bak bu ay olmazsa sonra oda olmazsa bi sonra olsun ama hayırlısı olsun böyle rahatlat kendiniypcak biey yok bekleyeceğiz mecbuuuuuurrrrr
canım o dönemlerde yaşadığın stresi sıkıntıyı bi sen bi allah bilir. bizim elimzden gelen olabildiğince kafanı dağıtmana rahatlamada yardımcı olmak keyfini yerne getirmek olurbide dua ederiz rabbim en kısa zazmanda hayırlısıyla bebeğini büyütmeyi nasip etsin inşallahhh..
eneeeeeeeeemmmm hamile hanıma bat yaş sormuşum yacanım alışkın değiliz biz birlikte hamilelik bekleyelim mi olunca başlık pek dışardan hamile gelmiyo yanımıza da ondan şeyettim kusua bakma:) bari satınla yaşını yaz
uzaklaştırıldılar bir müddet için yani canımnette çok sohbet etmediysen bilmemen normal kuzum
uzaklaştırıldılar bir müddet için yani canımnette çok sohbet etmediysen bilmemen normal kuzum
Sat nedemek oldugunu bilmiyorum yaşım 25 bilerek yazmamazlık yapmadım canım şakasına sölüosun sandım hamileyim diye
Sat nedemekki :26::26:
Son Adet Tarihi demek canım.. baş harfleri ile kısaltma..
kuzum arkadaşlara sormuşsun batı yaşı normalde burdan olan bilmez de demekki uzun süredir bizimlesin de çaktırmıyosun:)))) satı da biliyorsundur diye düşündüm bende sen bi arkadaşa batı sorunca:) beklenen adet tarihi yerine son adet tarihi hamilesin ya hanidoktorun hamilelik notlarıne dikkat et hep sat yazar
kuzum arkadaşlara sormuşsun batı yaşı normalde burdan olan bilmez de demekki uzun süredir bizimlesin de çaktırmıyosun:)))) satı da biliyorsundur diye düşündüm bende sen bi arkadaşa batı sorunca:) beklenen adet tarihi yerine son adet tarihi hamilesin ya hanidoktorun hamilelik notlarıne dikkat et hep sat yazar
evet terbiyesiz bitane ama canımkim gı onlar küfr etmişler geliba tabesizler :)ben genelde face takılıodum bilmiom nette sohbeti işte ikonlar bile arıza yapıolarr artık ne çıkarsa bilmiom
iki saattir ne demek ban yemek anlamaya çalışıyorum yaw benim ki de cahillik
Bu arada doktora daha iki kez gittim doktor notlarında sat yazdıgının farkında değilim bi cogundan anlamıyorumda zaten cahillliğime var abla kusura bakma yeniyim henuz alışıcam zamanla :44:
evet terbiyesiz bitane ama canımhehe ben bile 3-4 aydan sonra alıntılı msj atmayı öğrendim burda kuzum normal hepsi
deme kız değil cahillik fln
aşkolsun yaa o kadar büyük müyüm ben ki abla dedin ya bana:) yok benden kaynaklandı bildiğimi biliyomuşsun gibi davrandım canım ondan oldu:)
canım adetlerin mi düzensiz neden şimdiye kadar test yapmadın ben çatlamıştım şimdiye kadar:) yapsan da güzel haberler versen bize keyfimiz azcık yerine gelse:)
Canım test yaptın mı peki benim 3 gün önce silik çizgi çıkmıştı
ayy kuzum yaa aynen bende dün o kadar hastaydımki ağrıdan gece 3'e kadar kıvrandım ama ilaç almadım belki hamişimdir diye...daha müjdesini almadan annelik duygusunu hissediyoruz yaaa...duygulandımm
bence birkez daha yaptır kan testi bikaç gün sonra belki katlamıştır değerin
buarada bana kan tahlili yapmadı sağlık ocağı direk ultrasona gönderdi onlar zaten gereken testleri yapıyolar daha garanti olur dedi
ewet bende öle düşünüyorum adetim gelecek gibi bi belirtiler yok eğer gelmezse bu hafta sonlarına doğru doğum ewine gidecem orada kan tahlili yaptıracam ultrosona girecem falan işte gerekli herşeyi yptıracam
