- 28 Kasım 2010
- 42.523
- 141.247
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
ailenle paylaşıyormusun?Keyfimden demiyorum bunu ama
O zaman bende batum konusunu konuşmakta özgürüm canımŞimdi şöyle bir durum var. Özgürlük biraz değişik bir konu. Yani biz ne kadar rahatsız olsak da, aynı konuyu tekrar tekrar görmekten gına gelse de, elifin konularını hiç bilmeyen kullanıcıların ona aynı önerileri vermeye çabalamasındaki boşa giden emeğe acısak da, öyle de desek böyle de elif burada konu açmakta özgür. Yani yapacak cidden bir şey yok. Batum olayını konuşmak istemiyorum diyorsa konuşmamakta da özgür, eltisiyle ilgili 1500 tane konu açmakta da.
Ben 2011den beri üyeyim. Elifi Lorena zamanlarından bilirim. Sınavda öğrencisine silgi verdi diye çıkan kavgaları da bayılan kızı hastaneye götürdü diye açılan konuları da biliyorum. Yani o zamandan bu zamana hiç bir değişiklik yok. O adam da Elif ile evlendiyse dayak yiyip de erimdir diyen kadınlardan bir farkı yok.
Tamam anlıyorum insan dayanamıyor yorum yapma ihtiyacı hissediyor ama gerek yok. Sizden öncekiler de denedi, bizden sonrakiler de deneyecek ama değişen bir şey olmayacak. O yüzden en fazla formata aykırı bir durum olursa kibleriz ama onun dışında özgürlükler çerçevesinde yapılacak bir şey yok.
Ha bir gün çocukları olursa benim için en acı zaman o olur. Çünkü iki tane yetişkinin hayatlarını nasıl yaşadığı beni ilgilendirmez ama o kavgalı onla konuştun bunla konuştunlu ortamda büyüyen çocuğa çok üzülürüm.
Onlara güvenip güvenmemem önemli değil aslında herşey eşimde bitiyor
yok insanlarının uzun yazmalarının samimiyeti artırdığını düşünüyormuş da elif onun için demiştim. yanlış yerden alıntı yaptım galiba.Biz elife yardımcı olmaya çalışıyoruz,ister alır ister almaz karar kendisinin..
bak o konuya hiç cevap vermiyor bana yüzsüz olduğumu söylemiş sebebini anlayamasam da ben de seni aldatan adamla aynı evi paylaştığın için sen yüzsüzsün dedim ama tık yok.O zaman bende batum konusunu konuşmakta özgürüm canımeski konularını yazınca hemen konusundan kovuyor özgürlükse özgürlük istediğimi yazma özgürlüğümü kullanıyorum
yok insanlarının uzun yazmalarının samimiyeti artırdığını düşünüyormuş da elif onun için demiştim. yanlış yerden alıntı yaptım galiba.
Kısa ve net bile herşeyi anlatır sonuçta.
Olsun arada biz bile yanlış alıntı yapabiliyoruz sorun değil..
Ya sen hastamısın eşim beni aldatsaydı bi dk evli kalmazdım yeter yazma artık şu konuyabak o konuya hiç cevap vermiyor bana yüzsüz olduğumu söylemiş sebebini anlayamasam da ben de seni aldatan adamla aynı evi paylaştığın için sen yüzsüzsün dedim ama tık yok.
özgürlükler diyorum eliffcim başka da bişey demiyorum. eliff kafa ütülemekte ne kadar özgürde mademoiselle de yazmakta o kadar özgür.Ya sen hastamısın eşim beni aldatsaydı bi dk evli kalmazdım yeter yazma artık şu konuya
işte onu diyorum.yani insanları boş yere konuşturmaktan keyif alıyor. samimiyet filan hikaye. sorsan bi tane arkadaşı yoktur (tabi troll değilse) samimiyetten bahsediyor.
ben emin değilim ya hasta yada troll. eğlendiğini düşünüyorum ben biraz da. emin olmamakla beraber.Elifin ruh hali iyi değil sadece,buraya yazıp içini döküyor,biz ne kadar kızsakta söylesekte fikirlerini değiştiremeyiz..
ben emin değilim ya hasta yada troll. eğlendiğini düşünüyorum ben biraz da. emin olmamakla beraber.
Elifin ruh hali iyi değil sadece,buraya yazıp içini döküyor,biz ne kadar kızsakta söylesekte fikirlerini değiştiremeyiz..
en sonunda gelinen nokta bu:))Bakin senelerdir elifle kavga edip onun yuzunden defalarca banlanip yine de yardimci olmaya calismak gibi sadistce bir ruh halindeyim.Ama artik alistim.Birakin yargilamayi artik.Elif kendisi de bir girdabin icinde oldugunun farkinda.Evliliginin daha senesi dolmadan ne kadar icler acisi oldugunu,tunelin ucunun gorunmediginin fsrkinda ama vazgecemiyor esinden.Bu durumu o kabullenmis.Elifin evliligi de sayet sihirli bir degnek her ikisine de degmezse hır gür,yaka paca tartisma kavgalarla surucek.
Su yanini dusunelim ki elif yalniz.Cok sosyal biri degil ve icini dokebilecegi,desarj olabilecegi tek mecra burasi.Ben artik eminim ki bizden fikir almak degil amaci sadece icini dokmek ve rahatlamak.Birakin onu yapsin.Okuyun gecin ya da yazin iki satir gecin.Ne de olsa 3 -5 gune unutulup gidiyor vukuatlari.Bu da oyle olur ve bir bakmisiz 1 hafta sonra elif balyajli sac hakkinda bizden fikir almis :) Cok ustune gitmeyin bence.
Bunun vicdan muhakemesini kendisine bırakalım ...
sizce derdi olan bi insan yazılanları idrak etme problemi yaşar mı? hem de üç yıl boyunca? hep sorun hep sorun.hastaysa bile bunun bi çözümü olmadığı kanaatindeyim. yok trollse bu onun adına daha iyi bişey. en azından kafa sağlam diye düşünüyorum.
artık gına geldi eliften. vicdan kendisine ait tabi ama bu kafayla o muhakemeyi yapmak çok güç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?