Biyolojik aile

Ben biliyorum hanımefendi kedisi nerde hangi birlikte hangi şehirde görev yapıyor evlendi bile benden sonra sevgilisiyle ! Sen kendi kocana sahip çık bende senin kadar iddalıydım zamanında !

Banane kızım buradakıler benı tanıyor benım sana soyledıgımınde bır tanesı bosanmanla ılgılı degıl
senın ıkı tane canından kopardıgın evladın nerede? Yazma tamam mı kaldıramayacaksan

ama bana gore ben anneyım ama senın gıbı lafta anne degılım ben dıbıne kadar anneyım bosandım ve evladımdan ayrı bır hayat ASLA kurmadım

Canım bak seninle güzelce konuşmaya çalışıyorum ama sen yine anlamıyorsun.
Hayat bazen çok zor tamamı.
Hayat senin o gördüğün yada sen yaşadığın gibi dörtdörtlük değil. Evet bazı düşüncelerine katılıyorum ama bu kadar katı olmak zorunda değilsin karşındaki insanlarıda anlamaya çalış.

Ben biliyorum hanımefendi kedisi nerde hangi birlikte hangi şehirde görev yapıyor evlendi bile benden sonra sevgilisiyle ! Sen kendi kocana sahip çık bende senin kadar iddalıydım zamanında !
Cocuklarımın ızını kaybettırdı dememısmıydınız sız ne oldu yemeyemı basladınız laflarınızı ?
kocama gelınce sanane yahu ıstedıgımı yasarım sen benı sorgulayamazsın
sen buraya dert yanmıssın bende bızı kandırma dıyorum
sen evlatlarını özleseydin ve gercekten bulamasaydın ölürdün

sana ise tepkim
konu sahibini gaza getirmemen konusunda
bu kadar
arada kaynadın sen diğer kadına yazarken

Kinin kime CuteMom ! Sen başardın diye mi bu laflar ! Aferin iyi yapmışsın ben yapamadım şöyle düşün herkesin hayatı yaşadığı şartlar farklı o kafanda senin bunu algılasın !

Hayır çocuklarımla görüştürmüyor dedim engeller koyuyor dedim senin türkçen kıtsa ben ne yapabilirim ?

Hayır çocuklarımla görüştürmüyor dedim engeller koyuyor dedim senin türkçen kıtsa ben ne yapabilirim ?
izlerini kaybettirdin dedin?
nasıl engel koyuyor
yerı yurdu bellıymıs bılıyormussun
neden gormuyorsun
ıcrayla gor
orada burada sevgılınle dolasanacagına memelerını yaptıracagına annelık vazıfelerını yerıne getır sen once
kafanızı o yastıga nasıl rahat koyuyorsunuz ya
nasıl mısıl mısıl uyuyorsunuzda bır el sızı bogmuyor
ne bılım yyedıgın bır yudum yemegı nasıl lezzetle yıyorsun
cocuklar eskı esının yanında degılse sız ıkınızde o cocuklara tek kelıme ıle zıyan ettmısınız

Kinin kime CuteMom ! Sen başardın diye mi bu laflar ! Aferin iyi yapmışsın ben yapamadım şöyle düşün herkesin hayatı yaşadığı şartlar farklı o kafanda senin bunu algılasın !
Ben başardım diye değil bu laflar
siz yapmadınız diye yapabilecekken yapmadınız diye
tepkı vermıyım mı amannn be bosvermı dıyecektım sana kızım?

sana ise tepkim
konu sahibini gaza getirmemen konusunda
bu kadar
arada kaynadın sen diğer kadına yazarken
Ben konu sahibini
Gaza getirmiyorum kendi düşüncelerimi söylüyorum sen niye bu kadar etrafa saldırıyorsun önce bi sakin ol ya ne arada kaynaması bu sitenin sahibi gibi konuşuyorsun düzgün konuşulmaya gelmiyorsun hiç kusura bakma ama mahalle karıları gibisin senle düzgün konuşmaya çalışıyorum ama yine aynı tepkiyi veriyorsun çok bencilsin.

Yuvalarda dosyan vardır başka isim soyisim ile. Buluntu çocuğa önce bir isim tckn verilir. Sonra evlat edinen aile bunu değiştirir.
Ama; yani şahit olduğum vakalarda şu var genelde. Buluntu bebek sıfatıyla geldiysen eğer ne sen aileni bulabilirsin ne de onlar seni. O tarihlerdeki polis tutanağını iyi oku. Ne şekilde bulduklarını filan ayrıntılı yazmak zorundalar.

