- 8 Eylül 2016
- 227
- 182
- 23
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.521
Sende kiloyu ben gibi kendine almışsın zamanla gider dert değil tek skntımız bu olsunBoyum kısa 1/55 58 kiloyla başladım hamileliğe 70le doğum yaptım 2 kilo 600gr doğdu bebek doğumdan hemen sonra 67 idim sonra bi baktım 68 zi geçmişim anlican hiç veremeyip alanlardanım diğer çocuklarda da böyle olmuştum hamileyken 10 veya 12 kilo alıyorum emzirme doneminde mutasyona uğruyorum şükür ki ramazan bayramından sonra yürüyüş ve yediklerime dikkat ettim şuanda 64 indm
Olabilir canim grup kurucusu olarak sana ozelden numaralari gonderebilirizSürekli iletişim halinde olanlar whatsapp gurubu kuralım diyorum?
Sürekli iletişim halinde olanlar whatsapp gurubu kuralım diyorum?
Su ver cann turuncu leke oluyorsa ama emzirdikten sonra ver boşuja tıkamasınKizlar selamlar bu ara telefon bulundugum yerde cok cekmiyor girip yazilari okumak cok skintili hala burdayim kaybolmadim yani:))bizde hersey yolunda kizimla tatil yapiyoruz buralar cok sicak ve ipek hic cis yapmiyor kupkuru aliyorum bezleri kafasi cok terliyor terle attigini dusunuyorum gundr bi yada 2 cis yapiyor onuda kopkoyu renk turuncumsu su vermelimiyum bilemedim
Çoook iyi olurSürekli iletişim halinde olanlar whatsapp gurubu kuralım diyorum?
Şu özelden atma işini nasıl yapıyorsunuzÖzelden atın kızlar numaraları :)
Canım bi bakar mısın gonderebilmişsem haber verBekliyorum numaraları karamel verdi kızlar nerdesiniz?
Doktoruna sor mutlaka canım su olayını bi de bol bol emzirKizlar selamlar bu ara telefon bulundugum yerde cok cekmiyor girip yazilari okumak cok skintili hala burdayim kaybolmadim yani:))bizde hersey yolunda kizimla tatil yapiyoruz buralar cok sicak ve ipek hic cis yapmiyor kupkuru aliyorum bezleri kafasi cok terliyor terle attigini dusunuyorum gundr bi yada 2 cis yapiyor onuda kopkoyu renk turuncumsu su vermelimiyum bilemedim
Ben gönderdim canım umarım gelmiştir.Sende kiloyu ben gibi kendine almışsın zamanla gider dert değil tek skntımız bu olsun
Ben aklıma geldikçe su teklif ediyorum bebişe. Philips aventin su verme biberonunu aldım onla veriyorum. Hatta eline veriyorum kendi içiyor. Üzerini de ıslatıyor ama öyle öyle öğrenicek.Yollayabildimmi canim yaa
Ben aklıma geldikçe su teklif ediyorum bebişe. Philips aventin su verme biberonunu aldım onla veriyorum. Hatta eline veriyorum kendi içiyor. Üzerini de ıslatıyor ama öyle öyle öğrenicek.
Benimde çok dökülüyor . Upuzun saçlarımı kestirdim bakamiyorum diye . Ne zaman biter acep dökülme .Saç dökülmeleriniz ne alemde?
Devam eden var mı?
Nasıl yapıcaz onu. Mis gibi kokar hem:)Karanfil suyu deneyin kızlar.
Azalıo dökülme. Yeni saç da çıkmaya başlıyo
Nasıl yapıcaz onu. Mis gibi kokar hem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?