- Konu Sahibi Neslihan90
-
canm çok üzüldüm benm durumumla çok benziyor bende sevdiğime sinirlendim ve çok ağır konuştum sevdiği halde bitirdi yalvardım yakardım kapısında bekledim özür diledim affetmedi 2 yıl oldu geçmedi yaram çok üzülüyorum hala her an gözlerim doluyor... ama sen benm gbi yapma tamam mı hata yaptıysan ve hatan affedilmediyse vazgeç üzerine gidip görüşmeye çalıştığın zaman daha kötü oluyor kendi haline bırak seni özlesin ben beni özlemesine izin vermedim hata yaptım hep aradım açmadı sen benm gibi yapma biraz uzak dur.. diliyorum Rabbim gönlündekini en hayırlı lutfundan nasip eder... şimdi ben onsuzum ölüyorum umarım sen kavuşursun...
Bazı arkadaşlar sevse ayrılmak ister mi die sormuşlar.. İster kızlar, neden istemesin ?
Ayrılmak istiyorum diyen adam, sevmiyorum seni de der.. Erkekler o kadar kibar varlıklar değil, söylerler yani açık açık..
Gerçekten üzüldüm arkadaşım, allah yardımcın olsun.. Ama şöyle de bişey varki yaptığın hataları bende yapıyorum, gecen pazar yoldaki adama bu yapılır mı muhabbeti bile geçti aramızda, sanırım dikkat etmeliyim bendeBiz kızlar neden böyleyiz bilmiyorum...(kızmayın hemen hepimiz için demiyrum, en azından neslihan ve ben öyleyiz ve bizim gibiler de illaki vardır, numunelik değiliz ya)
yok canım seviyormuşşşş da, unutacakmışşş da..
bırak arkadaşım şunu ya, hiç mi sinirlenmeyeceksin hayatın boyunca? her seferinde "acaba bitti mi" diye düşünüp hayatını mı karartacaksın? sinirlenmeyen, cinnet geçirmeyen kadın mı var allah aşkına.. mesela ben çok sinirliyimdir, hatta evde adım "angry mom"eh iyi o zaman ben sinirliyim diye millet kaçsın benden.. senin sinirini tolere edecek birine ihtiyacın var, sünger gibi olacak.. sen kızdığında, sen ittiğinde o gelicek yanına.. yok deme valla çok var böyle erkek, allah dağına göre kar veriyor.. hani derler ya (bu laftan nefret ederim ama) seni taşıyabilecek birine ihtiyacın var.. kızdığında bir de onun için endişelenmemen gerekiyor. Bence bu kadar özürü bile haketmiyordu ya hadi neyse.. bırak buluşma, bu sefer daha çok kırılma ihtimalin de var.. ayrıca buluştun, affetti, evlendin eee sonra? bir ömrü "kızarsam gider" diye mi geçireceksin? burada bir arkadaşın konusu vardı, kendisinden özür dileyerek örnek vermek istiyorum.. kız sinirden kocasını evinden kovmuştu, hatta ben dahil hepimiz çok ağır konuşmuşsun dedik. evet adam trip yapmış ama bir yerden sonra da normale dönmüş... çok havalanmış o ama bulunmaz hint kumaşı da değil.. ne buluş ne de konuş bundan sonra, yeni bir sayfa aç kendine..
Bir insan durduk yere sevsemde unutmak istiyorum demez bence.
Senin de farkında olduğun ona karşı , şımarıklık vs. gibi davranışların olmuş.Bunlar da onun gözünü korkutmuş.
Sonuçta aslında bu şekilde seni seviyorum ama soğudum ve unutmak istiyorum demesinin sebebi ya senden yaptığın hataları kabul edip özür bekliyor yada mantığı sevgisine ağır basıyor.
Eğer çok seviyorsan ve kaybetmek istemiyorsan çaba sarfedebilirsin.
Ama yok en az benim kadar o da hatalı diyorsan, o zaman zamana bırakırsan daha iyi olur canım
canm çok üzüldüm benm durumumla çok benziyor bende sevdiğime sinirlendim ve çok ağır konuştum sevdiği halde bitirdi yalvardım yakardım kapısında bekledim özür diledim affetmedi 2 yıl oldu geçmedi yaram çok üzülüyorum hala her an gözlerim doluyor... ama sen benm gbi yapma tamam mı hata yaptıysan ve hatan affedilmediyse vazgeç üzerine gidip görüşmeye çalıştığın zaman daha kötü oluyor kendi haline bırak seni özlesin ben beni özlemesine izin vermedim hata yaptım hep aradım açmadı sen benm gibi yapma biraz uzak dur.. diliyorum Rabbim gönlündekini en hayırlı lutfundan nasip eder... şimdi ben onsuzum ölüyorum umarım sen kavuşursun...
Ya canim daha sevgililik asamasinda seni bu kadar uzen adam daha sonra ne yapmaz?
