bizden olmuyor galiba ama boşanamıyorum da

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
Evleneli 6 koca yıl geçti ama bi kere bile evlilik yıl doğum dönümü doğum günü vs kutlamadık önceleri kv demler falan geliyor vs diye avutuyordum kendimi ama alakası yok eşim yapmıyor belki de hiç sevmiyor beni ....tamam çiçek falan ,takı vs aldı zamanında ama artık bir güzel söz bile söylemiyor özel günlerimizde normalde sever sarar sarmalar ama söz konusu evlilik yıl dönümü vs olunca yok bişey....adam zaten hiçbirzaman romantik bir adam olmadı ama saçımı boyatmama izin vermez vs makyaj yap ama evde yap vs .bişey begenirim o sana olmaz der vs 2 sene öncesine kadar böyle değildi eltim kızkardeşim annem kardeşimin eşi bile f...h seni oyalıyor sevmiyor değer vermiyor diyorlar hep ... çok üzülüyorum evde öyle degil ama dışarda vs hep bi değişiyor bide umursamaz bi adam oluyor gibi kilo ver önce demeye basladı sevmiyor beni hemde hiç ama boşanamıyorum çünkü ailem renklerini belli etti gibi...maaş yok iş yok bi çocuk vs....gezmez, film izlemez bi markete bile gitmez olduk

Son düzenleme:
Evleneli 6 koca yıl geçti ama bi kere bile evlilik yıl doğum dönümü doğum günü vs kutlamadık önceleri kv demler falan geliyor vs diye avutuyordum kendimi ama alakası yok eşim yapmıyor belki de hiç sevmiyor beni ....tamam çiçek falan ,takı vs aldı zamanında ama artık bir güzel söz bile söylemiyor özel günlerimizde normalde sever sarar sarmalar ama söz konusu evlilik yıl dönümü vs olunca yok bişey....adam zaten hiçbirzaman romantik bir adam olmadı ama saçımı boyatmama izin vermez vs makyaj yap ama evde yap vs .bişey begenirim o sana olmaz der vs 2 sene öncesine kadar böyle değildi eltim kızkardeşim annem kardeşimin eşi bile f...h seni oyalıyor sevmiyor değer vermiyor diyorlar hep ... çok üzülüyorum evde öyle degil ama dışarda vs hep bi değişiyor bide umursamaz bi adam oluyor gibi kilo ver önce demeye basladı sevmiyor beni hemde hiç ama boşanamıyorum çünkü ailem renklerini belli etti gibi...maaş yok iş yok bi çocuk vs....gezmez, film izlemez bi markete bile gitmez olduk
Madem ailen Bosaninca arkanda degıl annen kardeşin eşin seni sevmiyor diye ne diye fitliyor. Özel Günler i kutlamak hediye almak bence sevgi gösterisi değil dir herkes için. Benim eşim de yapmaz. Ama evin içinde durduk yere bir kere sarılıp kollar. Eee sizin esiniz de yapıyormuş. Kim sevmediği insana sarılıp öper kollar kı. Dolduruşa gelmeyin. Adam sizi sevdiğini neden başkalarının gözüne sok sun ki.

Allah yardimciniz olsun inss sizi uzun suredir takip ediyorum esinizin yapısı anladığım kadarıyla böyle cnm

Makyaj yap ama evde yap kısmından sonra durdum okuyamadım sevgi bu mudur ya.

Kuzucum hemen sevmiyor deme ...
saniyomusunki bizler her dk cifte kumrular gibiyiz ...
Erkeklerin dogasi boyle alana kadar kirk takla aldiktan sonrasida bi rahatlama ...
birtek kendini boyle zannetme canim
Hiç düşünmek istemiyorum ama belki zorlama bi evlilikti bizimki nişanlısı askerdeyken kaçmış sonrasında da çok sevdiği hatta sözlendiği kızdan annesi ayırmış ondan ayrılır ayrılmaz da benimle nişanlanmış belki sırf evlenmek için evlendi

Makyaj yap ama evde yap kısmından sonra durdum okuyamadım sevgi bu mudur ya.
Önceden hiç karışmazdı hatta eşim istedi nakyaj yapmayı ögren diye evlendikten sonra ögrendim galiba bıktı artık

Önceden hiç karışmazdı hatta eşim istedi nakyaj yapmayı ögren diye evlendikten sonra ögrendim galiba bıktı artık
Anladım canım, hakkınızda hayırlısı olsun, her sey olacagına varır, üzme kendini.

Beklentiler daima yaralar
Hem de nasıl gülmeyw çalışıyorum evlilik yıl dönümümüz ama ben kızkardeşim ve gelinimizle oturuyorum o kardeşlerimle ve arkadslarıyla dışarda

Belkide makyaj yapınca çok daha güzel oldugun için dışarda yapmani istemiyor kıskanıyor . kötü düşünme hemen ya :/

O nası kardes o nasıl anne o nasıl elti ya böyle şey denir mi
Bakma zaten sen onlara öyle bir şey kutlamiyor diye bosanilmaz
Kilolarindan rahatsız olmuş da olabilir senin sağlığın için de zayıflama diyor olabilir sen de kilo ver biraz kendin için. .
Beni sevmiyor etmiyor deme bu sebepten je vakit ayirmiyor anlaşıldı ama bu çözülecek bir mesele bence ..

Eşimi ailem hiç sevmiyor çünkü eşimin ailesi de beni ...
Madem ailen Bosaninca arkanda degıl annen kardeşin eşin seni sevmiyor diye ne diye fitliyor. Özel Günler i kutlamak hediye almak bence sevgi gösterisi değil dir herkes için. Benim eşim de yapmaz. Ama evin içinde durduk yere bir kere sarılıp kollar. Eee sizin esiniz de yapıyormuş. Kim sevmediği insana sarılıp öper kollar kı. Dolduruşa gelmeyin. Adam sizi sevdiğini neden başkalarının gözüne sok sun ki.

Milletin dedigine bakma ama ben seni konularini biliyorum yani ayrıl diyemem ama mutsuzsun

Ayrıca kiskandigi için makyajı evde yap diyor kendi görmek istiyor demek ki
Baskalarinin seni begenmesini istemiyor
Bunu da genel de seven adamlar böyle ister sevmeyenler pek umursamaz bazen sevenlerde umursamaz o ayrı laf başka yere gitmeden susayim

Hem de nasıl gülmeyw çalışıyorum evlilik yıl dönümümüz ama ben kızkardeşim ve gelinimizle oturuyorum o kardeşlerimle ve arkadslarıyla dışarda
Buna üzüldüm ışte. .:KK43: . bi arkadasiminda 1. Yıl evlilik yıl donumuydu adam eve 1 de geldi direk üst kata ablasina çıktı yigen sevmeye . kız hamile haliyle sabaha kadar aglamisti . sanırım biz kadınlar için evlilik yıl dönümü falan çok daha hassas . ah ah

Back
X