• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitecek korkusu

Azıcık uyanık mı olsanız acaba 😂 saf saf sonra yerim demek yerine ondan önce mi davransanız belki bu kez o isyan eder 😃

Hahahahaha bu peynirli cips faşistliği beni üzüyor ya, benim de favorim 😅

Yani bulaşık yıkamayı sevmeseniz de içinize dert olmuş bu konu. Yıkarsınız iki kase zaten. Olmadı plastik tabak falan alın, direkt çöpe atarsınız.
cidden ama ya cidden kokuyor.

Azıcık uyanık mı olsanız acaba 😂 saf saf sonra yerim demek yerine ondan önce mi davransanız belki bu kez o isyan eder 😃
Bunu bi kere yaptım biliyor musunuz 🤭
Umduğum isyan gelmedi 😅
Muzu 2 kilo aliyorduk
Muzu haftalık 3 kiloya çıkardı kendince çözdü olayı 🤣
Sessiz sedasız açılmadan kapandı o olay.

Beni güldürdünüz, Allah iyiliğinizi versin. 🤭🤭 :KK70:
Geçen gün kalan son Antep fıstıklarını cevizle karıştırıp tabağa koydum, bir baktım eşim önce fıstıkları yiyor. O geldi aklıma. :KK70:

Tetikteyim bu saatten sonra, bakalım benden önce bitiriyor mu. 🤣
Yedirtmiyelim yiyelim dimi sonuç olarak

Merhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Eşim çok hızlı yiyor bense tadını çıkara çıkara.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Dert bunun neresinde 🥴

Bunu bi kere yaptım biliyor musunuz 🤭
Umduğum isyan gelmedi 😅
Muzu 2 kilo aliyorduk
Muzu haftalık 3 kiloya çıkardı kendince çözdü olayı 🤣
Sessiz sedasız açılmadan kapandı o olay.
Ozaman sizde onun taktiğini uygulayın boşverin çok takılmayın 😄 herkesin yeme hızı ve şekli farklı sonuçta. Kimisi peşinden atlı kovalıyormuş gibi yemeyi sever 😂😂

O tabağın çoğunu bıraksa da yiyemezsin belki de 😂😂 yeme konusunda erkeklere yetişemeyiz. Seni düşünmediği için mi kızıyorsun yediği için mi?

Eşiniz kalabalık ailedemi büyüdü acaba genelde kalabalık ailede büyüyen insanlar öyle oluyor. Bitecek korkusu ile herşeyi tüketme isteği oluyor. Sizden kıskandığı için değil yapısı öyledir.

Biz geçen evde cevizin tadını unutmayalım dıye eşimle ağzımıza birer tane attık.
Bizim evde çerez, meyve, et gibi gıda maddeleri çocuklara özeldir.
Çocuklar dururken eşim avuç avuç yese benim için boşanma sebebi.

Allah başka dert vermesin ama benim de çok sinir olduğum bir şeydir eşinizin yaptığı. Aşırı irrite ediyor beni kim yaparsa yapsın. Siz de bir daha iki ayrı tabak koyarak durumu çözebilirsiniz ben öyle yapıyorum genelde :) ona ayrı hazırlayın cips, cerez vs. kendinize ayrı. Mutfakta dolaptan aşırdıklari şeyler için de ayrı bir zula yapın kendinize ondan gizli

Gece gece somurtmuş oturuyorken duruma da yorumlara da çok güldüm gerçekten :-). Ama anlıyorum da sizi. Ben de yanındakini hiç düşünmeden hapur hupur silip süpürene ciddi anlamda sinir olurum. Tabakları ayırın ve kırılır filan demeden uyarın. Tabağımda kalsa da biraz sonra yemeyi tercih etmiş olabilirim. Lütfen tabağıma dokunma, rahatsız oluyorum ben artık bu durumdan diyin. Ayıplayın kınayın öğretin. Belli ki anne öğretmemiş :KK51:

Şöyle söyleyeyim o zaman kimi erkek çocuğuna bu gibi durumların ayıp olduğu öğretilmiyor bile hele ki evde tek erkek çocuğu olarak büyütüldüyse.E haliyle bu düşünceyi atması da seneleri bulabilir alışkanlık olmuş çünkü.Dillendirmekten bıkmayın.

mutfakta iki ayrı tabak yapın, çerezleri mıncıklamak suretiyle istediklerinizi seçin ve onları kendi tabağınıza koyun :-)
Allah da başka dert vermesin inşallah:-)

Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Aç hozlu bı esınız var .Arkasını düşünmeyen .Şaka gıbı .

Tabakları ve çikolataları ayırın?

Back
X