- Konu Sahibi Neslihan90
-
Yok artık gram kendimi suçlamıyorum çünkü düşündüm yaptıgım hatalarda geri çevrilmeyecek hic birsey yok. Her insanın ruh halı değişik olabilir zaman zaman. O yüzden gayet rahat icim. Sevgi gerçekse iki uc lafla bitmez. Hayırlısı neyse o olsun. İkizler burcu erkegi hep boyle dengesiz oluyormuş genelde zaten :)
neee.!ikizler mi?ikizler deyince akan sular durur işte.ikizler erkeklerinden ben çok çektim.en uzak durulası bir erkek tipidir benim için.yalnız burada şaşırdığım nokta ikizler böyle dramatik sahnelerden hiç hoşlanmaz,bu konuda çok acımasızdır.hayret bu arkadaş sürekli olayları dramatize ediyor,kendini acındırıyor,ve acı çekiyor.şaşırdım açıkçası.benim ,erkek arkadaşını haklı bulmam sadece konularının içeriğine dayanıyordu.ama tabi ki yaşananları,konuşulanları bilmeden yorum yapmak daha önce de belirttiğim gibi saçma oluyor.benim kafamda şöyle bi durum canlanmıştı.sen çok kırıcı sözler söyleyen,her sinirlendiğinde sevdiği insanı inciten,ağır laflar eden biriydin,o da bu sebeple acı çeken şahıs.biraz da sen kendin bu şekilde anlatmışsın ben de o sebeple öyle düşündüm.ama ne söylediğini,bu hareketleri devamlı yapıp yapmadığını bilemem.eğer ki devamlı yaptığın bir şeyse,yani sürekli inciten,sinirlenen sen isen sana hak veremezdim ama eğer bu bir kaç defa olmuşsa ve sen hatalarını anlayıp üslubunu düzelteceğine inandıysan,sana bir şans vermeliydi o konuda haklısın.şunu da belirtmek istiyorum ikizler dengesizliği ile meşhurdur.ve bir şeyleri bitirmişse pek kolay kolay mücadele etmez.yani sevgi için yırtınan bi tip değildir.sıkıntıya gelemez.sonuç olarak şunu söyleyeceğim;kalbinin ve mantığının doğru yola seni kendiliğinden götürmesini bekle.fazla üsteleme.ben şunu bilir şunu söylerim;bir şeyler kaderinde nasıl olması gerekiyorsa öyle olur.bazen ayrılmamak adına çok mücadele edersin,her fedakarlığı yaparsın ama sonuçta yine ayrılık olur.ben bunu iki üç kere yaşadım.son yaşadığım olayda da ilişkim için bir canımı vermediğim kaldı.ama yine olmadı yine olmadı.Allahın dediği oluyor.takma kafanı.daha yaşın küçük.Allahtan hayırlısını dile.
Asla sahip olamadığın şeyler için üzülme..Kısmetinde var ise,onlar seni bulur,zamanı gelince.
Hz Ali
bu söz herseyı acıklıyor aslında.....
Sevmek yetmiyor bazen mutlu bir ilişki için.Üzüldüm keşke barışsaydınız ama demek ki hayırlısı buymuş canım.Kendini toparla ve güçlü ol,o unutmayı başarabilirse sen neden başaramayacaksın?
İnsallah başaracağım. İnsallah daha fazla kotu seyler yasamam. Beni yıkan her iliskim de bu sekilde acı çekmem sanırım neden boyl bilmiyorum iki kere aldatıldım bir kere de bu bu sekilde terk etti. Ben anlam veremiyorum neden boyle olduguna
tekrar mesaj falan attı mı? çok meraklı bir üye modundayım şu an
Evet. Ona nasıl yalanci demiş misim mide kanaması konusunda. Bnim ne oldugumu anlamışmis bnim tarzımı anlamismis ben onun kıymetini bilemediğim icin bu kadar acı cekmisim. Numara mı engelleyecekmis. Ona nasıl yalancı diyip dalga geçer misim. Nasıl ablam doktor mide kanaması nasıl olur öğrendim deirmişim. Ben ne sanıyor musum kendimi. Bunun üzerine dayanamayip ona sen kompleksli falan mısın dedim. Bunun üstüne devam etti. Onun kompleksli olduğunu nasıl dusunurmusum düşünce yapılarımız cok farklıymis. Dün sevgisini bitirmeye çalışıyormuş bugün tamamen bitmiş ona yalancı diyip Hastalığiyla dalga geçtim diye
dalga geçmedin ki "inanmıyorum" dedin.. madem öyle çeksin bir resim yollasın, hani duygu sömürüsü yapacak durumdaysa bir resim çekmesi 10 saniyesini almaz.. ya ben anlamıyorum ya da gerçekten erkek milletinde bir gariplik var.. "sevgi bitirmeye çalışıyorum" ne yahu, yarım bardak su mu bu bitirmeye çalıştıkları acaba? ya seviyorsundur ya da sevmiyorsundur.. "hmm bugün bilmemkime karşı sevgimi bitireyim" denmez kihey yarabbim akıl fikir ver sen dur bak neler yazacak daha o sana
Daha birsey yazacağını sanmam çünkü cok agir ve saçma konuştu. Bende sen de beni ararsan savcılığa veririm dedim. (O engellerim diyor sanki ben onu arıyor musum gibi) o da ver seni bir daha asla aramam yolda görsem yolumu değiştiririm ben dedi. Vs vs.
sen kendini iyi hisset önemli olan o..
İyi olamıyorum su an sayılan laflardan dolayı ama illa ki unutucam Bi gun
Ama guzelim iliskiyi sabote etmissin sen inanmiyorum diyerek. Yani o sana zarf atiyor, mide kanamasi gecidim unutmama yardim et, meali hala cok seviyorum seni unutamiyorum.
Mesaj salakca onda hem fikiriz ama sen direkt sana inanmiyorum, mide kanamasi nasil birsey biliyorum dersen adam da tabi bana yalanc mi diyorsun diyecek
Iliskiyi surdurmek istiyorduysan biraz daha yumusak bir mesaj atabilirdin. Neyse olan olmus art, bosver onune bak
unutursun muhakkak, hatta daha iyisiyle karşılaştığında şükür edersin kurtulduğuna.. hayat seni güzel şeylere hazırladığı için böyle olur bazen, yoksa iyi biriyle karşılaştığında onun "iyi" olduğunu nasıl anlayacaksın ki?hiç üzülme yaşının ve hayatının tadını çıkart
Sen bu adama tam olarak ne demistin ki bu kadar sogutacak? Cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?