- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Al benden de o kadar :)Kızlar benim 28 hafta doldu. Biraz zorlanıyorum artık yürürken merdiven çıkarken. Kendimi doğum moduna hazırlamaya çalışıyorum. Olumlu normal doğum hikayeleri okuyorum. Alışverişi bir an önce bitirmek istiyorum. 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa. Ama erken doğumdan da korkuyorum. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin yavrularımizi. Birbirimize dua edelim
Petunyasemen biz bugün kontrole gittik çok şükür ikimizde iyiyiz ufak bir enfeksiyon geçirmişim ilaçlarla halledicez inşallah :) bu arada kilomuz 1100 gr boy 32cm benim boyum 1.65 kilom 72 :)
şöle bir açıklama buldum internetten.
Spinal sezeryan anestezi uzmanı tarafından uygulanmaktadır. Anestezi hastaya belden omuriliğe doğru iğneyle verilir. Bu anestezik ilaç omurilik çevresindeki dura zarı geçilir ve içeriye ilaç enjekte edilir. Bu yüzden anestezinin etkisi hemen başlar. Epidural anestezi de belden yapılan iğneyle olsa da, bunun etkisi 15-20 dakikayı bulur. Spinal anestezi ile yapılan sezeryan doğumda bel bölgesindeki anestezi verilen yer hemen kapatılır. Bu bölgede epidural anestezide olduğu gibi katater yerleştirilmez. Bu yöntemle yapılan sezeryan doğumların ardından, hastada baş ağrısı görülme olasılığı yüksek olur. Eğer hastanın bel bölgesinde herhangi bir enfeksiyon ya da kanama ve pıhtılaşma bozukluğu olursa, spinal sezeryan yöntemi uygulanamaz.
özetlemek gerekirse ; epidural sezeryanda beline birşey yerleştiriyorlar ve ameliyat boyunca kalıyor ama spinalde sadece ilaç veriyorlar. spinal daha hızlı geçiyor epidural daha geç. ve spinalde daha az başağrısı oluyormuş.
ne kadar çok istesemde normal doğum yapamayacağım için ikisinden birini seçmek zorundayım
Cnm benim ilki zorunlu spiral sezeryan oldu normal istiyorum ben bi sıkıntı olmadıkça sezzeryan düşünmeyelim bence çok ağır sezeryan sonrasikızlar, doğumu nasıl düşünüyorsunuz? epidural yada spinal sezeryan düşünen var mı?
canım ben e-bebekten joie marka bebek arabası alacağım. ayın 24 ünde %24 indirime girecek. joie chrome bebek arabası ve gemm oto koltuğu ana kucağı, ikisi birlikte travel set gibi oluyor.
çok araştırdım , özellikle portbebe olanlara baktım hatta ilk casual da karar kılmıştım ama yorumları öyle kötüydüki vazgeçtim. bu arabanın en sevdiğim özelliği kapanınca çekçek gibi arkanda sürükleyebiliyorsun taşımak zorunda değilsin, bir diğer unsurda tam yatıyor ve tam kapanan tentesi var. ingiliz firması ve e-bebek garantisinde. yani aldıktan sonra biz ilgilenmiyoruz demiyorlar. sadece e-bebekte var. yakınında e-bebek varsa git gör derim. bende gördükten sonra karar verdim çünkü
buradaki linkten inceleyebilirsin.
https://www.e-bebek.com/chrome-bebek-arabasi-p-joi-s1201iacrm00/
canım benim için bilgilere güncelleme yapabilir misin?
bende bu markaya takılı kaldım. bugün reklamlarını gördüm e bebekte indirim olacağıyla ilgili muhtemelen bende gidip bundan alıcam bu attığın pusetle mi bu fiyat sadece araba mıı
yarın kontrolümüz var sabahtan gidip kan vericez açlık tokluk şeker ölçümü için. şeker yüklemesi yaptırmadım ben kızlar aranızda yaptırmayan var mı? birde şu aralar karnımda ve pubik bölgemde bir sancı ağrı oluyor sizlerde yaşıyor musunuz bu sorunu?
kızlar, doğumu nasıl düşünüyorsunuz? epidural yada spinal sezeryan düşünen var mı?
Benim de aklımda joie var. Sadece internet üzerinde mi yoksa mağazalarda da yüzde 24 indirimli mi acabacanım ben e-bebekten joie marka bebek arabası alacağım. ayın 24 ünde %24 indirime girecek. joie chrome bebek arabası ve gemm oto koltuğu ana kucağı, ikisi birlikte travel set gibi oluyor.
çok araştırdım , özellikle portbebe olanlara baktım hatta ilk casual da karar kılmıştım ama yorumları öyle kötüydüki vazgeçtim. bu arabanın en sevdiğim özelliği kapanınca çekçek gibi arkanda sürükleyebiliyorsun taşımak zorunda değilsin, bir diğer unsurda tam yatıyor ve tam kapanan tentesi var. ingiliz firması ve e-bebek garantisinde. yani aldıktan sonra biz ilgilenmiyoruz demiyorlar. sadece e-bebekte var. yakınında e-bebek varsa git gör derim. bende gördükten sonra karar verdim çünkü
buradaki linkten inceleyebilirsin.
https://www.e-bebek.com/chrome-bebek-arabasi-p-joi-s1201iacrm00/
Ya bu gruba noldu çok zor buldum sizi lütfen bilgi verir misinPetunyasemen @ben aktif bir üyeyim nerden girecem bu ne yazacam şimdi petunyasemenden bulabildim bilgilerimi verim size petunyalya Gaziantep 33 yaş 27.hafta bebek iki hafta önce 900 gr 33 cmdi muhtemel doğum 14 mart bebek erkek isim Ahmet acil cevap verin kızlar
Cnm bni gormuyorsun
listemize yeni bilgileri güncelleyemedim. diğer gruba geçmiş bütün yazılanlar takip edemedim. güncellenmesini istediğiniz bilgileri tekrar rica ederim..[/QUOT
Farklı bir gurupmu açıyorsunuz burdanmi devam edicez bilgilerı tekrari yazalım anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?