- 12 Nisan 2015
- 697
- 1.154
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya nedense gulesim geldi benimMerhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Eşim çok hızlı yiyor bense tadını çıkara çıkara.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Cips cerez kuruyemis alirsan sakla da gunduz ye bence bolbol
Merhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Neyi kimden saklıyorum evde küçük bi de findik faremiz var ben nereye o oraya gölge gibi takip ediyorCips cerez kuruyemis alirsan sakla da gunduz ye bence bolbol![]()
En iyisi cips diyetine girinNeyi kimden saklıyorum evde küçük bi de findik faremiz var ben nereye o oraya gölge gibi takip ediyorbir poşet ambalaj hışırtısı ile tikelen kulaklarla dolu bu ev ciddi operasyonlar bunlar bünyem kaldırmıyor atıyorum mutfak dolabına bi yerlere .
Siz hamilesiniz hamilelerin duaları kabul olur derler lütfen bize dua edinYazık değil mi adama hem herşeyi yiyemeyecek hem de bulaşık yıkayacak. Bence bu sorun aile terapisiyle belki çözülebilir. Ama emin değilim. Yine de boşan demeden önce terapiyi öneririm.
Yaprak sarmasına da aynısını yapıyor kiEn iyisi cips diyetine girinbiz almios
Napalim ziyagil yalısı degilki bizim ev.Başlığı okuyunca bitecek korkusu ahh dedim bir melankolik aşık konusu.. içeriğinden kaju Antep fıstığı çıktı iyimi![]()
Merhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Hahahahaha bu peynirli cips faşistliği beni üzüyor ya, benim de favorimOnun aldıklarının tadı iğrenç benimkiler güzel 2 tane alıyoruz aslında ama o kendininkinden pişman oluyor bin defa söyledim soğanlı peynirli alma ayak gibi kokuyor o cips diye .
2 ayrı tabak yapmayı düşünmek bu kadar zor olmamalı.