- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
dakikalarca sohbet etmeleriTam olarak size ters olan nedir? Sadece konuşması mı? Yoksa eşinizin laubali bir tavrı mı var?
D
dakikalarca sohbet etmeleri
lütfen ayrılın eşinizden...adamlar neden erken yaşlanıyo derler bide..merhaba herkese
Bugün pikniğe gittik herkes oradaydı eşimin kardeşleri eşleri teyzesi, kuzeni vs...
Ben ona bin kere dedim kuzeninin eşiyle sohbet etmyceksin dedim oda bin kere söz verdi tamam nasıl istersen dedi
Bugün bayanlar oturuyoruz, eşimin babası, kuzeni, kardeşleri mangalın başında.O geldi kadınların ortasına oturdu başladı kuzeninin eşiyle sohbete. Bende dayanamadım kalktım ayağa ben gidiyorum annemlere sözüm vardı dedim.. Oysa gayette keyifli gitmiştim çok güzeldi herşey gelip kadınların ortasına oturana kadar..
Şimdi diyceksinizki ne var bunda sohbet etsin vs vs ben istemiyorum ama herkes kadar etsin tamam ama dakikalarca etmenin ne manası var kötü niyetli değilim ama ben eşimden bişey isteyemeyecekmiyim yada benim hassasiyetlerim olamaz mı?
İşte sözünü tutmadı bende kalktım bıraktı beni eve, yolda tartıştık.
Ben artık karar verdim hiçbirinin adını ağzıma almycam bundan sonra kiminle sohbet ediyosa etsin istediği yere gitsin ben artık bıraktım yemin ediyorum.
Bi süre arkadaş gibi takılcam ondan sonra ne olur bilemem..
Yani artık beni üzecek yorumlar gelsede bişey demiyorum inanın artık gücüm kalmadı pes ediyorum. Dediğim gibi bi süre normal davranıcam ev arkadaşı gibi yani sonrasını bilemem.
Varım?Sana senelerdir bu iliskin boyle geldi boyle gidecek diyorum.Sen hala duzelmiyor,soz veriyor yapmiyordasin.O adam senin lafinibu kadar yuz goz oldugunuzdan itibaren ASLA DINLEMEYECEK .Bunu kabullenmiyorsun.Daha 1 sene olmadi 1 defa babaevine dondun 2 defa da direkten dondun...Kabullen artik senin kocan bu !
Simdi bir sinir bir kararlilikla yaziyorsun ya Gel bu yazdigim yorumu at fav'a.Hicbir sey olmamis gibi 1-2 haftaya yolunuza devam edeceksiniz ve ben cok siradan actigin bir konuya bu yazdigini kopyalayip yapistiracagim..Var misin iddiasina ?
Varım?
Allah kahretsin onu
Eşiniz hep böyle miydi? Yoksa siz üstüne düştükçe heyecan olsun diye mi böyle yapmaya başladı?Ya sürekli o kadınla sohbet ediyo sürekli kadınların içinde o kadın da sürekli buna bişey anlatıyo abartmıyorum yani
Neden özellikle kuzen eşi?Bana ters bişey çünkü ve evet söz vermişti...
merhaba herkese
Bugün pikniğe gittik herkes oradaydı eşimin kardeşleri eşleri teyzesi, kuzeni vs...
Ben ona bin kere dedim kuzeninin eşiyle sohbet etmyceksin dedim oda bin kere söz verdi tamam nasıl istersen dedi
Bugün bayanlar oturuyoruz, eşimin babası, kuzeni, kardeşleri mangalın başında.O geldi kadınların ortasına oturdu başladı kuzeninin eşiyle sohbete. Bende dayanamadım kalktım ayağa ben gidiyorum annemlere sözüm vardı dedim.. Oysa gayette keyifli gitmiştim çok güzeldi herşey gelip kadınların ortasına oturana kadar..
Şimdi diyceksinizki ne var bunda sohbet etsin vs vs ben istemiyorum ama herkes kadar etsin tamam ama dakikalarca etmenin ne manası var kötü niyetli değilim ama ben eşimden bişey isteyemeyecekmiyim yada benim hassasiyetlerim olamaz mı?
İşte sözünü tutmadı bende kalktım bıraktı beni eve, yolda tartıştık.
Ben artık karar verdim hiçbirinin adını ağzıma almycam bundan sonra kiminle sohbet ediyosa etsin istediği yere gitsin ben artık bıraktım yemin ediyorum.
Bi süre arkadaş gibi takılcam ondan sonra ne olur bilemem..
Yani artık beni üzecek yorumlar gelsede bişey demiyorum inanın artık gücüm kalmadı pes ediyorum. Dediğim gibi bi süre normal davranıcam ev arkadaşı gibi yani sonrasını bilemem.
Atomic, ben ağır işsizim.Ben hala birbirinizde ne buldunuzda evlendiniz cidden anlamiyorum. Su anlattiklarin evlenmeden once ve sonra yasananlar cidden burdan her kesimdeki genc kizlara kadinlara taniyin flort edin kasina gozune mevkisine bakmayin erkeginde kadininda huyu onemli anlasmak onemli hayata bakis acisi onemli hayati yasayis sekli onemli, sizinle ayni dogrulari paylasmasi onemli diyorum hep tekrarliyorum.
Elif senin kocanla ortak hicbir noktan yok, adam baska telden caliyor sen baska telden caliyorsun, kari koca olmayi gectim siz acaba evlenmeden once yada sonra hic iki arkadas gibi olabildiniz mi onu merak ediyorum ben. Mutlu anlariniz oldu mu, ayni sevdiginiz bir ugrastan sohbet ettiginiz birlikte ortak gelecek plani yaptiginiz, izlediginiz bir filmi tartistiginiz veya politikadan konustugunuz oldu mu ? Cidden sizin mesleki kariyer sosyal insani acidan ortak hicbir tarafinizin oldugunu, ortak herhangi bir paylasiminizin oldugunu ben sanmiyorum. O yasi geldi diye senle evlenmis sanki sende tipini mevkisini begenip evlenmissin gibime geliyor.
Umursa tabi birde boyle dene bakalim inceldigi yerden kopana kadar her turlu dene, kocani gectim kendine bu eziyeti neden yaptigini anlamiyorum, sen bu adami cidden seviyormusun yoksa isler coktan inada ofkeye ve intikama mi bindi bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?