Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hb

canım zaten 1.hamilelik düşük olunca 2.de öyle bi abarttık ki dikkat etmeyi görsen yok artık derdin.. devamlı yattım,herşeyi eşim yaptı yemek dahil,temizlik dahil.. evden bile çıkmıyordum çok bunalmadıkça, araba sallamasın falan diye.. elimden geleni fazlasıyla abartarak yaptım yani ama kısmet değilmiş dmeek, olmadı yine.. yinede şükür ama, kürtaj olmadım 2 seferde de.. gerek kalmadı..

evet canım aynen öyle.. hayırlısını diliyorum,sağlıklı olsun diyorum ve Allah'a bırakıyorum artık,elden başka bişey gelmiyor..

hmm anladım canım Allah yardımcın olsun inş sağ salim kucagına alırsın unutturur sana melegin o günleri

sakınan göze çöp batmış kuzum ya inş. rabbim isteyen herkese aratmadan verir...

bu arada neden ban yediler diğer kızlar

bak bu ay olmazsa sonra oda olmazsa bi sonra olsun ama hayırlısı olsun böyle rahatlat kendiniypcak biey yok bekleyeceğiz mecbuuuuuurrrrr
evet canım aynen öyle.. hayırlısını diliyorum,sağlıklı olsun diyorum ve Allah'a bırakıyorum artık,elden başka bişey gelmiyor..
canım o dönemlerde yaşadığın stresi sıkıntıyı bi sen bi allah bilir. bizim elimzden gelen olabildiğince kafanı dağıtmana rahatlamada yardımcı olmak keyfini yerne getirmek olur bide dua ederiz rabbim en kısa zazmanda hayırlısıyla bebeğini büyütmeyi nasip etsin inşallahhh..

eneeeeeeeeemmmm hamile hanıma bat yaş sormuşum ya canım alışkın değiliz biz birlikte hamilelik bekleyelim mi olunca başlık pek dışardan hamile gelmiyo yanımıza da ondan şeyettim kusua bakma:) bari satınla yaşını yaz

yaramazlık yaptılar şaka bir yana topiğimizin samimiyet ve eğlencesini çekemeyen bir kaç arkadaş şikayet etti ama gelicekler bir kaç güne onları çoookkk seviyoruz

bilirim bilirim öyle kişileri.. bi topikte bi zamanlar benim ve bikaç arkadaşımında başına gelmişti.. uyuz çekemeyen tipler çok

ama sen çok tatlısın kii

bu arada neden ban yediler diğer kızlar

kendini bilmez arkadaşın biri geldi canım herkesin evi bildiği yere bir küfretmediği kalmadı kızlarda tepki verince şikayet etti galiba ondan ban yediler 1er gün biz hiç böyle durumlara alışkın olmadığımız için baya üzüldük topikte bu gün bundan bu kadar sakin..hayırlsı

evet ya hayırlısını dilemek en iyisi haklısınız kızlar moral verdiğiniz için tşk edrim acelem yok rabbim bir yere yazdı elbet belki de hayırlı değil...

sende çok tatlısın canım ama tatlı çakalsın sakın yanlış anlama satını batını yaşını kaçtır yazmıyorsun ya ona istinaden

Sat nedemek oldugunu bilmiyorum yaşım 25 bilerek yazmamazlık yapmadım canım şakasına sölüosun sandım hamileyim diye

Sat nedemekki :26::26:

Sat nedemek oldugunu bilmiyorum yaşım 25 bilerek yazmamazlık yapmadım canım şakasına sölüosun sandım hamileyim diye

Son Adet Tarihi demek canım.. baş harfleri ile kısaltma..

kuzum arkadaşlara sormuşsun batı yaşı normalde burdan olan bilmez de demekki uzun süredir bizimlesin de çaktırmıyosun:)))) satı da biliyorsundur diye düşündüm bende sen bi arkadaşa batı sorunca:) beklenen adet tarihi yerine son adet tarihi hamilesin ya hani doktorun hamilelik notlarıne dikkat et hep sat yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…