Birliktelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz ağır olmuş ama doğru söze ne hacet

Nişanlın sana güvenmiyorsa neden seninle ilişkiye girmeye çalışıyor. Zaten evleneceksiniz. Bence nişanlı bir erkek ki zaten evlilik yoluna girmiş 2-3 ay sonra düğünü var tonla stresi var, dur bi sevişeyim demez ki. Adam evlenecek zaten. Yani işin özü ben böyle konularda nişanlı olunduğuna inanmıyorum

O size güvenmiyor ama değil mi?
2 sene için 40 senenizi çöpe mi atacaksınız?
"Ben bu kadını 2 senedir tanıyorum, bana yalan söylemez" falan demiyor hiç. Kalbinizi kırıyor ve bunu da kendi egosu için yapıyor, korkusundan yapıyor.

"Ya ilk değilsem ve bu berbat performansımın berbat olduğu anlaşılırsa" korkusundan başka bir şey değil bu.

2 sene geçirdiğiniz adam cahilin teki. Bunu da bilin de buna göre verin kararınızı.

1 hafta tuvalete gidemeyecek kadar canınız yandigina göre belli ki bu ilişkiye hazır değilmissiniz. Siz hazır olmadan ,yeterli islakliga ulaşmadan harala gürele girişmiş ise. Olan size olmuş.
Zevk alamadiğiniz gibi bir ton da hakaret işitmissiniz.
Nasıl başlarsa öyle gider. Bence adamı def et başından.
Bugün iki yıllık nisanlisina bu cümleleri kuran yarın 'ben işteyken eve adam mı attin?' der, 'bizim sülalede sarışın yok bu bebek neden sarı?' der. Sen de her geçen sene 'ama iki yilim ziyan mi olacak, ama beş yılım ziyan mi olacak, ama on yılım ziyan mi olacak' diye kendini sakinleştirir , iğrenç bir hayat yaşarsın

aaa hayırr daha iki cümlelik paragrafı okuyup anlamadan "o nassı doktor yaauvvv" yazmak buranın doğasında var nasıl anlamazsın neden gömüldüğünü...

konu sahibi arkana bakmadan kaç.

Moda buysa ben de uyayım bari. Durduk yerde elin adamını savunmuş gibi oldum şimdi. Kendimi ve doktoru cimere şikayet etmeye gidiyorum. Grşrz

Yaa çok alemsiniz :) sırf sizin yorumunuza cevap vermeye yazıyorum.çünkü bendeki bilekte kırılcak halde
heeeh tam olduk simdi,tabi iman tahtasi denen yerdeki kemikler kasik bölgesinin kemikleri ondan sonracigima kaburgalari soylemiyorum bile heryer kemik yer incecik aman Allahim. Siz kac kilosunuz ki

bundan sonra ne yapmayi dusunuyorsunuz sadece bunu m ettim

Doktorunuz sizi cok yanlis yonlendirmis. Benim ne ilk iliskimde ne de ondan sonrakilerde ( hepsi uzun sureli ve duzenli iliskilerdi) hic kanamam olmadi. Taaaa kiii yillar sonra regl olamayacagina ve daha onceki gece orda olmadigina emin oldugum bir lekeyi o geceki iliskimde yasadigim hafif siziyle bagdastirana kadar.
İlk birlikte oldugum erkek arkadasimla sonrasinda uzun yillar devam eden bir dostluk denemese de arada bir gorusme ve dertlesme sekanslarimiz oluyordu. O zaman anlatmistim ona o da hic dikkat etmedim zaten halinden tavrindan ilk kez yasadigin belliydi, tum olay boyunca ayilik etmeden davranmaya calistim, korkutmamak icin seni demisti de cok gulmustum:)
Yani tecrubeli erkek anliyor karsisindakinin tecrubeli olup olmadigini. Kafayi kan a takmis erkekten cok da hayir gelecegini sanmiyorum.

heeeh tam olduk simdi,tabi iman tahtasi denen yerdeki kemikler kasik bölgesinin kemikleri ondan sonracigima kaburgalari soylemiyorum bile heryer kemik yer incecik aman Allahim. Siz kac kilosunuz ki
50 kilocuk :)))) kilo alacağım günleri iple çekiyorum nasıl olurum acaba

Nisanlisiyim nasilsa evlenecegim diye kizla beraber ol, sonra da kan gelmedi diye ayril. Sinir oldum adama.
Sen onca yil kendini birine sakla ve bir okuz gelsin harala gurele sadece kendini tatmin etmek icin seni dusunmeden iliskiye girsin, sonra da kan gelmedi diye terk etsin. Bu ne igrenc, bencil bir adam ya. Adam kizlik zari var mi yok mu test edip gitmis sanki. Pislik herif.

"yırtılma" nedir ya!?
hiçbir doktor bu terimi kullanmaz, çünkü öyle birşey yok zaten.
"birde iki yerden yırtılmış" öyle mi!
Kızlık zarını nasıl birşey zannediyorsunuz. Neresi yırtılıyor Allah aşkına.
Zar esnek bir yapıdır zaten; eğer yeterli ıslaklık varsa ve başka fizyolojik bir sorun yoksa zaten kanama olmaz. Sadece açılma olur.

Aynenn
Sofu muhafazakar neyse geçin sonra elalemin kızlarıyla takıl??? Bu ne kafa yahu??,

Zaten ilk beraberlikte anlamasi lazimdi orasinin darligindan ilk kez beraber oldugunu. Kan gelmemesi bahanesi olmus.

Aynenn
Sofu muhafazakar neyse geçin sonra elalemin kızlarıyla takıl??? Bu ne kafa yahu??,
Simdi ne diyecek kizin ailesine? Ben kizinizla beraber oldum, kan gelmedi o yuzden birakiyorum mu? Gerci adam bu kadar okuzse der.
Olaki evlendiler. Omur boyu kiza bunu hissettirecek. Kole pozisyonuna sokacak kizi. Pislik adam.

Çok özel olacak belki herkesten özür dileyerek yazıyorum benden de kan gelmedi daha önce ilişki de yaşamadım üstelik eşime de açıklama bile yapmadım o da sormadı. 4 yıllık evliyim bir gün bile konusu geçmedi. Siz emin misiniz bu insanla bir ömür geçirmeye ?

Yazdiklariniz a dan z ye dogru ama istemsizce harala gureleye gülüyorum oooff cok fenaa hahahahahahahhahahahahahahaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…