- Konu Sahibi Dogununannesi
-
Banane kızım buradakıler benı tanıyor benım sana soyledıgımınde bır tanesı bosanmanla ılgılı degılBeni taciz ederek bir yere gelemezsin ! Boşandım diye dünya dursun acı içinde kıvranayım mı istiyorsun ! Sen öyle yapCuteMom ben hayatıma devam ettim çalıştım didindim erkek arkadaşımda olur sana ne !
Canım bak seninle güzelce konuşmaya çalışıyorum ama sen yine anlamıyorsun.valla hiç düşüncem değişmez kusura bakma
bebeğini seven insan yanında ister, kimse karşıdan karşıya sevmiyor burada kac tane kadın var ıllakı asık oldukları erkege bıle ulasıyorlar sevgı ne demek yahu hısseceksın onu elını tutacaksın dokunacaksın bokunu temızlıceksın uykusuzda kalacaksın acta kalacaksın perısanda olacaksın dıbınde gelecek. oyle kıcı kırık bı erkege duyulan aşk gibi birşey değil evlat sevgisi.
ayrı kaldıgında öldürür insanı
Cocuklarımın ızını kaybettırdı dememısmıydınız sız ne oldu yemeyemı basladınız laflarınızı ?Ben biliyorum hanımefendi kedisi nerde hangi birlikte hangi şehirde görev yapıyor evlendi bile benden sonra sevgilisiyle ! Sen kendi kocana sahip çık bende senin kadar iddalıydım zamanında !
sana ise tepkimCanım bak seninle güzelce konuşmaya çalışıyorum ama sen yine anlamıyorsun.
Hayat bazen çok zor tamamı.
Hayat senin o gördüğün yada sen yaşadığın gibi dörtdörtlük değil. Evet bazı düşüncelerine katılıyorum ama bu kadar katı olmak zorunda değilsin karşındaki insanlarıda anlamaya çalış.
Banane kızım buradakıler benı tanıyor benım sana soyledıgımınde bır tanesı bosanmanla ılgılı degıl
senın ıkı tane canından kopardıgın evladın nerede? Yazma tamam mı kaldıramayacaksan
ama bana gore ben anneyım ama senın gıbı lafta anne degılım ben dıbıne kadar anneyım bosandım ve evladımdan ayrı bır hayat ASLA kurmadım
izlerini kaybettirdin dedin?Hayır çocuklarımla görüştürmüyor dedim engeller koyuyor dedim senin türkçen kıtsa ben ne yapabilirim ?
Ben başardım diye değil bu laflarKinin kimeCuteMom ! Sen başardın diye mi bu laflar ! Aferin iyi yapmışsın ben yapamadım şöyle düşün herkesin hayatı yaşadığı şartlar farklı o kafanda senin bunu algılasın !
Ben konu sahibinisana ise tepkim
konu sahibini gaza getirmemen konusunda
bu kadar
arada kaynadın sen diğer kadına yazarken
Uzun zamandir bunu dusunuyorum. 27 yasindayim. 17 yasinda evlatlik olduğumu ogrendim. Annem babam ve annanem dışında ailede kimse beni kabullenmedi. Cok dislandim. Hele baba tarafi beni cok uzdu ama onlara kizamiyorum. Beni sevmek zorunda degiller. Ama ben onlari sevdim.
Annem ve babam harika insanlar. Onlari üzmemek icin bu durumu olgunlukla karşıladım ve hic acmadim onlari uzmedim.
Lakin bende 4.5 ay once anne oldum. Icimdeki meraka engel olamiyorumm. Nereliyim acaba abim ablam var mi? Bir suru ucsuz bucaksiz soru kafamda asili.
Onlarla ilgili tek bir sey bilmiyorum. Kızmıyorumda onlara. Sonucta ne demis Hz. Muhammed s.a.v hakir gordugun sey basina gelmeden olmezsin. O yuzden kalbimde dilimde lal. Rabbim yazmis Ondan gelene boynumuz kildan ince. Ama yinede merak iste.
