- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.561
Ne guzel iste darısı bana olur insallahhhhHayır sezeryan maalesef:/ evet ilki kızdı inşallah ikisi ikiz gibi büyür zor olucak ama bir yandan cok güzel sanki bir tane ikizini içeride bırakmısımda onun hamileliğini yasıyorum kesintisiz hamile kalınca
Ne guzel iste darısı bana olur insallahhhh
Olursa mutlu oluruz. Sen doğumdan sonra adet gormusmuydun.İnşallah kuzum düşünüyormusunuz?
Olursa mutlu oluruz. Sen doğumdan sonra adet gormusmuydun.
canım merhaba kendime bir çözüm ararken senin yazına denk geldim.Ben 27 haftalık gebeyim nerdeyse son 2 haftadır özellikle geceleri ellerim sanki üstüne yatmışım gibi(fakat dümdüz tutmama rağmen) uyuşuyor uykumdan uyanıyorum sabaha kadar da böyle yan bile yatamıyorum anında uyuşuyor ve ertesi gün aralıksız avuç içlerim,parmaklarım,bileklerim ağrıyor.Geceleri gözümden uyku akarken bunları yaşayınca ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Doktorum karpal tunel olabilceğini söyledi önce fizik tedavi geçmezse beyin sinir cerrahiye gitmemi o da eğer karpal tnel değil derse dahiliyeye gitmemi söyledi.Ağrılarımı nasıl azaltabilirim resmen gece uykum yok artık üstelik ellerim şişiyor gece ayaklarım da o kadar yok.Bu sorunu yaşayanların dikkatine biraz önce doktordan geldim bilek ağrısı Ve el uyuşması karpal tünel sendromuymuş hamilelikte ortaya çıkabiliyormuş ama ani kilo alımı nedeniyle bende olmuş 2 haftada 3 kilo almışım. Turşuyu abarttım 2 haftadır ve hiç tatlı yemezdim tatlı da yedim. Doktor kilona çok dikkat et, ellerin uyuştuğunda hareket ettirme bir yastık üzerine koy dinlendir ve gerekirse medikal bileklik kullanabilirsin dedi. İlerleyen vakalarda arter veya alçı kullanmak gerekebiliyormuş hatta ameliyat gerektiren durumlar olabiliyormuş. Bu sebepten bol su içip biraz kilo almamaya çalışmak Ve elleri dinlendirmek gerek. Hepimize şifalar diliyorum inşallah bu bilgiler bize yardımcı olur.
Maşallah ne güzel..bende hemen istiyorum aslında ama ben 1 defa adet oldum doğumdan sonra tekrar olmadım yani düzene girmedim daha..bebek olması için düzenli adet olmak lazım sanirimMerhaba kızlar.
Bebişleriniz nasıllar umarım hepsi iyidir?
Benim minik oğlan yaramazlıkları başladı bile.
Bu arada hamileyim tekrardan
Var mı aranızda benim gibi cesaretlisi
TEşekkür ederiz. Yanı ben Doğumdan kırk gün sonra düzenli adet oldum. Bilemiyorum yani bişey diyemem gönlünüze göre versin inşallah..Maşallah ne güzel..bende hemen istiyorum aslında ama ben 1 defa adet oldum doğumdan sonra tekrar olmadım yani düzene girmedim daha..bebek olması için düzenli adet olmak lazım sanirim
Ben varımmmMerhaba kızlar.
Bebişleriniz nasıllar umarım hepsi iyidir?
Benim minik oğlan yaramazlıkları başladı bile.
Bu arada hamileyim tekrardan
Var mı aranızda benim gibi cesaretlisi
Maşallah baya olmuş sizinki tebrik ederim..
Ben varımmm
Maşallah baya olmuş sizinki tebrik ederim..
Nasıl gidiyor zor oluyor mu?
Benim oğlum henüz diş çıkarmadı ve 9 aylık.İdare ediyoruz bizim yaramaz cok yoruyor beni 8 aylık oldu birde diş dönemi ateş felan zor :/ bazen hamile oldugumu umutuyorum :))) sizin bebek kac aylık sizinde baya erken olmus allah bağıslasın :)))
Malum ben hamileyimNapıyonuz nen :)
Özlemişim buraları..
Mesajı okuyan bi kalp yollasın bakiiim kimler arada bakıyor buralara :)
Napıyonuz nen :)
Özlemişim buraları..
Mesajı okuyan bi kalp yollasın bakiiim kimler arada bakıyor buralara :)
Ne kadar vefalı grubuz hala bırakamıyoruz burayı . Resmen beraber büyüyor bebeklerimiz. Maşallah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?