı o bakılcak,sonuçları bekliyorum...son düşüğüm olalı 1 ayı doldurdum hala adet olmadım,zaten ilk düşüğümden beride hiç düzenli olmadı ve çoğu zaman söktürücü ile hastalandım...sanırım öyle devam edicek gibi,olmadım çünkü hala...
ahahahaa süpersinİstanbul'danım 26 yaşındayım 2 senelik evliyim + evlendiğimden beri çocuk düşüncesi ve isteği var ama 2 defa düşük yaptım biri 2012 martta,biride 2013 haziran başında maalesef...şimdi düşük sonrası testler yapıldı,genler falan kontrol edilcek bi sebep var mı o bakılcak,sonuçları bekliyorum...son düşüğüm olalı 1 ayı doldurdum hala adet olmadım,zaten ilk düşüğümden beride hiç düzenli olmadı ve çoğu zaman söktürücü ile hastalandım...sanırım öyle devam edicek gibi,olmadım çünkü hala...
hoşgeldin canım inşallah görmezsin kırmızıları ama bruda stres yapmak yok strese son umutla beklemeye tam gaz devam:)biliyosun stres hamileliği etkileyen bir faktör rahatlamaya çalış biraz
mihrimahnaz sende hoşgeldin aramıza daha önce görmedim seni sende batını yaşını yaz da admin eklesin seni de istersen
canım öncelikle geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsin ama bak 2 kez hamile kalabilmişsin...demekki hamile kalmanda bir problem yok..şimdi düşük nedeninide bulurlarsa inş doktor kontrolünde sağlıkla bir bebek alırsın kucağınaaa...
heheh evet evet daha öncelerden de yazmışlığım vardı bu topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?