tam da bu konuyu ariyorum...
erkek arkadaşlarım herzaman beni daha sonra aramışlardır 2. şans için..
bi tek "O" aramaz diyodum. aradan 1 yıl geçti ve face den mesaj attı bana ..karnıma ağrılar girdi bayılcak gibi oldum.hiç bu kadar etkileneceğimi bilmiyordum..geçen bir yıl içinde çok özledim kimseye aşık olamadım hep onu düşündüm ama asla aramadım.şimdi... kafam çok karışık...
evet cvp yazdım o da yazdı 4-5 kez mesajlara devam ettik.. hatta dun tekrar mesaj atmış ..düşünüyorum ben ne yapıyorum diye...
son 1 senede ben çok değiştim acaba o da değişmişidir?
Özledimmi? evet çok
tekrar elini tutmak gözlerine bakmak çok istiyorum...
ama o çekilen acılar ...kendime haksızlık etmek olmuyo mu...
kafam karma karışık... insan hala bişeyler hissettiğini anlayınca bütün cümleler anlamsız kalıyo galiba:teselli:
ayrılma sebebi önemli burda neden ayrıldınız? bu nokta atlanmamalı bence. eğer düzeltilebilir bi durum veya anlık kızgınlıksa elbette dönülebilir ama olmuyor farklı karakterler farklı düşünceler varsa ilişkide tekrar başlanılmalı yine yürümez biter zaten ortada gerçek aşk varsa basit problemleri çözersin sevdiğin için bazı şeyleri değiştirirsiin kendinde ama olmuyorsa tekrar başlamanın bi anlamı yoktur kendinize eziyet etmekten başka birşey değildir bana göre.Birbirinizi seviyorsunuz ama farklı kişilikseniz ayrılacaksınız acısını 2 3 ayda geçirirsin belki 1 sene ama seviyorum diye ömrünü zehir etmezsin olmayınca olmuyor çünkü...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?