Bence alınganlık yapmışsınız, adam büyük bir nezaket gösterip eşine yönlendirmiş, siz de eşi aramamışsınız. Ortada bir şey yok. Siz dönmeyince vazgeçtiler her halde demiştirler benceSelam kızlar ❣❣
Geçen hafta binamızda genel bi ilaçlama yapıldı. İki üç saat sonra eve girebilirsiniz dendi. Komşularımız evden çıkmadı bile ama bizim daha 4 aylık bebeğimiz olduğu için korktuk. Sabah ilaçlanınca çıkıp akşam girelim eve dedik. E malum onca saat de bebekle dışarılarda zor. Dokuz on saatlik bi süreden bahsediyorum.
İlaçlamadan bi gün önce çift olarak görüştüğümüz yakın (!) bildiğimiz arkadaşlarımıza gideriz dedik. Eşim de arkadaşını aradı "Böyle bi durum var, size gelebilir miyiz" diye. Adamın cevabı "Benim için sorun yok, bi de kızlar konuşsun" oluyor. Eşim bana "siz bi konuşacakmışsınız" dedi. İlk başta garip gelmedi. Hatta teli alıp "nasılsın" yazdım arkadaşıma. Sonrasında ne diyeceğimi düşündüm düşündüm bulamadım. "Kocanla konuştuk, o izin verdi sen de kabul edersen gelelim" mi diyecektim ne diyecektim kitlendim kaldım. Hemen mesajı sildim. (Bu arada karı kocanın arası iyiydi. Paylaşımlarından anladım)
Eşimle konuştum . O da bana hak verdi. Onlardan o gün akşama kadar da ses çıkmadı. Sonra yine biz onlara eski bi komşumuza gideceğimizi söyledik. Öyle de yaptık.
Birlikte çok vakit geçirdiğimiz insanlardı ama aşırı soğudum
(Bu arada burada eş dost akraba kimsemiz yok)
Ben sizin yorumunuza cevap vermesemçünkü bi şeye takılıp kalıyorsunuz. Sizle ben anlaşamıyorum. İyi akşamlar
Bence de, adam sırf bu yüzden eşine yonlendirmis olabilir. Kahvaltıya gidersin avm ye, sonra gidersin sahilde parkta yürüyüş yaparsın ondan sonra 2-3 saatliğine belki misafirliğe gidersin. Yenidogmus bebek olsa bi derece tum gun misafirlik olabilir ama onda da bu kadar uzun süre ancak yakin akrabaya gidersin arkadaşına gitmezsin.8-9 saat, kimsenin evine misafir gidilmez hele de bir bebekle. Hatayı en baştan siz yapıyorsunuz. Misafirligin de bir sınırı vardır ben çok az insani 8-9 saat misafir edebilirim. Ev sahibi kadın haklı
MerhabalarSelam kızlar ❣❣
Geçen hafta binamızda genel bi ilaçlama yapıldı. İki üç saat sonra eve girebilirsiniz dendi. Komşularımız evden çıkmadı bile ama bizim daha 4 aylık bebeğimiz olduğu için korktuk. Sabah ilaçlanınca çıkıp akşam girelim eve dedik. E malum onca saat de bebekle dışarılarda zor. Dokuz on saatlik bi süreden bahsediyorum.
İlaçlamadan bi gün önce çift olarak görüştüğümüz yakın (!) bildiğimiz arkadaşlarımıza gideriz dedik. Eşim de arkadaşını aradı "Böyle bi durum var, size gelebilir miyiz" diye. Adamın cevabı "Benim için sorun yok, bi de kızlar konuşsun" oluyor. Eşim bana "siz bi konuşacakmışsınız" dedi. İlk başta garip gelmedi. Hatta teli alıp "nasılsın" yazdım arkadaşıma. Sonrasında ne diyeceğimi düşündüm düşündüm bulamadım. "Kocanla konuştuk, o izin verdi sen de kabul edersen gelelim" mi diyecektim ne diyecektim kitlendim kaldım. Hemen mesajı sildim. (Bu arada karı kocanın arası iyiydi. Paylaşımlarından anladım)
Eşimle konuştum . O da bana hak verdi. Onlardan o gün akşama kadar da ses çıkmadı. Sonra yine biz onlara eski bi komşumuza gideceğimizi söyledik. Öyle de yaptık.
Evet.mah derken müdana mı demek istedinizTamah acgozlülük demekte, kimisi de kanaat yerine kullanıyor. "Aza tamah etmeyen cogu bulamaz" gibi, o yüzden yazmak istedim
Boyle durumlar kadınlar arasında konusulmali bence. Ne kadar yakın olursak olalım evde sizi ağırlayacak olan kadın olduğu için sizin o hanıma sormanız gerekirdi. Ya da eşiniz aradığında eşine sorar mısın müsaitseniz demeliydi. Belki adam eşine dahi sormamistir unutmuştur . kadının haberi yoktur. Emin misiniz haberi olduğundan. Benim eşim çok unutur mesela hatta kızarım karşı taraftan özür dilerim herkes huyunu bildiği için bana söyler her seyi. Ama eğer haberi varsa ve bilmezlikten geldiyse de ayıp etmiş kadin gerçekten. En azindan musait değilim diyebilirdi.Selam kızlar ❣❣
İyi de adam hanıma sorun demişSuçlu aramıyorum da ; burada benim esimi arasalar illaki bana haber verir.
"Gelsinler mi hanım ? Evde durumlar nedir "der.Bende ararım.Ya buyrun derim ya başka zaman derim.Burada cvp bile verilmemiş misal
Aralarındaki bağ, konu sahibinin düşündüğü kadar kuvvetli değil.En azından iki kadın arasındaki bağ.
Bana tuhaf geldi.
Nasılsın mesajını Silmiş hemen kadın görmedenbacım sen hatunu arasaydın keşke, kocaları araya sokmanız çok gereksiz olmuş. kocanın söz hakkı varsa zaten hatun kendisi der benim adamla bi konuşayım diye. ama adam benim için sorun yok demiş belli ki misafire pek karışan birisi değil. ben öyle düşündüm yani en azından. nasılsın mesajına ne cevap geldi? yani sen net bişey demediğin, haber vermediğin için kadın da senden beklemiştir, ses çıkmayınca vazgeçtiğinizi düşünmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?