Gelmis ama iste doktorda oyle demis arkadasimaEt parçası düşmesi mi?Yok artık,daha neler. Pembemsi bir kaç damla kan gelir.Et parçası filan asla düşmez.
Biraz ağır olmuş ama doğru söze ne hacetYa bu konuları hiç anlamıyorum ha. Napıyorsunuz, başında bekleyip kan geldi gelmedi diye bekliyor musunuz?kayganlık olmaz da hayvan gibi bir nevi tecavüz eder gibi ilişkiye girilmezse öyle göze görünür bi kan gelmesi zaten zor. Çok kalın olmalı zar ki öyle bi kan gelsin.
Normali de duşta ya da tuvalette belki farkına bile varilmayacak böyle lekelenme dediğimiz, damla damla bir şey olur. Bu da kişiye göre değişir tabi ama en sık görülen şekli bu. Ha bazen hiç olmaz, esnek olur, zaten yırtık olur, vs
Cinsellik adına hiç birşey bilmeden yine iyi denk getirebilmiş de ilişkiye girebilmişsiniz ilkel mağara canlıları sizi.
Arkadaslar bana hareket edin demedum bana yardimci olun dedim gercekten coook caresizim ya ben ve o istegi icin gitmedim doktora kendim istedigim ogrenmek istedigim icin bende coook utaniyorum ama oyle kolay degil hemen at bitsin diye bu kisiyle 2 senemiz gecmis bizim ya ben ona guvendim ettim ama bana illa kan gelmesi lazimdi diyoe ve benimde arkadasimsa kan gelmemis et parcasi dusmua boylede olabilir mi
Yaa çok alemsiniz :) sırf sizin yorumunuza cevap vermeye yazıyorum.çünkü bendeki bilekte kırılcak haldeZayıf bilek baabinda8 numara yüzük ölçüm ve kemigin ustune 1 parca gecirilmis derimle yasiyorum
aaa hayırr daha iki cümlelik paragrafı okuyup anlamadan "o nassı doktor yaauvvv" yazmak buranın doğasında var nasıl anlamazsın neden gömüldüğünü...
konu sahibi arkana bakmadan kaç.
Yaa çok alemsiniz :) sırf sizin yorumunuza cevap vermeye yazıyorum.çünkü bendeki bilekte kırılcak halde
bundan sonra ne yapmayi dusunuyorsunuz sadece bunu m ettimNolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
50 kilocuk :)))) kilo alacağım günleri iple çekiyorum nasıl olurum acabaheeeh tam olduk simdi,tabi iman tahtasi denen yerdeki kemikler kasik bölgesinin kemikleri ondan sonracigima kaburgalari soylemiyorum bile heryer kemik yer incecik aman Allahim. Siz kac kilosunuz ki
Nisanlisiyim nasilsa evlenecegim diye kizla beraber ol, sonra da kan gelmedi diye ayril. Sinir oldum adama.
Sen onca yil kendini birine sakla ve bir okuz gelsin harala gurele sadece kendini tatmin etmek icin seni dusunmeden iliskiye girsin, sonra da kan gelmedi diye terk etsin. Bu ne igrenc, bencil bir adam ya. Adam kizlik zari var mi yok mu test edip gitmis sanki. Pislik herif.
Simdi ne diyecek kizin ailesine? Ben kizinizla beraber oldum, kan gelmedi o yuzden birakiyorum mu? Gerci adam bu kadar okuzse der.Aynenn
Sofu muhafazakar neyse geçin sonra elalemin kızlarıyla takıl??? Bu ne kafa yahu??,
Yazdiklariniz a dan z ye dogru ama istemsizce harala gureleye gülüyorum oooff cok fenaa hahahahahahahhahahahahahahahaNisanlisiyim nasilsa evlenecegim diye kizla beraber ol, sonra da kan gelmedi diye ayril. Sinir oldum adama.
Sen onca yil kendini birine sakla ve bir okuz gelsin harala gurele sadece kendini tatmin etmek icin seni dusunmeden iliskiye girsin, sonra da kan gelmedi diye terk etsin. Bu ne igrenc, bencil bir adam ya. Adam kizlik zari var mi yok mu test edip gitmis sanki. Pislik herif.
Zaten kizimiz inanmiyorsan defolup git diyebilseydi o okuz bunlari yapamazdi.İnanmıyosa defolsun gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?