Sonuçları bekliyoruz o zaman :) Ayy mayonez de sürülür mü kafaya yahu.. Sinameki besliyordur zaten yeterince ve en temizi de o mayonezi de yeriz içten besler artık
Sanmıyorum ya benimkilerde mutlu etmiyecek gibiSen de hoşgeldin canım :) Bence değdirme de çok pişmanım hiç tavsiye etmiyorum. Her şeyin doğalı en güzeli.. Yaza kadar belime gelmesini ben de çok istiyorum ama saçlarımın beni mutlu etmeye hiç niyeti yok :) Düzenli kullan bakalım saçların hızlı uzuyor gibi belki sen hayaline kavuşursun :)
merhaba kızlar
bu saçlar beni benden aldı yaa1 ay olduğunda resim yükliycem buraya. sinemaki + bakım yağına devam ediyorum . gerçi sinemakinda ufak bi değişiklik yaptım ben. elimde geçen seneden kalma saç için aldığım 2 çeşit ot vardı onlarıda ekliyorum içine sonuçta onlarda faydalıdır elimde ki şampuan bitmek üzere yeni şampuan arayışındayım bu aralar karar vermedim ya puff . ah kuaför ahh yaktı beni ya 1 yılımı heba etti . sıkılmadım değil artık bu bakım işlerinden ama yaza kadar uzatıcam . bidaha saç kestirmek için kuaföre gitmek aman aman.
Bu kuaförler bizi öldürecek biraz kısalt dedim bende, omzumda kesmiş. İste kuaför büyük hata. Insallah yaza kadar uzarlar canım :))
Bu kuaförler bizi öldürecek biraz kısalt dedim bende, omzumda kesmiş. İste kuaför büyük hata. Insallah yaza kadar uzarlar canım :))
derin bir ah çekerim bu kuaför konusunda ama hep benim akılsızlığım oldu. aslında saç uzatma maceram çok eskiye dayanıyor desem inanırmısın.
ilk uzatma maceramda saçlarımı boyatmak istedim. kuaföre danıştığımda yanmaz vs die kandırdı beni. sonuç ne oldu tepeme kadar yandı saçlarım. toparlayama çalıştım uğraştım kestirmek zorunda kaldım vs. sonra tekrar başladım uzatmaya baya zaman uğraştım uzattımda . en son 2013 mart ayında hafif şekil verdirim dedim bi kesti pir kesti şoklar yaşadım resmen yok yani olamaz öle bi kesim tamamiyle işi bilmeyen birisine denk geldim o kesimden sonra erkek gibi kestirmek zorunda kaldım. 11 ay geçti üstünden. ama bu son kuaför macerası. geçen onca boşa zaman büyük ders oldu bunlar bana.
merhaba kızlar
bu saçlar beni benden aldı yaa1 ay olduğunda resim yükliycem buraya. sinemaki + bakım yağına devam ediyorum . gerçi sinemakinda ufak bi değişiklik yaptım ben. elimde geçen seneden kalma saç için aldığım 2 çeşit ot vardı onlarıda ekliyorum içine sonuçta onlarda faydalıdır elimde ki şampuan bitmek üzere yeni şampuan arayışındayım bu aralar karar vermedim ya puff . ah kuaför ahh yaktı beni ya 1 yılımı heba etti . sıkılmadım değil artık bu bakım işlerinden ama yaza kadar uzatıcam . bidaha saç kestirmek için kuaföre gitmek aman aman.
derin bir ah çekerim bu kuaför konusunda ama hep benim akılsızlığım oldu. aslında saç uzatma maceram çok eskiye dayanıyor desem inanırmısın.
ilk uzatma maceramda saçlarımı boyatmak istedim. kuaföre danıştığımda yanmaz vs die kandırdı beni. sonuç ne oldu tepeme kadar yandı saçlarım. toparlayama çalıştım uğraştım kestirmek zorunda kaldım vs. sonra tekrar başladım uzatmaya baya zaman uğraştım uzattımda . en son 2013 mart ayında hafif şekil verdirim dedim bi kesti pir kesti şoklar yaşadım resmen yok yani olamaz öle bi kesim tamamiyle işi bilmeyen birisine denk geldim o kesimden sonra erkek gibi kestirmek zorunda kaldım. 11 ay geçti üstünden. ama bu son kuaför macerası. geçen onca boşa zaman büyük ders oldu bunlar bana.
