Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Al benden de o kadar :)

Petunyasemen biz bugün kontrole gittik çok şükür ikimizde iyiyiz ufak bir enfeksiyon geçirmişim ilaçlarla halledicez inşallah :) bu arada kilomuz 1100 gr boy 32cm benim boyum 1.65 kilom 72 :)
Koreanmom Aynı gün doğumumuz. Tabi öncesinde gelir bebişler diye düşünüyorum. Kızlar benim kontrolüm 31' inde. Size detayları yazarım sonrasında ama ne yaşıyorsanız aynısı var. Sanki bebek kasıkta yaşıyor. Gerçi doktorum bana bebeğin eşinin rahme yakın olduğunu ve sezeryan olabileceğini söylemişti. Ultrasonla bakıp ona göre karar verecek.

Ben bu işleri pek bilmiyorum farkı ne ki :/ G GeBe0 öylemiii? Benimki erken gelicek 38de sezeryan olucam :)

şöle bir açıklama buldum internetten.

Spinal sezeryan anestezi uzmanı tarafından uygulanmaktadır. Anestezi hastaya belden omuriliğe doğru iğneyle verilir. Bu anestezik ilaç omurilik çevresindeki dura zarı geçilir ve içeriye ilaç enjekte edilir. Bu yüzden anestezinin etkisi hemen başlar. Epidural anestezi de belden yapılan iğneyle olsa da, bunun etkisi 15-20 dakikayı bulur. Spinal anestezi ile yapılan sezeryan doğumda bel bölgesindeki anestezi verilen yer hemen kapatılır. Bu bölgede epidural anestezide olduğu gibi katater yerleştirilmez. Bu yöntemle yapılan sezeryan doğumların ardından, hastada baş ağrısı görülme olasılığı yüksek olur. Eğer hastanın bel bölgesinde herhangi bir enfeksiyon ya da kanama ve pıhtılaşma bozukluğu olursa, spinal sezeryan yöntemi uygulanamaz.

özetlemek gerekirse ; epidural sezeryanda beline birşey yerleştiriyorlar ve ameliyat boyunca kalıyor ama spinalde sadece ilaç veriyorlar. spinal daha hızlı geçiyor epidural daha geç. ve spinalde daha az başağrısı oluyormuş.

ne kadar çok istesemde normal doğum yapamayacağım için ikisinden birini seçmek zorundayım

Spinal daha iyi o zaman bakalım doktorumla kararlastırırız o zaman :/ neden yapamıyorsun canım ??

Ben en normalinden bi doğum istiyorum. Şimdiye kadar herşey Güzel gitti insallah bundan sonra da hersey olumlu olur. Bol bol dua ediyorum sağlıkla kolaylıkla Hayırlısı yla kucağıma alayim diye.

bende bu markaya takılı kaldım. bugün reklamlarını gördüm e bebekte indirim olacağıyla ilgili muhtemelen bende gidip bundan alıcam bu attığın pusetle mi bu fiyat sadece araba mıı

yarın kontrolümüz var sabahtan gidip kan vericez açlık tokluk şeker ölçümü için. şeker yüklemesi yaptırmadım ben kızlar aranızda yaptırmayan var mı? birde şu aralar karnımda ve pubik bölgemde bir sancı ağrı oluyor sizlerde yaşıyor musunuz bu sorunu?

Aynı sancı bendede var canım özellikle kasık ve karın bölgesinde bebek büyüdüğü için sanırım ama kasık ağrım enfeksiyon yüzünden :/

Ya bu gruba noldu çok zor buldum sizi lütfen bilgi verir misin Petunyasemen @ben aktif bir üyeyim nerden girecem bu ne yazacam şimdi petunyasemenden bulabildim bilgilerimi verim size petunyalya Gaziantep 33 yaş 27.hafta bebek iki hafta önce 900 gr 33 cmdi muhtemel doğum 14 mart bebek erkek isim Ahmet acil cevap verin kızlar

kızlar, doğumu nasıl düşünüyorsunuz? epidural yada spinal sezeryan düşünen var mı?

Dr la daha konuşmadık sanırım herşey normal gittiği için bir şey demedi. Ama normal doğum konusunda ciddi korkularım var, bilemiyorum spinal olabilir. 2 ay önce bir arkadasım spinal oldu. Dr u epiduraldense spinali tavsiye etmiş bi sıkıntısı da olmadı başağrısı vs gibi. Ama bunlar kesinlikle kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum.

Benim de aklımda joie var. Sadece internet üzerinde mi yoksa mağazalarda da yüzde 24 indirimli mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…