• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitecek korkusu

Gece gece guldurdunuz beni kahkaha attım resmen :) o kadar ciddi konular okuyoruz ki burda sizin konunuzu da bitecek korkusu görünce evlilik falan bitecek sandım en azindan öyle bişey olmamasına sevindim...🙏

Merhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Eşim çok hızlı yiyor bense tadını çıkara çıkara.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Ya nedense gulesim geldi benim😂

Bir derdim var artik tutamam icimde ?bana cips kalmiyor😄en iyisi ayri paketler

Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
😂😂😂

Eşinizden “Al aşkım, sen az yedin bunları da sen ye” teklifi beklemeyin

Adam hızlı yemeye alışkın, ağzına saran şeyi anında yiyor

Avucunuza alın siz onları yavaş yavaş yiyin madem kase yıkamak istemiyorsunuz

O beni beklesin olamaz ki neden yavaş yesin alışkın olmayan yavaş yiyemez

Cips cerez kuruyemis alirsan sakla da gunduz ye bence bolbol 😂
Neyi kimden saklıyorum evde küçük bi de findik faremiz var ben nereye o oraya gölge gibi takip ediyor😂 bir poşet ambalaj hışırtısı ile tikelen kulaklarla dolu bu ev ciddi operasyonlar bunlar bünyem kaldırmıyor atıyorum mutfak dolabına bi yerlere .

Neyi kimden saklıyorum evde küçük bi de findik faremiz var ben nereye o oraya gölge gibi takip ediyor😂 bir poşet ambalaj hışırtısı ile tikelen kulaklarla dolu bu ev ciddi operasyonlar bunlar bünyem kaldırmıyor atıyorum mutfak dolabına bi yerlere .
En iyisi cips diyetine girin😂biz almios

Yazık değil mi adama hem herşeyi yiyemeyecek hem de bulaşık yıkayacak. Bence bu sorun aile terapisiyle belki çözülebilir. Ama emin değilim. Yine de boşan demeden önce terapiyi öneririm.
Siz hamilesiniz hamilelerin duaları kabul olur derler lütfen bize dua edin 🙏 bulaşıkları çok uykum yoksa yikatmiyorum zaten.

Napalim ziyagil yalısı degilki bizim ev☺️

Cok hossunuz. 😊

Onun aldıklarının tadı iğrenç benimkiler güzel 2 tane alıyoruz aslında ama o kendininkinden pişman oluyor bin defa söyledim soğanlı peynirli alma ayak gibi kokuyor o cips diye .
Hahahahaha bu peynirli cips faşistliği beni üzüyor ya, benim de favorim 😅

Yani bulaşık yıkamayı sevmeseniz de içinize dert olmuş bu konu. Yıkarsınız iki kase zaten. Olmadı plastik tabak falan alın, direkt çöpe atarsınız.

Beni güldürdünüz, Allah iyiliğinizi versin. 🤭🤭 :KK70:
Geçen gün kalan son Antep fıstıklarını cevizle karıştırıp tabağa koydum, bir baktım eşim önce fıstıkları yiyor. O geldi aklıma. :KK70:

Tetikteyim bu saatten sonra, bakalım benden önce bitiriyor mu. 🤣

Back
X