Bende onu anlamadımO zaman ya baska bir plani vardi ya da pazar gunu evde sakince dinlenmek istedi. Yani simdi ben yakin arkadas vs cok samimi bir insan degilim. Bütün gun evde misafir olsa bunalirim. Cok yakin akrabalar disinda da kimseye uzun sure misafirlige gitmem. O yuzden arkadasinizin yapisini bilmedigim icin bana tuhaf gelmedi. Bir de 4 aylik bebeginiz var, benim de 2 tane oglum var. 3 ve 5 yaslarindalar. Butun gun bir arkadasa misafir olmak bana hic mantikli gelmiyor. O yuzden bana cok da tuhaf gelmedi. Gunduz disarda birseyler yapip aksam 2 saat bi cay icmeye falan gelecegiz deseydiniz olabilirdi mesela.
Bu öyle değil ama..Ne alakası var eşimde mesela kuzenleriyle konuşur gene bibiyke bi konuşalım der ki ben kuzenleriyle cok iyiyim gelmesinler demem ama bu evde yanlız yaşamıyor sinuçta bu eve gitme olayları kadınlar arasında konuşulması daha iyi erkeklere göre zaten evde herşey okey ama bana göre öyle olmuyor benim evde belli standartlarim var mesela
Bence gelmeyin demenin farklı bir versiyonu olmuş. Eşim bir arkadaşıyla böyle bir şey konuşsa hemen bana sorar bir işimiz var mı gelsinler mi diye hemen de dönüş yapar, ne alaka ki kadınların konuşup ayarlaması falan. Zaten bir kez sorulmuş, defalarca aynı evde yaşayan kişilere tek tek sormak nedir zorla gelmek ister gibiSelam kızlar ❣❣
Geçen hafta binamızda genel bi ilaçlama yapıldı. İki üç saat sonra eve girebilirsiniz dendi. Komşularımız evden çıkmadı bile ama bizim daha 4 aylık bebeğimiz olduğu için korktuk. Sabah ilaçlanınca çıkıp akşam girelim eve dedik. E malum onca saat de bebekle dışarılarda zor. Dokuz on saatlik bi süreden bahsediyorum.
İlaçlamadan bi gün önce çift olarak görüştüğümüz yakın (!) bildiğimiz arkadaşlarımıza gideriz dedik. Eşim de arkadaşını aradı "Böyle bi durum var, size gelebilir miyiz" diye. Adamın cevabı "Benim için sorun yok, bi de kızlar konuşsun" oluyor. Eşim bana "siz bi konuşacakmışsınız" dedi. İlk başta garip gelmedi. Hatta teli alıp "nasılsın" yazdım arkadaşıma. Sonrasında ne diyeceğimi düşündüm düşündüm bulamadım. "Kocanla konuştuk, o izin verdi sen de kabul edersen gelelim" mi diyecektim ne diyecektim kitlendim kaldım. Hemen mesajı sildim. (Bu arada karı kocanın arası iyiydi. Paylaşımlarından anladım)
Eşimle konuştum . O da bana hak verdi. Onlardan o gün akşama kadar da ses çıkmadı. Sonra yine biz onlara eski bi komşumuza gideceğimizi söyledik. Öyle de yaptık.
Birlikte çok vakit geçirdiğimiz insanlardı ama aşırı soğudum
(Bu arada burada eş dost akraba kimsemiz yok)
Ben zaten anlamadim adamla konuşuldu sonra konu sahibi aramadı belli ki o kişide aramalarını bekledi belkide vazgectiklerini düşünmüslerdir şunuda söylim biriyle aram iyise sürekli iletişim halindeyimdir durum değişikBu öyle değil ama..
Ardına cevap bile vermemişler.
Yani kadın gelmeyin bile dememiş.
Bence konu sahibinin arkadaşı sandığı kadınla arası pek iyi değil.
Ben de alınırdım. İstemiyorsanız yalan uydurun yanii aaa biz de birisine davetliydik deyinSelam kızlar ❣❣
Geçen hafta binamızda genel bi ilaçlama yapıldı. İki üç saat sonra eve girebilirsiniz dendi. Komşularımız evden çıkmadı bile ama bizim daha 4 aylık bebeğimiz olduğu için korktuk. Sabah ilaçlanınca çıkıp akşam girelim eve dedik. E malum onca saat de bebekle dışarılarda zor. Dokuz on saatlik bi süreden bahsediyorum.
İlaçlamadan bi gün önce çift olarak görüştüğümüz yakın (!) bildiğimiz arkadaşlarımıza gideriz dedik. Eşim de arkadaşını aradı "Böyle bi durum var, size gelebilir miyiz" diye. Adamın cevabı "Benim için sorun yok, bi de kızlar konuşsun" oluyor. Eşim bana "siz bi konuşacakmışsınız" dedi. İlk başta garip gelmedi. Hatta teli alıp "nasılsın" yazdım arkadaşıma. Sonrasında ne diyeceğimi düşündüm düşündüm bulamadım. "Kocanla konuştuk, o izin verdi sen de kabul edersen gelelim" mi diyecektim ne diyecektim kitlendim kaldım. Hemen mesajı sildim. (Bu arada karı kocanın arası iyiydi. Paylaşımlarından anladım)
Eşimle konuştum . O da bana hak verdi. Onlardan o gün akşama kadar da ses çıkmadı. Sonra yine biz onlara eski bi komşumuza gideceğimizi söyledik. Öyle de yaptık.
Birlikte çok vakit geçirdiğimiz insanlardı ama aşırı soğudum
(Bu arada burada eş dost akraba kimsemiz yok)
Olay şu aslında.Ben zaten anlamadim adamla konuşuldu sonra konu sahibi aramadı belli ki o kişide aramalarını bekledi belkide vazgectiklerini düşünmüslerdir şunuda söylim biriyle aram iyise sürekli iletişim halindeyimdir durum değişik
Bende benzerini yazacaktım ki yazılmışı var katılıyorum buna.Bence alınganlık yapmışsın. Benim babamı kendi öz kardeşi arasa 'abi size gelelim mi İstanbul'dayız' diye 'yengeni arasana' der. Ben defalarca tanık oldum yani böyle dediğine. Çünkü evi çekip çeviren, dolapta yemek var mı bilen , ev temiz mi ,misafire hazır mı...bunları bilen kadın oluyor genelde. Bence Cook gereksiz alınganlık yapmışsiniz, adam doğru olanı yapmış. Neden eşine emrivaki yapsın ki? Siz arayip konuşup saat belirleseydiniz işte
Yani adamin burada ifade ettigi gayet acik,Adamın cevabı "Benim için sorun yok, bi de kızlar konuşsun"
Aaa tamam oldu şimdi.Silmiş hemen mesajı, o okumadan
Aaa tamam oldu şimdi.
Mesajı silmesi saçma, karşı tarafın bunu sorgulaması daha saçma
İnsanı insan kadar başka bir şey yormuyorİyiki çok insanla gorusmuyorum uf
Konu sahibinin suçu. Adam kadınlar konussun demis, konu sahibi mesajı yazıp silmis. Karşı tarafta sıkıntı yok.Bu öyle değil ama..
Ardına cevap bile vermemişler.
Yani kadın gelmeyin bile dememiş.
Bence konu sahibinin arkadaşı sandığı kadınla arası pek iyi değil.
Suçlu aramıyorum da ; burada benim esimi arasalar illaki bana haber verir.Konu sahibinin suçu. Adam kadınlar konussun demis, konu sahibi mesajı yazıp silmis. Karşı tarafta sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?