Biz kaynana olsak ?

İnsan elbette evladını yanında ister orada sorun yok. Bence sorun insanların nerede durmaları gerektiğini bilmemelerinde. Birbirlerine saygı duymamalarında. Anne oldukları için kendilerinde her hakkı görmelerinde. Bunu doğru bulmuyorum işte. Her anne elbette kıymetlidir ama her evlatta bir ana kuzusu. Bunu unutmamak lazım.

Evet benim gorevim ama anne hakki diye de bisey var.tabiki huzursuzluk cikarmam.ama canim sıkılır.siz annemisiniz bilmiyorum ama oglumu anneme bir gunlugune verince bile ozluyorum.butun anneler boyledir

Bende bir anneyim ve yeri geliyor uyudugunda bile özlerim kizimi fakat ayni zamanda kizimi annemlere birakip esim ile gezerim. Yada cok yoruldugumda annemlerde bir iki gece kaliyor, enerjimi depolayip tekrar tüm enerjimi kizima verebiliyorum.

Calisan bir kadinim ve kizimi ne kadarda sevsemde hayatim sadece ondan ibaret degil. Bu saglikli bir psikoloji degil. Ilerde kizimdan tek istedigim onun mutlu, güclü ve kendi ayaklarin üstünde durmasi. Ben bile kendi annemi bazen 2-3 hafta göremiyorum yogunluktan ama telefonlasiriz, foto yollariz. Ben kizima yaptiklarimi kosulsuz yapiyorum. Yani ilerde banada yapacak diye degil. Cocugumu bana ilerde eglence olsun diye dogurmadim sahsen.

Emekliligim icin ayri planlarim var. Gezmek isterim, farkli kurslara katilmak felan. Insan tek basina kendine yetmeli.

Tabiki bende eglence olsun diye dogurmadim.evet baska islerimde olacak Allah o gunlere gelmeyi nasip ederse ama arada bir gormek de isterim acikcasi bu da bagimlilik degil normal diye dusunuyorum

Tabiki bende eglence olsun diye dogurmadim.evet baska islerimde olacak Allah o gunlere gelmeyi nasip ederse ama arada bir gormek de isterim acikcasi bu da bagimlilik degil normal diye dusunuyorum

Arada birde görüsmekten bahs etmemistin, haftada 1 defa görüsmekten bahs etmistin. Ve o evet bence fazla. Sonunda hafta ici calisiliyor, hafta sonu temizlik felan derken zaman azaliyor. Bence böyle seylerin diretmenin anlami yok. Yani bizde yeri gelir haftada 2 kere görüsürüz, yeri gelir 2-3 hafta görüsemeyiz.

Ben imkani olursa dedim.yani diretme soz konusu degil benim gonlumden haftada bir kere gormek gecebilir.ama oglum gelemeyebilir buna bise demem ama imkani olup da aylarca gelmezse de canim sıkılir

Benim annemi ornek verecek olursam hic böyle bir kaynana degil. Ben hatta burda yazilan kaynana profillerini duyunca acayip sasiriyorum. Gerci ben de mesela burda yazilan bir gorumce profiline uymuyorum. Annemden geliyorsa demek. Annem etliye sutluye karismaz. Abim haftada 1 gelir. Telefonlasirlar ama aramadin etmedin felan diye sitem yapmaz. Misafirlikte yardim zaten istemez. Hatta evde yapip börek corek yollar. Kendi icinde kirilmissa bile biz bunu bilmeyiz belli etmez. Oyle annem hic sıkmaz. Mesafelidir ama boyle olmakta iyi zaten.

Oğlum olursa ben öyle olmayacağım.
Büyük ihtimal bana da "kayınvalidem mesafeli ühühü" diye ağlayan gelin gelir

Her türlü bu iş sıkıntılı.
Kız çocuğunu hesaba katmadım çünkü erkekler kızın ailesi için, "niye vıcık vıcık değiliz" diyecek kafada değil. :)

Benim ailemde de çoğu valide-gelin ilişkileri böyle güzeldir.
Halalarım,teyzelerim,yengelerim (annemin gelini yok)
hep iyidir gelinleri ile maşallah.
Gelinler de saygılıdır.
Hep bizim sülalemiz gibi bir aileye gelin gitmek isterdim.
Çok değer verirler ve saygılıdırlar diye.
Ama bana nasip olmadı.
Kendi kayınvalidemden hiçbir iyilik,güleryüz görmedim.
Sıfır ilgi ama sonsuz beklentisi olan,çok soğuk ve iki yüzlü bir kadın.
Benim evliliğime bir zararı olmadı,eşimle aramı bozmadı.
Onun sorunu kendi kocası ve çocukları ile.
E bu da bize yansıyor haliyle.
İsterdim ki 'gelin' olarak biraz değer göreyim.
Olmadı.

