- 3 Nisan 2014
- 36.237
- 147.874
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Atomic, ben ağır işsizim.
Ülkedeki bütün ünilere mail atıp karı kocanın aynı üni içerisinde çalışıp çalışamayacağını sordum.
Birçoğu cevap vermese de, çoğu kurumsallığa uygun değil dedi.
Sence böyle bir şey mümkün mü?
Anladım. Belki de eliftir o :)))))))))))Mümkün. Bizim aynı bölümde karı koca var. Hem mezun olduğum devlet ünisinde hem şu an çalıştığım özel üniversite de.
Hep böyle değildiEşiniz hep böyle miydi? Yoksa siz üstüne düştükçe heyecan olsun diye mi böyle yapmaya başladı?
Aynen öyle demek ki benim isteklerim ve huzurumuz o kadından daha önemsiz....Kendime bile inanamıyorum ama ilk defa seni haklı buluyorum.
Biz burada tüm bayanlara eşini değiştirme etme değişmez sen mutsuz olursun diyoruz.
Eeee adamda senin deli gibi kıskanç olduğunu biliyor neden bu tavır inatlaşma halleri.
Eşinin geçinmeye gönlü olsa seni tanıdığı için ağzımızın tadı bozulmasın diye o bayanla konuşmaz.Ayy konuşmasa ölür mü ne o vatanı mı kurtarıyorlar çok mu önemli.
Not:Ben karşımdaki insana sinir olsamda o kişiyle konuşma etme demem eşime. Ammmaa beni tanıdığı için karışırsam da konuşmaz bir sebebi vardır der.Doğal olarak eşin de seni tanır ona göre davranması lazımdı.
Benim okulumda da vardı. Hatta biri sonra bölüm başkanı oldu.Atomic, ben ağır işsizim.
Ülkedeki bütün ünilere mail atıp karı kocanın aynı üni içerisinde çalışıp çalışamayacağını sordum.
Anladım. Belki de eliftir o :)))))))))))
Konuşma demiyorum dakikalarca oturup sohbet ediyo ne gerek varOrtada geçerli bir neden yokken, sırf eşimin kaprisleri yüzünden hareketlerime, düşüncelerime, hayatıma tavır konulmasını asla kabul etmem.
Eşler tabiki birbirlerinden bir şeyler talep ederler. Ama bunun bir mantığı bir adabı olması lazım.
Kuzeninin eşiyle konuşma, neden? Kadın asılıyor mu? Hayır. Sebep, uzun süre konuşuyorlar. Neden konuşuyorlar? Havadan sudan.
Allah aşkına kızlar ellerinizi vicdanlarınıza koyun, sırf bu sebepten sorun çıkartan bir eşe ne kadar tahammül edersiniz.
Elif hanım sizden yaşça büyük ve tecrübeliyim. Konularınızı rastladıkça okurum ve her okuduğumda eşinize sabırlar dilerim.
Artık adam taşmak üzere haberiniz olsun. Ya siz birbirinize uygun değilsiniz yada cidden bir uzman desteğine ihtiyacınız var.
Aynen öyle demek ki benim isteklerim ve huzurumuz o kadından daha önemsiz....
O kadar zaman harcadım ki bu konu sahibini çok merak ediyorum. Nasıl bir insan ola ki buBenim okulumda da vardı. Hatta biri sonra bölüm başkanı oldu.
Ama bildiğim kadarıyla ikisi de hoca olup geldi. Yani araştırma görevlisiyle evlenme gibi bir durum olmadı. Belki ona uygun değil diyorlardır.
Konuşma demiyorum dakikalarca oturup sohbet ediyo ne gerek var
Sadece Ankara'da olduğunu biliyorum konu sahibinin.O kadar zaman harcadım ki bu konu sahibini çok merak ediyorum. Nasıl bir insan ola ki bu
Atomic, ben ağır işsizim.
Bende üniversitede çalışıyorumAtomic, ben ağır işsizim.
Yahu niye konuşmasın, bende eşimin kuzeniyle (erkek) saatlerce konuşurum, hatta eşim yatar biz sabahlarız. Ne sorun var bunda.Konuşma demiyorum dakikalarca oturup sohbet ediyo ne gerek var
Shot belkide ben araş gör değilde veterinerim yada ne bileyim belkii de hemşireyim bumu önemli yoksa benim derdim miSadece Ankara'da olduğunu biliyorum konu sahibinin.
Ankara'da üniversite öğrencisi olan üyeler olsa aslında onlar söyleyebilir, okulda yayılmıştır nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?