- Konu Sahibi Neslihan90
-
Cok guzel yazmışsınız. Huylu huyundan vazgeçmez evet ama bu yaptıgım seyler benim huyum degildi ben kendi çapımda şımarıklik yaptım. Huyum boyle olsa adama niye çabalayayim ki taviz vermem ben böyleyim seviyorsan sev yoksa bitsin derim. Yay burcuyumm. Biraz havayi oluyor bizim burçlar.
şımarıklık yapmak bir insanın acı çekmesine neden oluyorsa ona şımarıklık değil,kötülük derler kusura bakma.burada herkes sevdiğini söylediğin insan hakkında atıp tutuyor,onu yerin dibine sokuyorlar,ne seni aldatmış,ne dayak atmış,ne hakaret etmiş,sadece hassasiyetinden dolayı ayrılmak istemiş.ne söyledin ki bu kadar kendinden uzaklaştırdın?bu kadar acı çekiyor.?bunları bilmeden ne onun hakkında ne senin hakkında sağlıklı yorum yapılmaz aslında.mide kanaması geçirdiği hususunda bile dalga geçilmiş burada.yalan mı söylüyor ne yani?düzenbaz biri mi?ben anlamıyorum insanları.arada bilmediğim hususlar varsa ona birşey diyemem ben sadece konunu okuyarak yazıyorum.
şımarıklık yapmak bir insanın acı çekmesine neden oluyorsa ona şımarıklık değil,kötülük derler kusura bakma.burada herkes sevdiğini söylediğin insan hakkında atıp tutuyor,onu yerin dibine sokuyorlar,ne seni aldatmış,ne dayak atmış,ne hakaret etmiş,sadece hassasiyetinden dolayı ayrılmak istemiş.ne söyledin ki bu kadar kendinden uzaklaştırdın?bu kadar acı çekiyor.?bunları bilmeden ne onun hakkında ne senin hakkında sağlıklı yorum yapılmaz aslında.mide kanaması geçirdiği hususunda bile dalga geçilmiş burada.yalan mı söylüyor ne yani?düzenbaz biri mi?ben anlamıyorum insanları.arada bilmediğim hususlar varsa ona birşey diyemem ben sadece konunu okuyarak yazıyorum.
Gercekten miiii ya özel degilse nasıl olduğunu anlatabilir misinizzzz
Az önce aradı beni. Ülkeye inmiş. Konuştuk. Aynı seyleri soyledi. Bitti dedi. İkimiz icin de en güzeli bu dedi. Hayirliysak yine karşılaşırız dedi. Ben sok oldum. Tamam dedim ama ses mes gitti bende. Anladı. Üzülme lütfen cok kotu oluyorum dedi. Tamam dedim. İstersen gelirim oraya ama ben cok acı çekerim seni görürsem yine dedi. Tamam acı çekme o zaman gelme dedim. Sevmiyor musun dedim. Seviyorum ama bitirmeye çalışıyorum dedi. Sevmek gelmiyor artık içimden kendimde degilim iyi degilim ben dedi. Kendine gelince pişman olmaz mısın dedim. İnsallah olmam dedi. Unutucam dedi. Soguycam dedi. Cok kotuyum dedi. İnsanlar olum acısını bile unutuyor dedi. Bunu da unutucam dedi. Peki dedim. Hani cok seviyordun nasıl unutucam diyip unutuyorsun ki dedim. Kolay mı bu dedim. Baskasını nasıl seveceksin dedim. Su ana kadar en cok seni sevdim seninle mutlu oldum ama belki bundan sonra daha cok sevicem birini dedi. Ok dedim. Tamam gelme dedim. Bitti...
