- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi DegisikRuhHali
-
:81::81:Bende sizin yorumunuza bayıldım:)))
teşekkür ederim insanlar konuyu şahsi olaya dönüştürdü kızı için endişelenen anneden daha doğal ne olabilir anlamıyorum.
offf lütfen siz artık okuyup anlamadan yorum yapmayın. Ben ferihayı niye kendime ölçüt alayım ya. Okuyorsunuz ama nasıl okuyorsunuz şaşıyorum. Sırf sizin daha iyi idrak edebilmeniz için daha büyük harflerle size özel yazıyorum.. [sıze="3"]ben sevgilimi seviyorum. Annemin bu yanlış düşüncesine tepki gösterdim ve asla doğru bulmuyorum bu düşünceyi. Bu insanlar çalışıp çabalayıp çocuklarını okutmuşlar ne güzel. Saygım sonsuz onlara asla utanmam asla kötü birey düşünmem. Ve ben onları ezici hiç ama hiçbir laf etmedim. Ne ailesi için ne sevgilim için. Ferihayı ölçüt aldığımı yazmadım bile. [/sıze] umarım anlamanız daha kolay olmuştur bu şekilde yazınca.
e peki arkadaşım, o zaman "binada daireleri var, ama kapıcı dairesi falan değil" diye ekstra belirtme gereği duyuyorsun madem öyle?
e peki arkadaşım, o zaman "binada daireleri var, ama kapıcı dairesi falan değil" diye ekstra belirtme gereği duyuyorsun madem öyle?
Bu insan, çocukluk ve gençlik dönemlerinde gerek mahalle ortamında, gerek okul ortamında "kapıcı çocuğu" olduğu için yeterince ezilmiştir, buna eminim.
Hem maddi sıkıntıları olmuştur, hem "baban ne iş yapıyor" sorusu gelecek diye kalbi küt küt atmıştır.
Onu ezen, küçük gören, aralarına almayan aile terbiyesinden yoksun nice arkadaşıyla mücadele etmek zorunda kalmıştır.
Buna da eminim..
Şimdi o dönemler geride kalmış. Okumuş, mesleğini eline almış. Artık müsade edin de "kapıcının oğlu" değil, ismi ne ise bu kardeşimizin Ahmet, Mehmet o şekilde algılasın kendini ve çevreden de öyle algılansın.
Siz veya aileniz, bu başarısına rağmen, bu çocuğu hala "kapıcının oğlu" etiketi ile görecekseniz, ağzı ile kuş tutsa, gidip bir yerlere CEO bile olsa bu etiketi atamayacaksa üstünden, gerçekten rahat bırakın bu insanı.. Şimdi de sıra evleneceği insanın ailesine kendini kabul ettirmeye mi geldi, ne alaka canım..
Onunla, ailesiyle, azmiyle gurur duyacak bir sevgilisi ve k.validesi olsun..
ben erkek arkadaşımı seviyorum ve bu sebeple onu bırakcak değilim. bu sebep bile değil. anneme gereken tepkiki gösterdim cevap verdim. kızdım şaşırdım. sormamın sebebi evlilik aşamasında yada sonrasında sorunlar çıkıyor benim bukonuda tecrübem bilgim yok. bu yüzden bana toz pembe geliyorda işin aslı evlilik aşamasına gelince aileler sorun yaşarmı idi? ben sevgilimlede ailesiylede gurur duyuyorum bunu saklamam.
siz cidden ne okuduğunuzu bilmeden yazıp duruyorsunuz. her yazdığınıza hayret ediyorum. Allah aşkına bunu kanıtlayın yoksa daha hiçbir yorum yazmayın. benim onun ailesini küçümsediğim ve gurur duymadığım bir yazımı bulmadığınız takdirde sizi kendime muhattap olmayacağım. boşuna konuma yorum yapıp durmayın o yüzden.
siz cidden ne okuduğunuzu bilmeden yazıp duruyorsunuz. her yazdığınıza hayret ediyorum. Allah aşkına bunu kanıtlayın yoksa daha hiçbir yorum yazmayın. benim onun ailesini küçümsediğim ve gurur duymadığım bir yazımı bulmadığınız takdirde sizi kendime muhattap olmayacağım. boşuna konuma yorum yapıp durmayın o yüzden.
bence ipektuncer arkadaşımız oldukça anlamlı yorumlar yapıyor..
idrak yeteneği yüksek olduğu için, senin kendi kendine itiraf edemediklerini dahi gün yüzüne çıkarıyor.. bence ona muhalefet etmeye değil; önyargılarından sıyrılıp onun görüşlerinden beslenmeye çalış sevgili nur_dan..
ister merdiven silerim ister çöp toplarım namusumla kazanıp çocuğumu yetiştiririm..
benim çocuğumu bu yüzden beğenmeyecek aileninde alnını karışlarım
evleneği kişi benim ne iş yaptığıma değil çocuğumu nasıl yetiştirdiğime nasıl helal yoldan ekmek yedirdiğime baksın..kusura bakmayın aileniz helal olsun ne güzel zorluklada olsa çocuğunu yetiştirmiş iyi hale getirmiş bir anne-babaya çok büyük haksızlık yapıyor kul hakkı bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?