Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antep fıstığının kilosu kaç para biliyor musunuz siz? Bence çok büyük bir dert buBitecek korkusu deyince bitenlerin antep fistigi olacagi aklima gelmedi affet :d
Tabaklari ayirin en iyisi.Bu da herifine ders olsun!
Benim 2 no antep fistigi delisi.Herkesi satar fistik icinAntep fıstığının kilosu kaç para biliyor musunuz siz? Bence çok büyük bir dert bu![]()
Şahsen utanırım böyle bir konu için dua etmeye.Siz hamilesiniz hamilelerin duaları kabul olur derler lütfen bize dua edinbulaşıkları çok uykum yoksa yikatmiyorum zaten.
Seninki de tantuni kaçırmaya doğru gitmesinMerhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Eşim çok hızlı yiyor bense tadını çıkara çıkara.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Yemeyenin malını yerler, ondan önce sen ye gitsin.Yedirtmiyelim yiyelim dimi sonuç olarak
Tantuni kaçırma olayı ne onu bilmiyorumSeninki de tantuni kaçırmaya doğru gitmesinbizde de salata da bu durum vardı mesela ben 3 kişilik salata yaparım. İlk başlarda normal yapardim ben salatayı yemeğin sonrasında yerim. Eşim yerdi bana kalmazdı erkekler düz mantık ona kaldı mı falan dikkat etmezdi. Bir iki söyledim baktım yok olmuyor üç kişilik yapıyorum ordu varmış gibi
![]()
sen kendine ayrı koy ayrı canım böyle dert mi olurMerhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Eşim çok hızlı yiyor bense tadını çıkara çıkara.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Kan vahşet ihtiras yok bu sefer kusura bakmayınsen kendine ayrı koy ayrı canım böyle dert mi olur
ben zaten vahşet beklemiyorum ama yicek derdinide ilk kez gördüm garipsedimKan vahşet ihtiras yok bu sefer kusura bakmayın![]()
Soganli peynirli de ne varsa bizim cocuk bile seviyorHahahahaha bu peynirli cips faşistliği beni üzüyor ya, benim de favorim
Yani bulaşık yıkamayı sevmeseniz de içinize dert olmuş bu konu. Yıkarsınız iki kase zaten. Olmadı plastik tabak falan alın, direkt çöpe atarsınız.
Bir arkadaşın eşi yapıyormuş. Gerçi onların problem olay büyükTantuni kaçırma olayı ne onu bilmiyorum![]()