Kimsesiz cocuklar yurdunda kaydim var ordan evlat alinmisim. Ilk ogrendigim hafta babamla Bu kayitlarin tutuldugu cagaloglundaki buroya gitmistik. Dosyami incelemistim. Hicbir iz yok sadece bir gazete haberi vardi. Gunes gazetesi beni yazmis en sevimli polis diye. Eyupte bir kandil gecesi kaldirima birakilmisim. Gorgu taniklari annesi gibiydi die anlatmislar polise. Haberde opup birakti dondu birdaha optu yaziyordu. Birde uzerimde adi özlemdir yazili bir pusula varmis polisler bulmuslar devriye atarken parkasini giydirmis biri usumeyim diye resmim var ole gazatede tum bildigim bu. Anami ve babami uzmek istemiyorum ama merak icimi kemiriyor. Gidip bir kere daha o buroya sorsam mi numara felan birakmislarmidir diyorum. Bazen dalip gidiyorum. Bana benzeyen yuzler sesime benzeyen sesler var ve ayni gozyuzunun altinda yasiyoruz acaba neredeler. Onlarda izliyormudur simdi yildizlari benim gibi diyorum. Belki kardeslerim vardır diyorum. Sonra vazgeciyorum dusunmekten. Insan evladını kizmasamda birakmamali diyorum. Birakamaz diyorum.
Mesela bir ruyam var 3-4 yıldır ayni ruyayi goruyorum. Hep ayni mahalle evler insanlar sokaklar. Hic değişmiyor sanki orda yasiyorum.halamin babannemin eviymis bep ruyamda goruyoru. Ilginc olan hic mekanlar degismiyor hic. Esim diyor insan bir kere gorur 5 kere gorur senin ruyan dizi gibi yolari hatta duvardaki resimleri bile anlatiyorsun var bisey istanbula gidip soralim diyor.
Hic aramadilarsa ki aramamislardir bu beni yinede uzer. Numara biraksalar nasil ararim bunu nasil kaldiririm. Zormu benmi buyutuyorum bilmiyorum. Ama icimde bir sizi sizim sizim sizliyor engel olamıyorum.
Fikirlerinize ihtiyaclarim var. Cok uzun oldu hakkinizi helal edin.
Daha once gittim ve evraklarimi inceledim ayni dediginiz gibi kayitlarim. Malesef hic iz yokYuvalarda dosyan vardır başka isim soyisim ile. Buluntu çocuğa önce bir isim tckn verilir. Sonra evlat edinen aile bunu değiştirir.
Ama; yani şahit olduğum vakalarda şu var genelde. Buluntu bebek sıfatıyla geldiysen eğer ne sen aileni bulabilirsin ne de onlar seni. O tarihlerdeki polis tutanağını iyi oku. Ne şekilde bulduklarını filan ayrıntılı yazmak zorundalar.
Böyle başvurular olup da yardımcı olamamak çok acı verirdi bana. Allah yardımcın olsun.. Senin ailen yanında zaten onlara tutun sıkıca
Ben başardım diye seni ezmeye calısmıyorumSen başarmışsın diye başaramayan birini böyle ezmeye çalışma yapılabilecek herşeyi yapmadığımı nerden biliyorsun ! Hayat devam ediyor insan herşey alışıyor yaradılışımız böyle yemekte yiyoruz su da içiyoruz hayata dönüyoruz bir şekilde kendime pranga takıp zavallıyım deseydim hoşuna gidecekti sanırım ! Ayakta kaldım senin gibilere (!) karşı bende bunu yaptım yaşamaya devam ettim senin gibi istemeyenler oldu ama Allah bir yol çizdi devam ettim nefes verdi almadı canımı ne yapabilirim ?... Bir günde insanın hayatı tepetaklak olabilir önemli olan senin ayakta kalıp kalamayacağın ya direnirsin ya kaybedersin ! Bir gün ümidiyle yola çıkarsın insan dediğin ümitsiz olmuyor ki !
Daha once gittim ve evraklarimi inceledim ayni dediginiz gibi kayitlarim. Malesef hic iz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?