- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
slm cnm hb.evt gorusemiyoruz/nevar neyok?bizde hersey ayni.gunlerimi sayiyoruzzemuszemus
say canım degmez mi ya hersey sevgili için hersey topragım için canımmm nerde okuyodu bu aradaaaa özledim kısss seni vallaaaaaopuyorumnanaktan
sagol canim benim .opuyorumnanaktanben geliyorum sen cikmis oluyorsun.Cankirida
2 ay sonra adanadayim isl
hadi yaaaaaaaa ne güzel gelin anam çıkın çıkın gelin adanamızaaa bize gelin gelinnnnn ohhh ne gurur verici bişi bu yaaaaaaa ADANALI OLSUNDA CAMURDAN OLSUN.......opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Gelecez az kaldiii.zemuszemus
slmmmmmmmmmmmmm nasılsınız sekerlerrrrrrrrrr
günaydın hepinizee...
günyadınnnn tubişiiimmm walla ben çıkmışım sen geldin kociş erken gitti konferansı varmış bende acmıştım baktım kimse yok çıktım bendee napıyosunn canım nasılsınnopuyorumnanaktan
sağol melikecim iyiyim sen nasılsın?
günaydın herkese hemşerimede günaydınnnnnnnnnnn
ii ediyon işte melike kkda olmasa olmuyo valla alışkanlık yapıyo bazan güzel arkdşlıklar kuruluyo bence güzell
slm canlarım bayanssulusmile
hoşgeldin bitanemmmm nasılsın canımmm ösledim kıss walla seni nasıl attınmı ya nişan yorgunlugunu canım tekrar hayırlı ugurlu olsun bir yastıkta kocayın inşallahŞenizopuyorumnanaktan
sagol hayatım yorgunluk filan kalmadıda kaynanamlar daha gitmedi nette takılamıyorum o yüzden kuzenler filanda var fırsatım olmuyor pek az kaldı 1 haftaya dönücem aranıza olumunekankayizsmile
hımm gel canım mutlaka senin gibi arkadsalra ihtiyacımız var ohhh yaa iyiki varsın canım arkadsım demek ben gidince üzüldünnn oy yerim seni bennnnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?