Saç Uzatma Yöntemleri Birlikte saçlarımızı uzatalım mı? :)

Sonuçları bekliyoruz o zaman :) Ayy mayonez de sürülür mü kafaya yahu.. Sinameki besliyordur zaten yeterince ve en temizi de o mayonezi de yeriz içten besler artık

ben cok mayonez yerim de sivilce yapıyo :) besleye besleye onu beslıyo anca cuma alım sınamekı ben c tesı baslıyım yapmaya.

Sanmıyorum ya benimkilerde mutlu etmiyecek gibi

merhaba kızlar

bu saçlar beni benden aldı yaa 1 ay olduğunda resim yükliycem buraya. sinemaki + bakım yağına devam ediyorum . gerçi sinemakinda ufak bi değişiklik yaptım ben. elimde geçen seneden kalma saç için aldığım 2 çeşit ot vardı onlarıda ekliyorum içine sonuçta onlarda faydalıdır elimde ki şampuan bitmek üzere yeni şampuan arayışındayım bu aralar karar vermedim ya puff . ah kuaför ahh yaktı beni ya 1 yılımı heba etti . sıkılmadım değil artık bu bakım işlerinden ama yaza kadar uzatıcam . bidaha saç kestirmek için kuaföre gitmek aman aman.

Bu kuaförler bizi öldürecek biraz kısalt dedim bende, omzumda kesmiş. İste kuaför büyük hata. Insallah yaza kadar uzarlar canım :))

Bu kuaförler bizi öldürecek biraz kısalt dedim bende, omzumda kesmiş. İste kuaför büyük hata. Insallah yaza kadar uzarlar canım :))

derin bir ah çekerim bu kuaför konusunda ama hep benim akılsızlığım oldu. aslında saç uzatma maceram çok eskiye dayanıyor desem inanırmısın.

ilk uzatma maceramda saçlarımı boyatmak istedim. kuaföre danıştığımda yanmaz vs die kandırdı beni. sonuç ne oldu tepeme kadar yandı saçlarım. toparlayama çalıştım uğraştım kestirmek zorunda kaldım vs. sonra tekrar başladım uzatmaya baya zaman uğraştım uzattımda . en son 2013 mart ayında hafif şekil verdirim dedim bi kesti pir kesti şoklar yaşadım resmen yok yani olamaz öle bi kesim tamamiyle işi bilmeyen birisine denk geldim o kesimden sonra erkek gibi kestirmek zorunda kaldım. 11 ay geçti üstünden. ama bu son kuaför macerası. geçen onca boşa zaman büyük ders oldu bunlar bana.

Arkadaşlar merhaba sizleri çok seviyorum bunu unutmayın. arkadaşlar şimdi pazartesi 4. haftam yani 1 ayım dolacak sinameki kürüm saçlarım çok uzadı benim saçlarım herşeye tepki gösterir aslında 10 ay boyunca yani bundan10 ay önce saçlarım omzumdaydı hiçbişi kullanmadım ve saçlarım sırtımın aşağısına doğru uzandı sonra sıklıldım çabuk uzamasını istedim ve bu kürü buldum ve hemen uyguladım arkadaşlarım senin bir sırın mı var nasıl uzadı böyle dediler şimdi belime doğru yaklaşıyor annem le bile 724 evdeyiz o bile farketti arkadaşlar bide ben saçlarıma sinameki kürü,barcelino saç bakım yağı, ve bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum sampuanı dün aldım A101 den arkadaşlar aryaıp da bulamayanlar varmış bioblas sarmaşıközlüsü ve diğer mucizevi şampuanlar A101 de 9.95 yani 10 lira bulamayanlar için sizi çok seviyorum canlarım... soruuz ollursa sorun hemen cevaplarım haha çünkü 7/24 kadınlar kulübündeyim kızlar...

ay canım benim yaaa inşallah uzatırsın sinameki kullan çok uzadı benimki inşallah senin de çok uzar

Son düzenleyen: Moderatör:

sakın gitme o kuafördeki cadılar saçın güzelse ve onun yanmış mahvolmuşsa yada onlarında güzelse başkasının güzel olmasını çekemez bence erkek kuaförlere git canım cünkü onlar adam akıllı kesiyorlar ...

