Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Sende kiloyu ben gibi kendine almışsın zamanla gider dert değil tek skntımız bu olsun

Kizlar selamlar bu ara telefon bulundugum yerde cok cekmiyor girip yazilari okumak cok skintili hala burdayim kaybolmadim yani:))bizde hersey yolunda kizimla tatil yapiyoruz buralar cok sicak ve ipek hic cis yapmiyor kupkuru aliyorum bezleri kafasi cok terliyor terle attigini dusunuyorum gundr bi yada 2 cis yapiyor onuda kopkoyu renk turuncumsu su vermelimiyum bilemedim

Su ver cann turuncu leke oluyorsa ama emzirdikten sonra ver boşuja tıkamasın

Doktoruna sor mutlaka canım su olayını bi de bol bol emzir

Ben aklıma geldikçe su teklif ediyorum bebişe. Philips aventin su verme biberonunu aldım onla veriyorum. Hatta eline veriyorum kendi içiyor. Üzerini de ıslatıyor ama öyle öyle öğrenicek.

Valla ben uyanınca, emdikten sonra ve sıcaksa hava arada veriyorum su. Zaten biberonu görünce kolları uzatıyo, iki eliyle tutup içiyo maşallah.. içmeyecekse de biberonu sakız gibi çiğniyo..

Nasıl yapıcaz onu. Mis gibi kokar hem:)

Bi cezvede falan, bi bardak su koy. Üç beş karanfil tanesi. Kaynat iyice. Kokusu miss olup eve yayılınca bıral soğusun. Doldur sprey şişesine. Banyodan 1-2 aaat önce sık yedir topla saçını sonra yıka. Ben aklıma geldikçe sıkıyorum zararını görmedim ama bana söyleyen banyodan önce sık demişti.
Kokusunu sevmiyodu demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…