inşallah canım benim... inşallah yaza kadar istediğin uzunluğu elde edersin canım..nazar değmesinn
Amin canım hepimizin saçları istediğimiz uzunluğa gelsin inşallah
Merhabalar bende burdayımm artık saçıma hiç boya deymedi zaten daha 14 yaşındayım. Saçlarımı okullar açılmadan önce omzumda kestirmiştim yani eylülde şimdi 4-5 parmak kadar uzadı. Turp yaptım ama öyle fazla değil bi yaptım bi bıraktım felan biobls sarmaşık özlü kullanıyorum. Hergünde yıkıyorum aslında uzaması normal ama ben yaza kadar belime gelmesini istiyorum imkansız gibi ama yazın güzel olmak için tek çarem kısa saç hiç yakışmıyor ha bide keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Turpa geri başlıycam yazarım gelişmeleri hepimizin saçları uzar inşallah :))))
Sinemakiyi duzenli yapamayacagmi düşündüğüm için baslayamiyorum çünkü okuyorum ve cok yoğunum. Onun yerine daha basit formüller arıyorum gerçi emeksiz yemek olamaz ama mesela şampuana badem yağı çam terebentini katmak gibi şeyler uygulamayı düşünüyorum. Bol su adacayi falan. Bide şu sıralar aklıma takıldı herkes biraz kestirin ucundan sac rahatlar daha çabuk uzar diyolar
Acaba böyle bi şey yapip uygulamalara oyle başlamak daha mi iyi olur ? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Malesef yaramıyor.. Düzenli 1 buçuk şişe bitirdim oldukça dandik :/Canım benim birşey sormak istiyorum o bioblas sarmaşık özlü güzelmi saçları uzatıp parlatıyor mu? Tavsiye ediyor musun Canım benim??? Senin saçında bir değişiklik oldu mu acaba tatlım söyleyebilir misin???
Malesef yaramıyor.. Düzenli 1 buçuk şişe bitirdim oldukça dandik :/
Merhabalar. Öncelikle saçlarımdan çektiğim derdi anlatmak istiyorum. Saçlarımı 3 yıl önce sonrasında bin pişman olacağımı hiç düşünmeden bir buhranla ense hizamda kestirdimve bir daha asla makas görmedi saçım. Normalde şimdiye belime ulaşmış olması gerekirdi değil mi? Yok artık diyeceksiniz biliyorum ama saçım omzumun biraz altında hala!! Her aynaya bakışımda nasıl mutsuz oluyorum akılsız kafama nasıl kızıyorum anlatamam...
Bu 3 yıl içinde saçlarımın başına gelenleri de anlatayım da haksızlık olmasın tabi. 3 oriel 10 dan fazla sayıda boyama bir kere de bin pişman olduğum brezilya fönü (haketmişsin sen dediğinizi duyar gibiyim:)).
Uzatmak için denediğim yöntemler: Şampuanıma çem terebentin katıyordum fakan iğrenç kokusuna daha fazla dayanamadım zaten pek faydasını da görmedim gibi. Şu anda sinameki kürüme geri döndüm şu anda kafamda hatta :) ve dax supergro kullanıyorum.
Bu konuyu açmamın sebebine gelecek olursam şevke ihtiyacım var :) sürekli burada yazılanları tekrar tekrar okuyorum saçlarının nasıl uzadığını anlatanları görüp heveslenmek için. Ben de bu konu altında benimle aynı dertten muzdarip olanlarla birlikte birbirimize destek olalım, birlikte saçlarımızı uzatalım istedim. Sonuçlarımı sizinle paylaşacağım siz de paylaşırsanız çok sevinirim.
Başarmanın ilk adımı inanmaktır sözüne sonuna kadar katılıyorum :)
Eczanelerin yüzde 90nında yok zaten canım. Eczanelere sorunca marketlerde bulabilirsiniz diyolar ve bende 9.90 a almıştım watsonsdan yani heryerde aynı fiyatı. Dediğin gibi kurutuyo ve özellikle taranmıyo. Taramaya çalıştıkça da saç kırılıyo. Uzatmıyo. Bidaha işim olmaz kesinlikle.canım yaa üzüldüm adına ben 2 gün önce a101 den 1 şişe aldım sarmaşıktan saçalrıma yaradı demekki herkese yaramıyor yaradı derken parlattı ama kuruttu sanki bide tarnması zorlandı halbuki ben 7 24 saçımı tararım sen nekadara almıştın valla en iyisi eczaneler a 101 de on lira var bi hilesi bunun sahibi adam deli değil heralde dünya markası hiç 10 tl olur mu var bir hile işte canım sen kaça aldın nerden??
arkadaşım nacizane bir öneri..hergün bir yumurta haşlaması.çok pişmiş değil,kayısı gibi olacak.birde hergün havuç salatası ye.2 ay sonra baya uzamaya başlar.birde badem ye hergün.bunlar işe yarıyor..saçlarını hergün değilde haftada bir veya iki defa yıka.çok yıkamakta uzatmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?