Bende kuaförü tamamen çıkarttım hayatımdan asla gidip saç felan kestirmem. Zaten sadece uzatmak istiyorum bu aralar uçları kırılsa bile gitmiycem. Hepimizinki uzar insallah canım yaza kadar belime gelse muhteşem olcak ama uzamıyo işte, genlerde var bizim. Yada ben sağlıklı beslenemiyorum. Hep sağlıksız şeyler yerim. Ama serum felan alıcam bakalım işe yarıycakmı. Hepimizinki uzar insallah ya baska bisey istemiyorum.

Canım benim birşey sormak istiyorum o bioblas sarmaşık özlü güzelmi saçları uzatıp parlatıyor mu? Tavsiye ediyor musun Canım benim??? Senin saçında bir değişiklik oldu mu acaba tatlım söyleyebilir misin???

Canım benim bence uzar ama sadece uçlardaki çatallar ve kırıklar gittiği için ama kuaför hanım'ın gazabına gelebilirsin hanımefendi bir kötü keserse artık 3 yıl boynundaki saçı göğsüne gelmesini bekle kötü bi durum bende burda kuaförlerin gazabına uğramış biri olarak konuşuyorum canım yine de sen bilirsin aslında kestirsen iyi olur ama sen 1-2 cm diyorsun ya onlar ise ''boynuma çıksın saçım'' anlıyorlar.Tanıdığın güvendiğin bir kuaföre git bence yani saç bu ha dedin mi çıkmıyor maalesef.Buarada sakın ha sakın bayan kuaförüne gitme onlar özensiz keser eğer senin saçını beğenmişse onun ki kötüyse çok kıskanır istersen senin saçın erkek saçı olsun ama bu böyle bayan kuaförlerinde beyefendiler var onlara kestir bence onlar özenerek yapıyorlar eğer tanındığın varsa güvendiğin ona git bu bir abla tavsiyesi (şey yaşım büyük de ondan öyle diyorum)... SAĞLICAKLA KAL kusursuz saçlara kavuşma dileğiyle hoşçakal canım...

Malesef yaramıyor.. Düzenli 1 buçuk şişe bitirdim oldukça dandik :/

canım yaa üzüldüm adına ben 2 gün önce a101 den 1 şişe aldım sarmaşıktan saçalrıma yaradı demekki herkese yaramıyor yaradı derken parlattı ama kuruttu sanki bide tarnması zorlandı halbuki ben 7 24 saçımı tararım sen nekadara almıştın valla en iyisi eczaneler a 101 de on lira var bi hilesi bunun sahibi adam deli değil heralde dünya markası hiç 10 tl olur mu var bir hile işte canım sen kaça aldın nerden??

arkadaşım nacizane bir öneri..hergün bir yumurta haşlaması.çok pişmiş değil,kayısı gibi olacak.birde hergün havuç salatası ye.2 ay sonra baya uzamaya başlar.birde badem ye hergün.bunlar işe yarıyor..saçlarını hergün değilde haftada bir veya iki defa yıka.çok yıkamakta uzatmıyor...

Eczanelerin yüzde 90nında yok zaten canım. Eczanelere sorunca marketlerde bulabilirsiniz diyolar ve bende 9.90 a almıştım watsonsdan yani heryerde aynı fiyatı. Dediğin gibi kurutuyo ve özellikle taranmıyo. Taramaya çalıştıkça da saç kırılıyo. Uzatmıyo. Bidaha işim olmaz kesinlikle.

Ben de bunun üzerine bir tavsiyede bulunayım pişmemiş yumurtada bulunan avidin biyotini tutarak bloke ediyor o yüzden tam pişmiş tüketmek gerekli. İçten beslemek en önemli adım aslında tavsiye için teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…