Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

canım merhaba kendime bir çözüm ararken senin yazına denk geldim.Ben 27 haftalık gebeyim nerdeyse son 2 haftadır özellikle geceleri ellerim sanki üstüne yatmışım gibi(fakat dümdüz tutmama rağmen) uyuşuyor uykumdan uyanıyorum sabaha kadar da böyle yan bile yatamıyorum anında uyuşuyor ve ertesi gün aralıksız avuç içlerim,parmaklarım,bileklerim ağrıyor.Geceleri gözümden uyku akarken bunları yaşayınca ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Doktorum karpal tunel olabilceğini söyledi önce fizik tedavi geçmezse beyin sinir cerrahiye gitmemi o da eğer karpal tnel değil derse dahiliyeye gitmemi söyledi.Ağrılarımı nasıl azaltabilirim resmen gece uykum yok artık üstelik ellerim şişiyor gece ayaklarım da o kadar yok.

Merhaba kızlar.
Bebişleriniz nasıllar umarım hepsi iyidir?
Benim minik oğlan yaramazlıkları başladı bile.
Bu arada hamileyim tekrardan
Var mı aranızda benim gibi cesaretlisi

Merhaba kızlar.
Bebişleriniz nasıllar umarım hepsi iyidir?
Benim minik oğlan yaramazlıkları başladı bile.
Bu arada hamileyim tekrardan
Var mı aranızda benim gibi cesaretlisi
Maşallah ne güzel..bende hemen istiyorum aslında ama ben 1 defa adet oldum doğumdan sonra tekrar olmadım yani düzene girmedim daha..bebek olması için düzenli adet olmak lazım sanirim

Maşallah ne güzel..bende hemen istiyorum aslında ama ben 1 defa adet oldum doğumdan sonra tekrar olmadım yani düzene girmedim daha..bebek olması için düzenli adet olmak lazım sanirim
TEşekkür ederiz. Yanı ben Doğumdan kırk gün sonra düzenli adet oldum. Bilemiyorum yani bişey diyemem gönlünüze göre versin inşallah..

İdare ediyoruz bizim yaramaz cok yoruyor beni 8 aylık oldu birde diş dönemi ateş felan zor :/ bazen hamile oldugumu umutuyorum :))) sizin bebek kac aylık sizinde baya erken olmus allah bağıslasın :)))
Benim oğlum henüz diş çıkarmadı ve 9 aylık.
Bende 17 hafta civarındayım. Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…