Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Selamlar herkese. 1,5 aydir Turkiye'de akraba es dost dolasiyoduk biz. 1 hafta kadar once eve donduk ama o arada hem ev tasidik hem bebikin jetlag'i bizim jetlagi'imiz derken baya zorlandik, yeni yeni duzenimiz oturuyo.
Az once eski mesajlari okudum arada Instagram alip vermeleri gorunce hah basladi dedim ve yanilmadigimi anladim.
Daha onceki gruplarimda da olmustu, Instagram kurmayla basliyor, watsapp grubu da yapinca bir daha kimse donup forumun yuzune bakmiyor. Ben de bu tarz gruplara girmek istiyorum ama 5 saat zaman farkim var, sizin aksam rahatlayip yazdiginiz saatlerde ben kacinci uykumda oluyorum, sabah ben kalkinca siz ayni sekilde. Watsapta da ayni anda yazamadiktan sonra forum gibi sonradan mesajlar atmanin faydasi olmuyor. O yuzden katilamiyorum
Tahmin ettigim gibi buralar tenhalasmis. Ayni durumda oldugumuz kisilerden haberdar olmak, fikir almak cok faydaliydi, hepinize tesekkurler simdiye kadar ki paylasimlariniz icin. Burada kalanlar olursa ben artik burdayim, gec ya da erken yazabilirim ama elimden geleni yaparim. Saglikli bebisler, huzurlu gunler herkese

Günaydın :)
Benim de gruptaki arkadaşlarımşa 2 saat zaman farkım var.
Ama 7/24 online birileri hep oluyo grupta. Birimiz uyuduğunda diğeri uyanıyo bebeğine..
Ben zorlanmadım kendi adıma.
Üstelik konuştuğumuz sohbetler yazılı kalıyor ve uyusalar da ben okuyup merak ettiğim cevabı alıyorıö.
Ya da sorup uyuyorum sabaha cevabımı yine okuyorum..
Güzel tarafı bebeklerimiz birbirlerini izliyor görüyor arada ..
Ve her konuyu konuşup danışıyoruz. Buraya yazamayacsğımız şeyleri bile.
Denemeye değer gibi :)

Cok deneyesim var zaten, hem herkesi gormek hem de bilgi paylasimi icin :) Kime mesaj atiyoruz gruba eklemesi icin (Boyle de kolay ikna olurum, naz yapiyomusum meger :)) )

Cok deneyesim var zaten, hem herkesi gormek hem de bilgi paylasimi icin :) Kime mesaj atiyoruz gruba eklemesi icin (Boyle de kolay ikna olurum, naz yapiyomusum meger :)) )

Ehehhe :))
Gel gel..
Baktın olmuyo çıkarsın nasıl rahat edersen.
Bana gönder numaranı ekleyebilirim..

Herkes nereye gitmiş. Biz 6 aylık olduk. Ne yedirsem diye düşünmeye başladım kızlar kizima
Yoğurt ve meyve püresi ile başladım ben şimdi çorba da yediriyorum sebze çorbası bugün yoğurt çorbasına başladım su ile hazırlıyorum irmikli bir muhallebi yapıyorum ama yiyor mu dersen maalesef

Masallahh..ilki kizdi değil mi. Normal doğum mi yapmistiniz siz. Aslında bende hemen 2. Çocuk isterim ama olur mu bilmem..
Hayır sezeryan maalesef:/ evet ilki kızdı inşallah ikisi ikiz gibi büyür zor olucak ama bir yandan cok güzel sanki bir tane ikizini içeride bırakmısımda onun hamileliğini yasıyorum kesintisiz hamile kalınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…