• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitecek korkusu

Iki kase yapın birine 3 tane koyun.
Diğerine geri kalanin hepsini.
Az olani ona verin.
Cok olani siz yiyin.
Sizin tabağa saldırma ihtimalini de varsayarsak ayri kanepeler de olmadı ayri odalarda yiyin.
Laf edecek olursa bir daha alırsın nolacak kaçı kac kuruş dersin.

Ah korana korana neler yaptırdın bana konuya uzun uzadıya yorum yazdım ya la ben 🤭🤭🤭
Bence kanepeler arasına tel örgü cektirse daha güvenli olur. Arada sakinleştirmek için fıstık atar.

Eşim ortada yiyecek bir şey varsa hemen yemelisin, bize böyle öğrettiler diyor , gerçekten de doğru söylüyor ilk evlendigimde bi sülale kahvaltısı hazırlandı 5 dk sürmedi masada karpuzun çekirdeği bile kalmadı. Kayinvalideme söyledim bunu kahkaha bastı burda öyledir yemek olunca kimse sorsan evde yemek yapmaz bi börek açip bi patates kizartip sofraya koymaz bizim evde yenmiyorki derler ama onun bunun kapısında da elektrikli supurge gibi çekerler dedi ozellikle de benim evimde dedi bu sulale yiyici tayfa gittiğin yerlerde aç bırakma kendini dedi .
Acaba eşimde de bu öğreti küpe olabilir mi.
Yemek görürsen ye dayak görürsen kaç zihniyetiyle büyümüş desene 🤭🤭🤭

Kajunun kilosu 85 fıstık 75 tl bacım bırak kaju kalsin sana daha değerli 🤣 saka bir yana da siz niye kendinize ayri tabaklarda çerez cips koymuyorsunuz ki. Bizde genelde her aksam kuruyemiş kuru meyve yeriz. Ama eşime ayri bana ayri kaselere koyarim. Aman sen yedin ben yemedim derdi de olmaz. Cips te 2 tane al kim ne isterse onu yesin. Neyin derdi bu kadar 🙄

Annem 5 kardeşiz sayıyla verirdi inanın hak geçmesin diye.Biz de öyle yetiştik gerçekten evlendik çocuklar oldu hala öyleyiz.Misal 5 elma var kimse iki tane yemez.Ogretidir bence kalabalık ailelerde kim ne kaparsa onu yer düşüncesi oluşmuştur.
Benim kızım büyük hep evin tek kızıydı her şeyden fazla fazla yerdi oğlan olunca gördüm ki payın büyüğünü kendi alıyor ufakliga az veriyordu.Bunu farkedince artık ben de eşit payliyorum.Sonucta hak yani ben buna inanıyorum aynı evde de olsak ben bir yersem illa eşime de veririm

Ya şaka bir yana da eşiniz kalabalık ailede ve yoklukta büyümüşse öyle alışmıştır. Sizin bunu çok büyük bir sorunmuscasina yazmanız ayrı komik oldu. Allah başka dert vermesin diyeceğim ama görüyorum ki vermemiş siz de dert aramaya girişmişsiniz.

Kajunun kilosu 85 fıstık 75 tl bacım bırak kaju kalsin sana daha değerli 🤣 saka bir yana da siz niye kendinize ayri tabaklarda çerez cips koymuyorsunuz ki. Bizde genelde her aksam kuruyemiş kuru meyve yeriz. Ama eşime ayri bana ayri kaselere koyarim. Aman sen yedin ben yemedim derdi de olmaz. Cips te 2 tane al kim ne isterse onu yesin. Neyin derdi bu kadar 🙄
Bulaşık çıkıyor makinem yok , ev işi sevmiyorum.
Bi de aksam keyif masamizi daha çok eşim hazırlıyor. çerezi kovasıyla getirip koyuyor abur cuburlari bakkal posetiyle , onu da yormak istemiyorum haliyle.
Onun aldıklarının tadı iğrenç benimkiler güzel 2 tane alıyoruz aslında ama o kendininkinden pişman oluyor bin defa söyledim soğanlı peynirli alma ayak gibi kokuyor o cips diye .

Merhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Eşim çok hızlı yiyor bense tadını çıkara çıkara.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
İkiye bölerek yiyin .

Bi de aksam keyif masamizi daha çok eşim hazırlıyor. çerezi kovasıyla getirip koyuyor abur cuburlari bakkal posetiyle , onu da yormak istemiyorum haliyle.
Onun aldıklarının tadı iğrenç benimkiler güzel 2 tane alıyoruz aslında ama o kendininkinden pişman oluyor bin defa söyledim soğanlı peynirli alma ayak gibi kokuyor o cips diye .

Sorunlarınızı okudukça gerçekten içim acıdı...
Caramionuz yeniyor yani, inanılmaz haksızlık...
Kaju kalıyor bir de üstüne üstlük...
Nice kayınvalide konularını okudum en acılısından, daha acılısını görmem diyordum ta ki sizin konuya kadar.
Kardeşim Allah sabırlar versin sana boşan diyemem ama başka çare yok gibi duruyor.
Caramiolarına tedbir koydur derim

Bulaşık makinesi alırsanız sorun ortadan kalkar gibi duruyor canım, veya kocan yikayiversin 2 tane kaseden birsey olmaz.🙄

Bulaşık makinesi alırsanız sorun ortadan kalkar gibi duruyor canım, veya kocan yikayiversin 2 tane kaseden birsey olmaz.🙄
Yazık değil mi adama hem herşeyi yiyemeyecek hem de bulaşık yıkayacak. Bence bu sorun aile terapisiyle belki çözülebilir. Ama emin değilim. Yine de boşan demeden önce terapiyi öneririm.

Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Tabakları ayirsana bacısı ne uğraşıyor onla

Ne cok abur- cubur yiyorsunuz ailecek...Bence ikiniz de yemeyin...

Back
X