CKbeautyandshee nickin cok uzunnnnnnnben söleyemiom türkçesi neki bunun kafam karıştı
evet terbiyesiz bitane ama canımhehe ben bile 3-4 aydan sonra alıntılı msj atmayı öğrendim burda kuzum normal hepsi
kız bura açılalı zaten 3,5b ay oldu çok iyi hatırlıom mart ayıydı ,e sen gene iyisin cnm ya hemen öğrendin ozamantopiği ama ben çok sık hele son zamnlarda hiç fazla can sıkıntısından birilerine takılıım diye :dbiri abla mı dedi
deme kız değil cahillik fln
aşkolsun yaa o kadar büyük müyüm ben ki abla dedin ya bana:) yok benden kaynaklandı bildiğimi biliyomuşsun gibi davrandım canım ondan oldu:)
ben kısaca CK :)))
gel tanışalım önce ben kısaca Fd ama sen bana uzun uzun naslsın arkadaşım deeee
canım desteğiniz için teşekkür ederim dün aradı eşim yemek yapma bu akşam hazırlan dedi gittik çok güzel masa hazırlanmış guller mumlar çok mutlu oldum.eve gelince gelinliğimi giyip süpriz yapacaktım giremedim içinene olursa olsun canım siz hayat arkadaşısınız. kavgalar herkeste oluyor. çok iyi geçiniyoru diyende bile olur öyle tartışmalar. fazla üstelememek lazım. sen bence yap süprizini eşine. emin ol çok hoşuna gider davranışları bile değişir bence
bence birkez daha yaptır kan testi bikaç gün sonra belki katlamıştır değerin
buarada bana kan tahlili yapmadı sağlık ocağı direk ultrasona gönderdi onlar zaten gereken testleri yapıyolar daha garanti olur dedi
ewet bende öle düşünüyorum adetim gelecek gibi bi belirtiler yok eğer gelmezse bu hafta sonlarına doğru doğum ewine gidecem orada kan tahlili yaptıracam ultrosona girecem falan işte gerekli herşeyi yptıracam
Canım senin ne oldu adet oldun mu inşallah bebeğin seninledir :) benim bu ay tutsa çok iyi olurdu tanışma yıldönümüz 5sene oluyor :) o güne süpriz yapabilirim.hoş bu zamana kadar doğum günü babalar günü yıldönümü geçirdik denk gelmedik.belkide diyorum ki ben hep 1sene geçsin öyle bebek istiyorum diyordum belkide bu ay geldi bebeğim istediğim ayda :)
kızlarr bende bugun test yaptım negatıf cıktı... Aklımda hep cope attıgım testte kaldıı
kızlarr bende bugun test yaptım negatıf cıktı... Aklımda hep cope attıgım testte kaldıı
wuuu süper olmuş. :)
sizce hafta sonunda hastahaneye gittiğimde kanımda yükselme ihtimali varmıdır negatif çıkmıştı yhaa
hemencik mi attın 5 10 dk bekleseydinkızlarr bende bugun test yaptım negatıf cıktı... Aklımda hep cope attıgım testte kaldıı
bak ne güzel herşey yoluna girmiş bazen boş yere kendimizi üzüyoruzcanım desteğiniz için teşekkür ederim dün aradı eşim yemek yapma bu akşam hazırlan dedi gittik çok güzel masa hazırlanmış guller mumlar çok mutlu oldum.eve gelince gelinliğimi giyip süpriz yapacaktım giremedim içine
:) bende kendimi hazirladim :)
Canım senin ne oldu adet oldun mu inşallah bebeğin seninledir :) benim bu ay tutsa çok iyi olurdu tanışma yıldönümüz 5sene oluyor :) o güne süpriz yapabilirim.hoş bu zamana kadar doğum günü babalar günü yıldönümü geçirdik denk gelmedik.belkide diyorum ki ben hep 1sene geçsin öyle bebek istiyorum diyordum belkide bu ay geldi bebeğim istediğim ayda :)
olabilir canım testte pozitif çıkmış kolay kolay pozitif çıkmaz heralde:44:
ewet idrarda pozitif çıktı adet gecikmem 10 gün mide bulantısıda var az bişey ama kanda negatif çıkıyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?