Evlilik oyun degil ki adamlar 7/24 pesimizden kossun. Bir suru sorun oluyor, seks bile artik bir yasanmislik oluyor. Sevgililikteki heyecan merak kalmiyor
Sevgili demek her an kaybolma potansiyeli olan kisi demek, seni kaybetme ihtimalini bilirken boyle yapiyorsa cocuk dogurdugunda hic deger vermez nasilsa bana bagimli der
Bir de insanin kendisine saygisi olmali, hayir dedigin halde seni surekli arayan bir erkek senin gozunde nasil bir dusun, yapma bunu kendine
Kaçan kovalaniyor evet ben basta kaçtım mesela kovaladı sagolsun da artık kaçsam adam halay çekecek kurtuldum diye bazen kendimden şüphe ediyorum acaba şizofreni falan miyim da bn farkında değildim adam farketti diyorum
Şimdi mesaj atmış. Ben hic birsey yazmadan. Hem de aksamdan beri. Midesi kanamış ve hastahaneye yatırmışlar. Sevmese bu hale gelmez mis. Ona yardım etmem gerekiyormuş beni unutması icin. Manyak mı bu ya
gelişmeleri tam olarak bilemiyorum sadece açtığın konuları okudum ve ona göre bir fikir belirtmek istiyorum.ben genelde hemcinslerimin tarafından konuşan ve kadınları haklı bulan biriyimdir.ancak maalesef şu anda erkek arkadaşının haklı olduğunu düşünüyorum.onun bir eksiği var ;o da mücadele etmekten kaçınması.ama aslında ne kadar kızsak da sana bir şans daha vermemesine, o,zor olanı ve doğru olanı başarmış.biz bayanlar bir sürü yanlışı görmemize rağmen ilişkimizi sürdürüp mücadele ediyoruz da ne oluyor?madalya mı takıyorlar?hayır.bilakis en sonunda daha da çok acı çekiyoruz.başta yapmamız gereken,yol yakınken dönmek olduğu halde dönmüyoruz.hataların üstünü örtüyoruz.benim naçizane fikrim bir insanın değişmesinin çok zor olduğu yönünde. erkek arkadaşın da bunun farkında.ve sanıyorum hassas bir insan ve senin huyların sonucunda mutlu olamayacağınıza inanmış.kendini şartlamış.onun çektiği acıyı buradan hissedebildim.erkek olduğu halde,biz kadınların yaşadığı hisleri yaşayabildiğini buradan gördüm.onu çok iyi anlıyorum.sevdiğin insan tarafından kırılmak ve bunun sürekli olması çok acı verici.şahsen benim ilişkilerimde de öyle olmuştur.ben hassas bi insanımdır.karşımdaki sinirlidir ve sinirlenince çok kırıcı olur ve ben hep acı çekerim.ve bugüne kadar hayatımda yaptığım hatalar silsilesi hep bu nedenle beni kovalamıştır.yani ben hep bu insanların bu yönlerini bildiğim halde ilişkimi onların değişeceğine inanarak sürdürmüşümdür.ve sonuç daha da acı verici olmuştur.bence son derece mantıklı ve doğru bir karar vermiş.keşke senin erkek arkadaşın gibi davranabilsem ben de.şunu unutma huylu huyundan pek vazgeçmez.ya bu yönlerini törpülemeye çalışmalısın.ya da senin sinirli olmanı ve de sözlerini dert etmeyecek birini bulmalısın.burcun nedir bu arada?aslan ya da koç burcu musun?
neslihancım ,
eğer tekrar barışmak istiyorsan can-ı gönülden iste gerisini allaha bırak
ben bir daha ömrüm boyunca bir kez daha görmeyeceğime emin olduğum kişiyle 1.5 yıldır evliyim
kaderinde varsa olur hiç üzme kendini
ay ne olur şızofrenı demeyın banabu ara kk da 2 konudan bırınde geçıyor bu hastalık
Bak mesaj da atmış
boşver hııııııç cevap atma, blöf yapıyor olabılır
eğer cıdden uzaklaşmak ısterse gıtsın, ama bu adamdan senden ıntıkam almak ıçın yapıyor emınım
senın acı çekmenı ıstıyor, sakın o zevkı yaşatma ona
mesajlarını yok say
Gercekten miiii ya özel degilse nasıl olduğunu anlatabilir misinizzzz
he canım he, midesi kanadı yoğun bakımdayken sana mesaj atıyoratma mesaj falan, görmemezlikten gel.. aklınca süründürecek seni, sen koşup hastaneye gideceksin, o orada da sana bitti diyecek (tabi hastanedeyse) komik ya
Şimdi mesaj atmış. Ben hic birsey yazmadan. Hem de aksamdan beri. Midesi kanamış ve hastahaneye yatırmışlar. Sevmese bu hale gelmez mis. Ona yardım etmem gerekiyormuş beni unutması icin. Manyak mı bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?