allah o güzel gönlüne göre versin türkiyenin heryeri çok güzel nerde mutlu oluyosan orada ol inşallah bi tanem
tsk ederim canim benimm Allah razi olsun .opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanne demek ablacımm sende ölesin walla benim için kimse senin gibi olamaz tatlı sıcakkanlı ya kimin topragı iştee k.çib yakışıklımıda öp fazla bekletmem merak etmesinn way beee kızım dogmadan damatlarım öle bi çogaldı ki kopyalarız artık napalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
tsk ederim canim benimm Allah razi olsun .opuyorumnanaktan
nedemk canım allah sendende razı olsun opuyorumnanaktan
yokmu şimdi kendi kendime konuşsam garip olacak dimi
orda kimse varmı
kanı ısındı teyzesi seni görünce napsın oğlumm e naparsın edersin olsakda fena olmaz kız başla sen çalışmalara biz beklerizzzzzzzopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
mrb MASALCIM nasılsın güzeller güzeli arkadasımmmm
iim canımcım sen nasılsın koçiş işte galibaa
yok bebişimmm evdeydi bugün yarın sabah gidicek bizde 7 kocalı hürmüzü izledik kocişle şimdi okanı izliyoz bende topige bi bakım dedim canım sende ne var ne yok ee nasıl nişanlılı olmak nasıl bi duygu canommmmopuyorumnanaktan
walla pek bişi fark etmedi canım hayatımda olayın heyecanından mı nedir anlayamadım henüz tek fark parmagımdaki yüzük kaydirigubbakcemile3
hımmm işte canım tek farkın önemi öle büyük ki bitanem o yüzügün hakkını söke söke vermelisin en güzel sekilde ben eminim sen öle mutlu olucaksınki mutluluktan ucucaksın bende öle olmustum çünkü canım heyecan tabiki olucak oda olmasa askın sevgin ne tadı cıkar dimi bitanemmmŞenizopuyorumnanaktan
haklısın canım kalabalık ortamda daha fırsat bulup nişanımızı bile kutluyamadık ailesi gitsinde kendimize gelelelimkaydirigubbakcemile2
sorma yaa kaynanam bana doyamadı kızında bile 2 gün kaldı yarın gelio yinedügün ramazan bayramından sonra olucak galiba işte son hızda hazırlıklar devam ediyor
yok canımcım ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?