- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Almasın artık benim de umurumda değilSizin baskılarınız, kısıtlamalarınız yüzünden bariz inadına yapıyor artık adam. Kaale de almıyor triplerinizi.
Alıştı artık çünkü.
Allah kahretsin onuBirbirinize pek uygun değilsiniz galiba. Siz aşırı kıskanıyorsunuz o ise damarınıza basmayı seviyor.
Bana ters bişey çünkü ve evet söz vermişti...Geçerli bir nedeniniz var mı? Neden eşinizin kuzen eşiyle sohbet etmesini istemiyorsunuz?
İşin aslını bilmiyorum ama hem söz verip hem gözünüze sokarak tutmaması başlı başına bir sorun.
3 gün sürmiycek yemin ettimKendinize yazık
adamın çok da umursadigini sanmıyorum biliyor çünkü en fazla 3 gün sürecek bu tavrınız
gerçekten artık ya Gerçek sorun olan konuları sorun edip ayrılın
ya da kabullenin bu adamı böyle
olan size oluyor
aile arasında bile adınız huysuza çıkmıştır
Yok arkadaş değilKuzeninin eşi arkadaş filan mı?
Anlamadım ben sadece onunla mı sohbet ediyor?
Ne konuştularki herkesin içinde, bu kadar kızdınız?
Ayrıca; erkeklere yapmayacaksın, etmeyeceksin diyince daha çok yapıyorlar
Allalaaa ilginç...Yok arkadaş değil
Normal havadan sudan ve en çok onunla sohbet ediyo evet
Bana ters bişey çünkü ve evet söz vermişti...
Yaptığı ayıp yanlış bence de söz vermesin o zaman...merhaba herkese
Bugün pikniğe gittik herkes oradaydı eşimin kardeşleri eşleri teyzesi, kuzeni vs...
Ben ona bin kere dedim kuzeninin eşiyle sohbet etmyceksin dedim oda bin kere söz verdi tamam nasıl istersen dedi
Bugün bayanlar oturuyoruz, eşimin babası, kuzeni, kardeşleri mangalın başında.O geldi kadınların ortasına oturdu başladı kuzeninin eşiyle sohbete. Bende dayanamadım kalktım ayağa ben gidiyorum annemlere sözüm vardı dedim.. Oysa gayette keyifli gitmiştim çok güzeldi herşey gelip kadınların ortasına oturana kadar..
Şimdi diyceksinizki ne var bunda sohbet etsin vs vs ben istemiyorum ama herkes kadar etsin tamam ama dakikalarca etmenin ne manası var kötü niyetli değilim ama ben eşimden bişey isteyemeyecekmiyim yada benim hassasiyetlerim olamaz mı?
İşte sözünü tutmadı bende kalktım bıraktı beni eve, yolda tartıştık.
Ben artık karar verdim hiçbirinin adını ağzıma almycam bundan sonra kiminle sohbet ediyosa etsin istediği yere gitsin ben artık bıraktım yemin ediyorum.
Bi süre arkadaş gibi takılcam ondan sonra ne olur bilemem..
Yani artık beni üzecek yorumlar gelsede bişey demiyorum inanın artık gücüm kalmadı pes ediyorum. Dediğim gibi bi süre normal davranıcam ev arkadaşı gibi yani sonrasını bilemem.
3 gün sürmiycek yemin ettim
Aralarında uygunsuz bir şey olduğunu mu düşünmüstünüz? Fazla mı samimilerdi?Allah kahretsin onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?