• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitecek korkusu

Başlığa bakınca ilişkin bitiyor sandım. Allah iyiliğini versin.
Tabakları cipsleri herşeyi ikile bı zamet bi tabak fazla yikayiver
Ya da ver szicik da ben yiycem de az tatlı tatlı didişirsin gülerek kızarak yapma yani
Mutluluklar bol muhabbet canım

Konuya da yorumlara da kahkaha attım hepiniz çok yaşayın 😀

Aynen kaju kalıyorsa sıkıntı yok ya sadece leblebi kalsaydı sorun daha büyük olurdu. Konu sahibi jer şeyi 2ye bölüp 2 tabak yaomayundeneyin bunlar benim bu da senin hakkın gibi 🙂

Merhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Eşim çok hızlı yiyor bense tadını çıkara çıkara.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Seninki de tantuni kaçırmaya doğru gitmesin 😅😅😅 bizde de salata da bu durum vardı mesela ben 3 kişilik salata yaparım. İlk başlarda normal yapardim ben salatayı yemeğin sonrasında yerim. Eşim yerdi bana kalmazdı erkekler düz mantık ona kaldı mı falan dikkat etmezdi. Bir iki söyledim baktım yok olmuyor üç kişilik yapıyorum ordu varmış gibi 😅😅😅😅

Seninki de tantuni kaçırmaya doğru gitmesin 😅😅😅 bizde de salata da bu durum vardı mesela ben 3 kişilik salata yaparım. İlk başlarda normal yapardim ben salatayı yemeğin sonrasında yerim. Eşim yerdi bana kalmazdı erkekler düz mantık ona kaldı mı falan dikkat etmezdi. Bir iki söyledim baktım yok olmuyor üç kişilik yapıyorum ordu varmış gibi 😅😅😅😅
Tantuni kaçırma olayı ne onu bilmiyorum ☺️

Merhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Eşim çok hızlı yiyor bense tadını çıkara çıkara.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
sen kendine ayrı koy ayrı canım böyle dert mi olur

Bunca yediginiz abur cubura ragmen zayifsinizdir da simdi 🙄biz sismanlar sizi kiniyoruz. Yiyin yiyin biz yiyemeyenler icin de yiyin hemsire 😁

Hahahahaha bu peynirli cips faşistliği beni üzüyor ya, benim de favorim 😅

Yani bulaşık yıkamayı sevmeseniz de içinize dert olmuş bu konu. Yıkarsınız iki kase zaten. Olmadı plastik tabak falan alın, direkt çöpe atarsınız.
Soganli peynirli de ne varsa bizim cocuk bile seviyor😂

Niye herkes dalga gecmis derdi komik bulmus? Bence gayet sinir bozucu. Es dusuncesiz ve bencil. Bize boyle ogretiler demekle olmuyor helleki uyarilmasina ragmen. Benim babamda bu kadar olmasada vardi dusuncesizlik uyardik simdi dikkat ediyor olmasi gerekende bu. Ne yani misafirlige gittigindede yapiyormu bunu?
Gecen benzer bi komj acilmisti iyi hatirliyorum bir uye yazmisti babasi cocuklarini kandirip onlarin tabagindaki etleri yermis.

Benim eşimde aynenn anlattıgınız gibi gözünü açarsan yersin açmaz savsaklanırsan avcunu yalarsın.11 senelik evliyim hiç değişmedi şükürler olsun :dondurma: alınan abur cuburları boş tencerelerin içine sakla az az cıkar kesin çözüm bulamıyorlar:rapci:

Back
X