Oluyo gibiyim var mı boyle bisi ya insan unutucam diyip unutur mu insan soğuyacagim diyip soğur mu bana yardım edin ne olur
bana bırak sevdayı gıderken sadece..
bana bırak acısını hallederım ıcımde..
ben senden öncede yasıyordum, senden sonrada yasarım..
ben saten hep savasıyorum, senden sonrada savasırım!!
bana bırak söndürürüm ıcımdekı yangınını..
bana bırak ben hallederım askının acısını..
yaa iste böyle.. anlıyorum ben senı hemde cok ıyı anlıyorm cünkü bende severek ayrıldım.. ve benımkıde cok taze..
ama bak yasıyorum, yasıyoruz..hayat devam edıyor..bazen kendımı cok gücsüz hıssetıp oturup aglıyorum sonra gözyaslarımı sılıp tekrar ayaga kalkıyorum!!
hayat bu.. kazanmakda var kaybetmekde, mutlu olmakda var mutsuzluk olmakda..
anlatırım tabi
uzun süren bir birlikteliğimiz vardı askere gitti 5.5 ay bekledim ama gel sen bana sor ayrı gecen 5.5 ayı sonra döndü ama ilişkimizde rüzgarlar ters esmeye başladı birden bire , askerden geldi ondandır dedim üzerine gitmedim sonra bir perşembe günü ( bak günü bile hatırlıyorum) telefonda ayrılmak istediğini söyledi dünyam başıma yıkıldı her şey anlamsız geldi annem yazlıktaydı onun yanına gittim hemen hafta sonunu orada geçirdim ama kendimi zorlasam o hafta sonumu sana dakika dakika anlatabilirim pazartesi olunca buluşup bana olanları anlatmak istediğini söyledi gitmedim o buluşmaya çünkü ruhum hazır değildi , ama günler geçtikçe neden diye diye kendimi yedim bitirdim ve buluşmayı kabul ettim yine bir perşembe günü buluştuk anlattı kabul ettim başka çarem yoktu ayrıldık eve döndüm sanırım 1 ay kadar evden çıkmadım tüm günüm uyumakla geçiyordu artık ağlamaktan üzülmekten halim kalmadı nefes alamıyor gibiydim, bu süreçte en büyük destekçim annem ve erkek kardeşim oldu istanbul dışına tatile gittik ama o bile iyi gelmedi bana , zaman su gibi akıp geçiyordu 1 yıl geçti bu bir yılı tahmin edebilirsin :26: bu 1 yıl içinde ne mesaj ne telefon konuşması aramızda hiç bir iletişim olmadı ,
yine bir perşembe günü arkadaşımı ziyarete gittim tam taksiye binerken arkamdan biri sesledi özden diye bir döndüm oel sıkıştık hal hatır sorduk ben taksiye bindim beni aradı tüm gece konuştuk 2011 senesinin 2 ocağında nişanladık eylül 18 de evlendik ...
hayatımın brebat günleri geçirdim hocaya da gittim doktora , bazen sabahları evli olmama rağmen yine o acı ile uyanıyorum ama sağıma dönüp eşimi görünce nasıl ferahlıyorum anlatamam sana
allah her şeyin hayırlısını yazsın bol bol dua et ben hep dua ettim hayırlısı olsun diye ve sonunda 1 yılıma sebep olsada mutlu oldum
umarım seninde hayatın çookk güzel olur neslihancım içten diliyorum bunu
ayrılmak isteyene ne yapabilirsin ki.seviyor mu sevmiyor mu diye düşünme boşver canım
her şerde bir hayır vardır derler belki de sizin için böylesi daha hayırlıdır
belki daha iyisi seni daha çok seven biri karşına çıkacak
böyle düşün kendini fazla üzme
bana bırak sevdayı gıderken sadece..
bana bırak acısını hallederım ıcımde..
ben senden öncede yasıyordum, senden sonrada yasarım..
ben saten hep savasıyorum, senden sonrada savasırım!!
bana bırak söndürürüm ıcımdekı yangınını..
bana bırak ben hallederım askının acısını..
yaa iste böyle.. anlıyorum ben senı hemde cok ıyı anlıyorm cünkü bende severek ayrıldım.. ve benımkıde cok taze..
ama bak yasıyorum, yasıyoruz..hayat devam edıyor..bazen kendımı cok gücsüz hıssetıp oturup aglıyorum sonra gözyaslarımı sılıp tekrar ayaga kalkıyorum!!
hayat bu.. kazanmakda var kaybetmekde, mutlu olmakda var mutsuzluk olmakda..
