bizden olmuyor galiba ama boşanamıyorum da

Bizde esimle maalesef boşanma noktasına geldik kv karsi likli binalarda oturuyoruzillallah ettirdi benim ailem akrabalarim kimsenin gelmesine izin verilmiyor benide bi yere gondermiyor aglata aglata on günde bi anneme giderim iki çocuğum var bu sene KPSS girip defolup gitmeyi düşünüyorum çünkü onada karıştı yok kadın calismazmis evde otururmuş benim okudugumu çalışan biri oldugumu bildiği halde isin özünde evliligimi bitirmek hic istemiyorum ama bu kadın bize huzur vermiyor esimde onun lafiyla hareket ediyor çok zor durumday m artik ne yapacagimi bilmiyorum
aynılarını yaşadım o psikolojiyle çalıştıgım sınavda 4 soruya yanlış cevap verdim ve puanım yetmemişti

Evliliginiz devam ediyormu simdi ne yapıyorsunuz tekrar sınava girdinizmi çocuk varmi
girmedim bi daha bu sene düşünüyorum ama herseyi unuttum tüm bildiklerimi başvuru da yapamadım daha 33 aylık bi oglum var ve devam ediyoruz evliliğimize

girmedim bi daha bu sene düşünüyorum ama herseyi unuttum tüm bildiklerimi başvuru da yapamadım daha 33 aylık bi oglum var ve devam ediyoruz evliliğimize

Allah bagislasin esinizin ve kv nizin tavirlarında değişiklik varmı hala ysiyormusuniz aynı şeyleriyoksa değişti mi herşey degistiyse nasıl yaptınız atlattıniz lütfen çok önemli benim için ayrılmakta istemiyorum ama çıkış yolu arıyorum

De
Allah bagislasin esinizin ve kv nizin tavirlarında değişiklik varmı hala ysiyormusuniz aynı şeyleriyoksa değişti mi herşey degistiyse nasıl yaptınız atlattıniz lütfen çok önemli benim için ayrılmakta istemiyorum ama çıkış yolu arıyorum
sagolun değişmedi malesef

günler sonra evimize geldik ama eşim işten direk srkadsına gececek arkadsı başka bişehirde 15 tatili diye gelmiş sitem ettim ama teli kapattı adam bıkmış bildiğiniz

Simdi cekip gidesim var ama gidemiyorum

günler sonra evimize geldik ama eşim işten direk srkadsına gececek arkadsı başka bişehirde 15 tatili diye gelmiş sitem ettim ama teli kapattı adam bıkmış bildiğiniz

Fazla sık bogaz etme canım. Arkadaşi geldiyse bırak gorussunler. Kendine iyi gelecek etkinliklere katilsin eşin. Hali saha maci olabilir bu arkadaslariyla buluşma olabilir... bunlar için sitem etme.

Bizde mesela haftanin 1 günü hali saha maci haftanin bir gunu de tenis etkinliği var eşimin diger günler bize ait. Böyle kendine de vakit ayirinca sıkılmiyor

Back
X