Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kanı ısındı teyzesi seni görünce napsın oğlumm e naparsın edersin olsakda fena olmaz kız başla sen çalışmalara biz beklerizzzzzzzopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

kanı ısındı teyzesi seni görünce napsın oğlumm e naparsın edersin olsakda fena olmaz kız başla sen çalışmalara biz beklerizzzzzzzopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

hımm benimde size ısındı walla sorunca bide anne sor bakalım kızı varmı deyince gülmekten kırıldım yaa kaydirigubbakcemile3 ablacım sorma demek çok tatlı dedi oyy yesin onu teyzesii oluruz ya senle dünür yabancıya vermeyiz kötümü topragımız dururkenopuyorumnanaktan

iim canımcım sen nasılsın koçiş işte galibaa

yok bebişimmm evdeydi bugün yarın sabah gidicek bizde 7 kocalı hürmüzü izledik kocişle şimdi okanı izliyoz bende topige bi bakım dedim canım sende ne var ne yok ee nasıl nişanlılı olmak nasıl bi duygu canommmmopuyorumnanaktan

walla pek bişi fark etmedi canım hayatımda olayın heyecanından mı nedir anlayamadım henüz tek fark parmagımdaki yüzük kaydirigubbakcemile3

walla pek bişi fark etmedi canım hayatımda olayın heyecanından mı nedir anlayamadım henüz tek fark parmagımdaki yüzük kaydirigubbakcemile3

hımmm işte canım tek farkın önemi öle büyük ki bitanem o yüzügün hakkını söke söke vermelisin en güzel sekilde ben eminim sen öle mutlu olucaksınki mutluluktan ucucaksın bende öle olmustum çünkü canım heyecan tabiki olucak oda olmasa askın sevgin ne tadı cıkar dimi bitanemmmŞenizopuyorumnanaktan

haklısın canım kalabalık ortamda daha fırsat bulup nişanımızı bile kutluyamadık ailesi gitsinde kendimize gelelelimkaydirigubbakcemile2

haklısın canım kalabalık ortamda daha fırsat bulup nişanımızı bile kutluyamadık ailesi gitsinde kendimize gelelelimkaydirigubbakcemile2

hımm oda yanında istanbuldaydı dimi sanırım öleydi kayınvalidenler daha gitmedilermi masallah ne kadar uzun süreli kaldılar olur ya dügün ne zaman düşünüyosunuz benim çok yakın bi arkadsım var oda bi yıl oldu nişan olalı nişanlısı adana çevikteydi ama sonra marasa gitti dün aradı haziranda dügünü olucakmış onada söledim fazla uzatmayın arayı tabiki nişanlılık dönemini yasa ama gercekten uzatmaya gelmiyoookaydirigubbakcemile5

sorma yaa kaynanam bana doyamadı kızında bile 2 gün kaldı yarın gelio yine dügün ramazan bayramından sonra olucak galiba işte son hızda hazırlıklar devam ediyor

sorma yaa kaynanam bana doyamadı kızında bile 2 gün kaldı yarın gelio yine dügün ramazan bayramından sonra olucak galiba işte son hızda hazırlıklar devam ediyor

hayırlısı olsun bitanem sen mutlu olda artık gerisi hep 2.planda kalır canım bu arada simdi senle konuştuk ya yarın biri gelir alır yorum yapar rica ediyorum kimse benim yazdıgımı alıp altına yorum yazmasın kendisi yazışsın sölesin umrumda olmazzz k.ib bidenem war mı bi istegin canım benimmmopuyorumnanaktan

..............................................................................................................................................noktaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…