Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah allah ama yapmadı sağlık ocağı hastanede herşeyine bakarlar dedi :44:

kızlar benimde akşamdan başlayan sol kasık bel ağrısı var uzun süre ayakta iş yaptığımda şiddetleniyor bacağıma bile vuruyor normal mi bu?

aynenn yaa kan testinde netleşmeden USG neden istedilerki :44::44::44: hemde daha görünmezki birşey yani yeniyse :44::44:

cnm fındıkkabuguna sormustum ama seninde silik çıktıysa inş hamilesindir. o tarafların doktorlarıyla ilgili hiç bilgim yok olsaydı yardımcı olmakisterdim internetten araştırmaya çalış derim şimdiden tbkler

allah allah ama yapmadı sağlık ocağı hastanede herşeyine bakarlar dedi :44:

çok saçma sağlık ocagı testlerini yapmak zorunda + takip etmek zorunda başka testler de yapıyolar form filan dolduruyolar tekrar git istersen cnm:26:

kızlar benimde akşamdan başlayan sol kasık bel ağrısı var uzun süre ayakta iş yaptığımda şiddetleniyor bacağıma bile vuruyor normal mi bu?

evet cnm eger hamileysen agrılar normal ben 7 hafta içindeyim hala ara ara agrım oluor bebek yerleşiyordur inşşşşşş

aynenn yaa kan testinde netleşmeden USG neden istedilerki :44::44::44: hemde daha görünmezki birşey yani yeniyse :44::44:

evet 6 haftalıkken 5 haftalıkken anca kesesi görünüyor neye dayanarak ultrason demişler gebemi değilmi bakmadan bende anlmadım

benimde belimde var bir ağrı bacaklarım zaten ağrıyor..oturduğum yerde bende üşüttüm diyorum...dün hastaydım çünkü bugün iyiyim ama ağrım tam gaz devam...benimki üşütmeden ama seninki hamilelik olabilirrr inşşş

gitsemde tahlil yapamazlar artık çünkü 11e kadarmış tahlil saatleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…