Öyle yani.
İyi olan herkese maşallah

taze kaynana adayı oldum bende ve oğlumu kimselere vermem benimle kalacaklar gözümün önünden ayırmam modundayım çünkü daha 5 aylık Normal düşünceme gelince herkes evinde, yuvasında mutlu olsun. evlilikler zaten yeterince zor bir de kv derdi çekmesin kimse. saygılı olsunlar yeter zorunluluktan değil severek gidip gelsinler arasınlar sorsunlar

Ben bunun biraz bu kaynanaların tavrı karakteri insaniyetiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Babaannemin 10 evladı var. Rahmetli babam da sağken sürekli tüm çocukları bir araya gelirdi. Hala bir araya geliyoruz da işte babam eksik... bir gün tartışma yaşadığını hatırlamıyorum annemin yengelerimin babaannem ve halalarımla çatıştığını. O karmaşaya rağmen iş yüzünden tartışma yaşandığını. Herkes bir ahenk içinde biri yemek yapar biri ev toparlar gibi... Ama bana nasip oldu mu böyle kaynana? Aslaaa
Sürekli kocamı dürterdi karın bizi sevmiyor seni sevmiyor hiç gelmiyor... arka apartmanda oturuyor birbirimizi her gün görüyoruz halbuki. Onun meselesi kontrol altına almak. Şimdi karşı atakta. Artık her gece o gelip koltukta uyuyor. Nedir burası benim evim aslında mesajı veriyor.
Iyyyy nolur ben babaanneme çekmiş olayım

Benim ailemdeki kayinvalide ve gelin iliskisi de aynen sizinkiler gibi.ama en cok hosuma giden bu teyzemin geliniyle diyalogu.bende oyle umut etmistim ama aile olarak cok farkliyiz benim kayinvalidem biraz eski kafa burda anlatilan kayinvalideler kadar degil ama cok melek oldugu da soylenemez benim kalbimi cok kirdigi da var beni mutlu ettigi zamanlarda var.esimin hatrina idare edip gidiyorum.yoksa dogum yapacagim zaman siniri asmisti sezeryan olacagim icin surati 5 karis gezdi burnumdan getirdi hatta aglatti esim de bosver onu dedi sarildi optu bende unuttum gitti.ama lohusa zamanimda da cok ilgilendi yeri geldi gece beni uyandirmaya kiyamadi.misafirlerimi agirladi benim kayinvalidemde denge yok bir bakiyorsun cok iyi melek sonra bi bakiyorsun seni alttan alta sokuyor.

sizin evde koltukta mı uyuyor

Benimki de biz evlenirken aglamisti.zaten oglunu bekarkende gormuyordu cunku isi dolayisiyla disardaydi ama biz evlenirken hungur hungur agladi
en anlam veremediğimde o zaten. bekarken yüzüne bakmazlar evlenince oğlumda oğlum

Hayır .Yegenim nişanlı ablam kaynana oldu .Bizimle de iletişimi cok iyi .Gelin demek bile garip geliyo .25 yas8nda gencecik cocuk .Kızımız oldu .Nesini elestireyim daha hayatının başında en güzel zamanlarını niye bozalım.bulasık bile yıkattırmayız git hadi nişanlının yanına otur diyoruz . .Yeğenim birsey derse biri birşey yapsa önce ben lafını veririm .Anne babalar kızını biz ezelim diyemi yetiştiriyorlar .
Sizofren kaynana ve görümce hatta hala teyzeleri kınıyorum .

Ewet benim kaynana düğün gününün sabahında telefon edip .Telefonda ağladı .bizi unuttun diye .
Benimki de biz nisanliyken balayina marmarise gidecegimizi planlamisti orda eltisi var kendide gidecekmis.gorumcem de anne onlar basbasa gitmek ister dedi kayinvalidemde ben onlara karismam eltimin yaninda kalirim demisti.şaka gibiler hakikaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…