Bitti artık

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
merhaba herkese
Bugün pikniğe gittik herkes oradaydı eşimin kardeşleri eşleri teyzesi, kuzeni vs...
Ben ona bin kere dedim kuzeninin eşiyle sohbet etmyceksin dedim oda bin kere söz verdi tamam nasıl istersen dedi
Bugün bayanlar oturuyoruz, eşimin babası, kuzeni, kardeşleri mangalın başında.O geldi kadınların ortasına oturdu başladı kuzeninin eşiyle sohbete. Bende dayanamadım kalktım ayağa ben gidiyorum annemlere sözüm vardı dedim.. Oysa gayette keyifli gitmiştim çok güzeldi herşey gelip kadınların ortasına oturana kadar..
Şimdi diyceksinizki ne var bunda sohbet etsin vs vs ben istemiyorum ama herkes kadar etsin tamam ama dakikalarca etmenin ne manası var kötü niyetli değilim ama ben eşimden bişey isteyemeyecekmiyim yada benim hassasiyetlerim olamaz mı?
İşte sözünü tutmadı bende kalktım bıraktı beni eve, yolda tartıştık.
Ben artık karar verdim hiçbirinin adını ağzıma almycam bundan sonra kiminle sohbet ediyosa etsin istediği yere gitsin ben artık bıraktım yemin ediyorum.
Bi süre arkadaş gibi takılcam ondan sonra ne olur bilemem..
Yani artık beni üzecek yorumlar gelsede bişey demiyorum inanın artık gücüm kalmadı pes ediyorum. Dediğim gibi bi süre normal davranıcam ev arkadaşı gibi yani sonrasını bilemem.

Geçerli bir nedeniniz var mı? Neden eşinizin kuzen eşiyle sohbet etmesini istemiyorsunuz?

İşin aslını bilmiyorum ama hem söz verip hem gözünüze sokarak tutmaması başlı başına bir sorun.

Kendinize yazık
adamın çok da umursadigini sanmıyorum biliyor çünkü en fazla 3 gün sürecek bu tavrınız
gerçekten artık ya Gerçek sorun olan konuları sorun edip ayrılın
ya da kabullenin bu adamı böyle
olan size oluyor
aile arasında bile adınız huysuza çıkmıştır

Kuzeninin eşi arkadaş filan mı?
Anlamadım ben sadece onunla mı sohbet ediyor?
Ne konuştularki herkesin içinde, bu kadar kızdınız?

Ayrıca; erkeklere yapmayacaksın, etmeyeceksin diyince daha çok yapıyorlar

3 gün sürmiycek yemin ettim

Kuzeninin eşi arkadaş filan mı?
Anlamadım ben sadece onunla mı sohbet ediyor?
Ne konuştularki herkesin içinde, bu kadar kızdınız?

Ayrıca; erkeklere yapmayacaksın, etmeyeceksin diyince daha çok yapıyorlar
Yok arkadaş değil
Normal havadan sudan ve en çok onunla sohbet ediyo evet

Yaptığı ayıp yanlış bence de söz vermesin o zaman...
Hayır Karışma bıktım elif dese belki bu kadar zoruna gitmez..
Bilinçli yapıyor belki de gitmeni istiyor elif senin bitirmeni istiyor....

Not ; Elifin konularını biliyorum yorumumu ona göre yaptım...
Artı bir erkek karısının konusmamasini istediği adamla muhabbet etmesini nasıl karşılarsa Elif de aynı tepkiyi vermiş kii.
Erkeklerin daha ne kadar cirkeflik ve çirkinlik yapabileceğini anlatmama gerek yok....

3 gün sürmiycek yemin ettim

tamam hadi 7 gün sürsün
bir şey değişecek mi Hayır
en fazla bir ay sonraki bir olaya kadar aranız iyi olacak
sonra yine böyle bir olacak bu sefer 10 küs olacaksınız vs. vs.
Bu böyle döngü halinde devam edecek
Neden kesinlik yok hayatınızda
hep arada olma durumu var
yani sizin bu duruma tek fayda ya hep ya hiç prensibi

Ne olur artık dediklerinizi yapın!
Şu adamı terk mi edeceksiniz? Edin!
Siz her defasında blöf yaptıkça, kabullenmiş oluyorsunuz. Bu sebeple sözünüze güvenmiyor, ciddiye almıyor.

Benim kocam sizin gibi yok kuzeninle sohbet etmeyeceksin, yok bunla konuşmayacaksın dese emin olun terk eden taraf ben olurdum. Burada bu tarz insanlara biz sağlıklı değil, takıntılı ve tehlikeli diyoruz. Geçen gün birisi bu sebepten kocasıyla boşanma aşamasında olduğunu yazmıştı. O adam da tıpkı sizin gibi akrabalarıyla görüşmesini, dışarı tek çıkmasını vs. yasaklayıp üzerinde baskı kuruyormuş.
O sizin köleniz değil, eşiniz. Geç olmadan hatırlayın ya da azad edin adamı.

Dün ne konu açtınız şimdi ne açıyorsunuz. Sizce çok mu normal böyle kıskançlıklar yapıp durmak?Ben dahil çoğu üyeye garip geldiğinden hoşunuza gitmeyecek şeyler yazıyoruz siz de alınıyorsunuz.Psikologa gitmeniz gerekirdi derdinize deva burası değil.

Konularınızı ben de her kk üyesi kadar biliyorum ama şu ana kadar hiç yorum yapmadım. Çünkü yapılan yorumların sizde veya yaşamınızda hiç bir değişiklik yapmayacağının farkındayım. Hayatta beyhude çaba içine giren biri değilim ama son konunuzda davranışlarınızı biraz da olsa değiştireceğinize dair yorumcu arkadaşlarımıza verdiğiniz söz beni umutlandırmıştı.

Şimdi büyük bir yanılgıya düştüğümü itraf ediyorum. Siz de artık kendinizi kandırmayın. Bu bırakmış haliniz mi?

Bırakan insan ev arkadaşı olmaz. Zaten eşten de insana ev arkadaşı olmaz. Yani artık konularınızda merak ettiğim tek sey tıpkısının aynısı bir konuyu ne zaman açacağınız.

Beni de dinlemeyeceginizi biliyorum ama madem yorum yaptım şansımı deneyeyim. Lütfen kendinize daha fazla eziyet etmeyin. Belli ki hayata bakış açınız çok farklı. Ya ciddi bir yardım alıp kendi bakış açınızı değiştirin ya da artık bu evliliğe mahkum iki tutsak gibi yaşamaktan vaz geçin. Giden günleriniz ömrünüzden gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…