Gecmis olsun X, ben de boyle olsun istemezdim. Bazi hatalarim olmus olabilir fevri davranmis olabilirim ama eger uzun bir yola cikiyorak ikimizin de zaman zaman hatalari olacak.
Ben senden bir sans istedim ama sen beni ilk hatamda yuz ustu biraktin. Ben de sana guvenebilir miyi bilmiyorum artik, umarim unutursun ben de calisacagim. Tekrar gecmis olsun
Bu gibi bisi yazabilirsin hem nalina hem mihina vurHem lafi sok hem acik kapi birak, hem ozur dile hem yanlisini suratina vur
Ama sahsi fikrim bu adam manyak diil de biraz romantik kafasizlardan, hafif arabesk takilmak istiyor herhalde
sakin boyle bir sey yazma adama zaten yapcagini yapmissin birak kafasini dinlesin
katılıyorum sakın yazma.. bunu yazacağına git direk ayaklarına kapan daha iyi.. şimdi bunu yazacaksan bir ömür aynı şeyleri söylemeye de hazırla kendini..
bir insanı incitmek için illa fiilen zarar vermeye gerek yok.. Yani illa aldatmak, dövmek, küfür etmek, zincire bağlamaya da gerek yok.. Kız yaklaşık 1 haftadır telef etti kendisini burada.. Telefonlarda neler söylediğini de yazdı, resmen yalvardı (ki bence çoooooooook gereksizdi) buna rağmen "seviyorum ama ayrılmak zorundayım" diyen bir insan var karşıda.. neden? kız "agresif" diye.. ona bakarsanız arkadaş da aldatmadı, dövmedi, küfür etmedi.. Sadece sinirlendi..
bir insana 24 saat önce "artık aramayacağım, seni unutup başkasını seveceğim" deyip de sabahına "mide kanaması geçirdim ama önemli değil, seni yine de unutacağım" diyorsa, kusura bakmayın ama tutarlılık bir tarafa dursun bu insan sömürü yapıyordur.. Çevremde mide kanaması geçiren insanlar oldu, değil dramatik mesajlar atmak (çok afedersiniz) tuvalete bile gidemediler acıdan.. biz bu arkadaşın kendisini daha fazla süründürmemesini öğütlüyoruz.. neticede su akar yolunu bulur..
Hep aynı sözler ya, biraz orijinal olsalar kafamı kıracağım."İlerde daha çok üzüleceğiz, şimdi severek ayrılıyorum." Bu sözleri söyleyen insan ya yalancıdır ya da yaşayıp yaşayamayacağını bile bilmediği o "ilerisi" uğruna bugününü yaktığı için salaktır. Her iki durumda da sana hayır yok ondan Bir de mesaj atma artık, sen atmadıkça o yazacak, sen cevap verince yine şımarıp "seviyorum ama olmuyor"lara devam edecek, sen yine yazmayacaksın... Böyle bir kısır döngünün içine girersiniz karışmam. Arada yoklamak için yazar o acaba unuttu mu diye, hiç takma.
Kendisi bana bayağı sayıyor su an. Onu mahvetmisim benden kurtulmak istiyormuş vs vs. Kendi kendine yazıyor. Sonra da numaranı engellicem Bi daha asla beni arama diyor. Hic bisi anlamadım kafayı yicem en sonunda
Dengesizmiş. Cevap verme bence. Bir de konuya baktım neredeyse her sayfada "ben suçluyum, benim yüzümden" demişsin. Ne yaptığını ne dediğini bilmiyorum ama ağır şeyler olduğunu zannetmiyorum. O kadar ağır,kırıcı şeyler yapmış olsaydın bunu yaparken fark ederdin, terk edildikten sonra değil. Terk edilmenin yaşattığı psikolojiyle kendini suçlayıp durma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?