Böyle başvurular olup da yardımcı olamamak çok acı verirdi bana. Allah yardımcın olsun.. Senin ailen yanında zaten onlara tutun sıkıca

Sen başarmışsın diye başaramayan birini böyle ezmeye çalışma yapılabilecek herşeyi yapmadığımı nerden biliyorsun ! Hayat devam ediyor insan herşey alışıyor yaradılışımız böyle yemekte yiyoruz su da içiyoruz hayata dönüyoruz bir şekilde kendime pranga takıp zavallıyım deseydim hoşuna gidecekti sanırım ! Ayakta kaldım senin gibilere (!) karşı bende bunu yaptım yaşamaya devam ettim senin gibi istemeyenler oldu ama Allah bir yol çizdi devam ettim nefes verdi almadı canımı ne yapabilirim ?... Bir günde insanın hayatı tepetaklak olabilir önemli olan senin ayakta kalıp kalamayacağın ya direnirsin ya kaybedersin ! Bir gün ümidiyle yola çıkarsın insan dediğin ümitsiz olmuyor ki !

Bence bulun kimlermiş diye ben olsam duramazdım.Buluncada hesap sorardım sonra da teşekkür ederdim beni asıl anne babama bağışladıkları için

Ah evladini boyle birakanlara cok uzuluyorum ya. Bugun bi yere gittik. Kadinin gelini, cocugunu engelli diye birakip kocasini da terkederek baskasina gitmis. Rabbim kimseye yasatmasin.
Sizi anlayabiliyorum, insan ailesini bulmak ister ama bazen de bulmamak en iyisi belki de..

Daha once gittim ve evraklarimi inceledim ayni dediginiz gibi kayitlarim. Malesef hic iz yok

Ben başardım diye seni ezmeye calısmıyorum
Yaşamayan anlamaz gibi öğretilmiş çaresizliğini önce bana kusuyorsun sonra bende yaşadım ben sahıp cıktım dedıgımde sen yaptın dıyemı bu öfken dıye cıkısıyorsun?
sorum kısa ve nettı sen ıcra yoluyla cocuklarını neden gormuyorsun?
bu yazıda zaten bu durumu sındırdıgını ve alıstıgını soylemıssın
haa soyle
ıste sızler ve bızler farklıyız anlatabılıyormuyum ben cocugumdan ayrılamam ölürüm kafayı yerim deliririm sen hayatına devam etmişsin. bir umut bir umut hayatın neden yolunda gitmiyor mesela gittiğini düşünmüyorum sen evlatlarını anasız bırakmışsın , kokundan mahrum etmişssin onlara bir tarhana ufalayamamışsın , bir yogurt mayalayıp yedırememişssin
5 yaşına kadar da bakmışssın evet o yuzden konu sahıbınıde bence ıkı kere dusunsun evet aılesı mecburda olabılırdı bılmıyorum kı bu mecburluk senelerce sürmüş olamaz ! ama senin gibi biride olabilir annesi, o yüzden sen söyle konu sahibi üzülsün mü? içi boşuna burkuluyor.

Bayan mimik sana vermek ıstedıgım tepkı senı azarlamak degıldı, kusura bakma .aksıne konu sahıbını etkıleme hatta burada kımse ona uzun uzadıya yazmasın onun verecegı karar en fazla 2 kısıyı mutlu eder ama bır cok kısıyı kendıyle beraber uzebılır. senı konu sahıbı sandım tam sana sen kararını vermıssın zaten dıyecektım kı baktım konu sahıbı degılsın . arka cıkma olan bıtene evet caresız olabılır ama yukarıdakı kadın gıbıde olabılır . Birde bana mahalle karısı demişssin ya bende herkes gibi mahallede yaşıyorum evet

bana gelınce ben baska yazmıyorum
gidip vicdanımıda alıp çay içicem usul usul

Vicdanın varsa içersin CuteMom daha da benimle ilgili tek cümle yazma o dediğin yolları ben çok gittim geldim senin gibi cahil cüheda ile de çok uğraştım sen kendi hayatına bak olur mu arkadaşım kişisel kinini başkalarına kusma !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…