Bitti artık

elif sanırım sinirden ne yaptığının ne dediğinin farkında değilsin ..
yokmuş gibi davranmak ev arkadaşı gibi davranmak sence de komik değil mi?
bu hala burdayım benim gönlümü al demek..
bittiyse çeker gidersin ve eşinde senin bir süre sonra hiçbirey olmamış moduna döneceğini biliyor..

Mümkün. Bizim aynı bölümde karı koca var. Hem mezun olduğum devlet ünisinde hem şu an çalıştığım özel üniversite de.

Ortada geçerli bir neden yokken, sırf eşimin kaprisleri yüzünden hareketlerime, düşüncelerime, hayatıma tavır konulmasını asla kabul etmem.
Eşler tabiki birbirlerinden bir şeyler talep ederler. Ama bunun bir mantığı bir adabı olması lazım.
Kuzeninin eşiyle konuşma, neden? Kadın asılıyor mu? Hayır. Sebep, uzun süre konuşuyorlar. Neden konuşuyorlar? Havadan sudan.
Allah aşkına kızlar ellerinizi vicdanlarınıza koyun, sırf bu sebepten sorun çıkartan bir eşe ne kadar tahammül edersiniz.
Elif hanım sizden yaşça büyük ve tecrübeliyim. Konularınızı rastladıkça okurum ve her okuduğumda eşinize sabırlar dilerim.
Artık adam taşmak üzere haberiniz olsun. Ya siz birbirinize uygun değilsiniz yada cidden bir uzman desteğine ihtiyacınız var.

Aynen öyle demek ki benim isteklerim ve huzurumuz o kadından daha önemsiz....

Benim okulumda da vardı. Hatta biri sonra bölüm başkanı oldu.

Ama bildiğim kadarıyla ikisi de hoca olup geldi. Yani araştırma görevlisiyle evlenme gibi bir durum olmadı. Belki ona uygun değil diyorlardır.

Konuşma demiyorum dakikalarca oturup sohbet ediyo ne gerek var

Aynen öyle demek ki benim isteklerim ve huzurumuz o kadından daha önemsiz....

Elif tek taraflı düşünüyorsun
Eşin de diyordur ki: benim huzurum eğlencem mutluluğum elifin salak kıskançlıklarından daha önemsiz demek ki. Piknikte bile tutamadı kendini huzurumuzu kaçırdı.
Sen sadece eşin senin kölen olursa mutlu olabilirsin. Her dediğine köpek gibi itaat ederse. Eşin de haklı olarak bunu reddediyor. %100 de haklı. Ya boşan ya kabullen artık bunu

Benim okulumda da vardı. Hatta biri sonra bölüm başkanı oldu.

Ama bildiğim kadarıyla ikisi de hoca olup geldi. Yani araştırma görevlisiyle evlenme gibi bir durum olmadı. Belki ona uygun değil diyorlardır.
O kadar zaman harcadım ki bu konu sahibini çok merak ediyorum. Nasıl bir insan ola ki bu

O kadar zaman harcadım ki bu konu sahibini çok merak ediyorum. Nasıl bir insan ola ki bu
Sadece Ankara'da olduğunu biliyorum konu sahibinin.

Ankara'da üniversite öğrencisi olan üyeler olsa aslında onlar söyleyebilir, okulda yayılmıştır nasılsa.

canım oluyor öyle
misal Mithat Sancar turkan Sancar

Bende üniversitede çalışıyorum
Bir çok hoca var birbirleriyle evli olan

Siz eşinizi neden bu kadar önemsiyorsunuz ki.Eşiniz zaten sağlam pabuç değilmiş.Çocuk desen çocuk yok eşinizde düşünce desen düşünce yok.Eşini seven sayan erkeklerde pek bu tip hareketlere rastlanmaz..Bence kendinize bir uğraş bulun kocanızın üstüne bu kadar varmayın.Sizi sevmiyorsa istemiyorsa oyalamasın.Siz de istenmeyen biri olarak düşüncelerine saygı duyulmayan bir eş olarak kendinize bir yol çizin.Yoksa sonunuz iyi gibi gözükmüyor.Kendinize özgüveniniz olsun biraz.Adama artık nasıl ipleri kaptırdıysanız konuştugumu görse de ayrılmaz o benden diyor demek inadına daha da çok sinir ediyor..

Konuşma demiyorum dakikalarca oturup sohbet ediyo ne gerek var
Yahu niye konuşmasın, bende eşimin kuzeniyle (erkek) saatlerce konuşurum, hatta eşim yatar biz sabahlarız. Ne sorun var bunda.
Her şeyi kafana takarak, böyle aşırı kıskançlıklar yaparak önce kendine sonra etrafındakilere kötülük yaparsın. Bir gün gelir bakarsınki sağlık gitmiş, eş, dost gitmiş. Bu nedenle biraz rahat ol. Eşine ve en önemlisi kendine güven. Ne kadar sıkarsan ne kadar sık boğaz edersen o kadar bıktırırsın insanları.

Sadece Ankara'da olduğunu biliyorum konu sahibinin.

Ankara'da üniversite öğrencisi olan üyeler olsa aslında onlar söyleyebilir, okulda yayılmıştır nasılsa.
Shot belkide ben araş gör değilde veterinerim yada ne bileyim belkii de hemşireyim bumu önemli yoksa benim derdim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…