Bitti artık

D

dakikalarca sohbet etmeleri

Yanlış yapıyorsunuz. Sizin ki eş de o kızın ki eş değil mi? Eşinizin kuzeni neden rahatsız olmuyor sizce? Demek ki siz biraz abartıyorsunuz. Elle tutulur bir sebebiniz de yok. Bu şekilde evliliğinizi kendi ellerinizle mahfedeceksiniz.

Sana senelerdir bu iliskin boyle geldi boyle gidecek diyorum.Sen hala duzelmiyor,soz veriyor yapmiyordasin.O adam senin lafinibu kadar yuz goz oldugunuzdan itibaren ASLA DINLEMEYECEK .Bunu kabullenmiyorsun.Daha 1 sene olmadi 1 defa babaevine dondun 2 defa da direkten dondun...Kabullen artik senin kocan bu !

Simdi bir sinir bir kararlilikla yaziyorsun ya Gel bu yazdigim yorumu at fav'a.Hicbir sey olmamis gibi 1-2 haftaya yolunuza devam edeceksiniz ve ben cok siradan actigin bir konuya bu yazdigini kopyalayip yapistiracagim..Var misin iddiasina ?

lütfen ayrılın eşinizden...adamlar neden erken yaşlanıyo derler bide..
hep merak ederim..çocuklukları beraber geçmiş gençlikleri beraber geçmiş kuzenler neden sonra yabancı olurlar diye..
sorumun cevabı sizsinizzz..
bu ne ego..bu ne sımarıklık...ne olursa olsun toplum içindeki tavrınız ne çirkin..
yapmayın..hayatı bu kadar zorlaştırmayın..

Varım?

Ya sürekli o kadınla sohbet ediyo sürekli kadınların içinde o kadın da sürekli buna bişey anlatıyo abartmıyorum yani

Tamam bakalim.Bunu bir inat durumuna getirme de gorecegiz hep beraber bakalim.Ne de olsa her konuna az bucuk yorum yapmisiligimiz var.Bence su anda bir inat bir.ofkeyle bir kiskanclik duygusuyla haraket ediyorsun.Hele bir de geri donduyse piknik alanina muhabbet icin firsati ellerine verdin.

Anladım ben senin kocan bulunmaz hint kumaşı
Ya muhabbet edilebilir neden bu kadar buyutuyorsun
Senin hiç mi kendine güvenin yok
İnsanların gözünde de komik duruma düşüyorsun bence
Korkma çoğu akli basinda kadın evli barklı erkeği ayartma çabasında değildir

iyide kuzeni değil kuzeninin eşi.Cogu kişi kuzeni demiş.
yine de boşver elif.Kuzenin de rahatsız olurdu bir sıkıntı olsa.

Kendime bile inanamıyorum ama ilk defa seni haklı buluyorum.
Biz burada tüm bayanlara eşini değiştirme etme değişmez sen mutsuz olursun diyoruz.
Eeee adamda senin deli gibi kıskanç olduğunu biliyor neden bu tavır inatlaşma halleri.

Eşinin geçinmeye gönlü olsa seni tanıdığı için ağzımızın tadı bozulmasın diye o bayanla konuşmaz.Ayy konuşmasa ölür mü ne o vatanı mı kurtarıyorlar çok mu önemli.

Not:Ben karşımdaki insana sinir olsamda o kişiyle konuşma etme demem eşime. Ammmaa beni tanıdığı için karışırsam da konuşmaz bir sebebi vardır der.Doğal olarak eşin de seni tanır ona göre davranması lazımdı.

Ben hala birbirinizde ne buldunuzda evlendiniz cidden anlamiyorum. Su anlattiklarin evlenmeden once ve sonra yasananlar cidden burdan her kesimdeki genc kizlara kadinlara taniyin flort edin kasina gozune mevkisine bakmayin erkeginde kadininda huyu onemli anlasmak onemli hayata bakis acisi onemli hayati yasayis sekli onemli, sizinle ayni dogrulari paylasmasi onemli diyorum hep tekrarliyorum.

Elif senin kocanla ortak hicbir noktan yok, adam baska telden caliyor sen baska telden caliyorsun, kari koca olmayi gectim siz acaba evlenmeden once yada sonra hic iki arkadas gibi olabildiniz mi onu merak ediyorum ben. Mutlu anlariniz oldu mu, ayni sevdiginiz bir ugrastan sohbet ettiginiz birlikte ortak gelecek plani yaptiginiz, izlediginiz bir filmi tartistiginiz veya politikadan konustugunuz oldu mu ? Cidden sizin mesleki kariyer sosyal insani acidan ortak hicbir tarafinizin oldugunu, ortak herhangi bir paylasiminizin oldugunu ben sanmiyorum. O yasi geldi diye senle evlenmis sanki sende tipini mevkisini begenip evlenmissin gibime geliyor.

Umursa tabi birde boyle dene bakalim inceldigi yerden kopana kadar her turlu dene, kocani gectim kendine bu eziyeti neden yaptigini anlamiyorum, sen bu adami cidden seviyormusun yoksa isler coktan inada ofkeye ve intikama mi bindi bilemiyorum..

Atomic, ben ağır işsizim.
Ülkedeki bütün ünilere mail atıp karı kocanın aynı üni içerisinde çalışıp çalışamayacağını sordum.
Birçoğu cevap vermese de, çoğu kurumsallığa uygun değil dedi.
Sence böyle bir şey mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…