Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ya esi sınava hazırlanan var mı benim eşim hazırlanıyo yurt dışına gitmeyi düşünüyoruz bilmiyom nasıl gidiceksem bişi diyemiyom bende:çok üzgünüm:uffffffff:dilcikar:

bide 3 yıl kalacakmışım hersey bizim gelecegimiz içinmiş bilmiyom ya napıcam bilmiyom iyice gurbetci olmak istemiyom ailem bana çok düşkün iyi kötü ya biz gidiyoz yada onlar geliyo ama yurt dışına gidince ancak ben gelirim oda artık esim ne zaman uygun görürse ben bilmiyom ya çok kafam karıstı:umursamaz:

günaydın kızlar melikecim geldim canım hayırdır neyin var tatlım?

hoşgeldin çakılcımmm ya sorma moralim acık yok kociş yut dışı sınavlarına hazırlanıyo bişi diyemiyom gelecegimiz için gidicez diyince bişi söleyemdim halbuki ben gurbetci olmak istemiyom ya düşünsene doguya bile nasıl giderim derken simdi yurt dışı çıktı yaa:çok üzgünüm:

hoşbuldum bıtanem ayyy kıyamam ben sana haklısın ya pekı illa gıtmek zorundamı yanı turkıyedede istedıgı yere gelemezmı?

hoşbuldum bıtanem ayyy kıyamam ben sana haklısın ya pekı illa gıtmek zorundamı yanı turkıyedede istedıgı yere gelemezmı?

ya sormaa o anlatıyo hep arkadaslarına felanda ben kaç yıldır bu sınavı bekliyodum diye ne zamandır ders calışıyo biliyorumki ben istemesem girmez ama emek etti bişi diyemiyorum cakılcım nasıl sölim ki çok caresiz kaldım :umursamaz:

haklısın canım zor bır durum.ya ıstemedıgını soylıyceksın yada 3 yıl ben bu adamı sevıyorum dıyıp gurbette yasıycaksın aılenle msnden camdan falan gorusebılırsın eger onlardada pc varsa ama sen orda yasayabılırmısın pekı oda var tabı?

ya zaten msn yapıyoz ailemle canım polis hattıda var herkeste ya ablamla konuştum az önce oda bursada komser ama oda diyo git diye tabikii esimi çok seviyorum suanda ondan baska kimse umrumda degil zaten sevdigim ve saygı duydugum için susuyorum çünkü gitmeyelim gel su sınava girme desem çok üzülür onu üzmektense kendimi üzerim çakılcım onsuz yapamamki oda bensiz ama bilmiyom elim kolum baglı ki biliyorum o sınavı kazanacak çünkü çok iyi hazırlanıyoo:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

canım benım o zaman 3 yıl dayanıcaksın madem bu kadar cok ıstıyor hem onu en ıyı sen anlarsın sende aynı meslegı yapmak ıstıyorsun cunku

canım benım o zaman 3 yıl dayanıcaksın madem bu kadar cok ıstıyor hem onu en ıyı sen anlarsın sende aynı meslegı yapmak ıstıyorsun cunku

evet canım nasıl gidiceksem bilmiyom ama sanırım ölede olucak yaa ona bişi olmasında kimse umrumda degillll zaten hasta oldum düşünmekten az önce zor gitti göreve hasta oldugumu görünce hatta izin alıcaktı ben yok iyiyim dedim o beni hiç üzmüyo böle üstüme titriyo nasıl şimdi ben onu üzeyim yapamam...annemde hasta zaten onu düşünüyom geride bi tekmafoldumben

ayy kıyamam ben sana melıkecım yaa:teselli:çok gecmıs olsun annenın nesi var canım?

ayy kıyamam ben sana melıkecım yaa:teselli:çok gecmıs olsun annenın nesi var canım?

sinir hastası canım ya gelin olurken bile ondan ayrılırken bi görseydin pazar günü esimin memlektinde oldu o sırada ben evden cıkarken zor sakinleştirdim ablamdan çok bana düşkün ya düşünsene gelin olurken bile kendimi sıktım aglamamak için göstermedim ona çünkü korktum fenalasır diye canım herkesin bir derdi var durur içerisinde diyo ya sanatcı dogru sölüyo şimdi iyi çok şükür ama bazen rahatsızlanıyo işte sorma:çok üzgünüm:

senı cok ıyı anlıyorum canım benım annemınde astımı var bende evlenırken onu nasıl bırakıcam dye dusunuyorum bazen allah hayırlı şıfalarını versın en kısa zamanda

senı cok ıyı anlıyorum canım benım annemınde astımı var bende evlenırken onu nasıl bırakıcam dye dusunuyorum bazen allah hayırlı şıfalarını versın en kısa zamanda

saol bitanem sizin gibiler hala yasıyomuş demekki gerci bende arkadslarıma hep morel vermeye calışıyorum ama allahım sende razı olsun canım suanda hiç iyi degilim inanki hasta oldugum halde yazıyorum çünkü sizi çok seviyorumm canlarım benimmmopuyorumnanaktan

bıraz moralını duzeltmeye yardımcı olabildıysem ne mutlu bana canım ama sende üzme kendını fazla olurmu hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diye dua et eger esının sınavı kazanması hayırsızsa zaten bır sekılde allah onu engeller o yuzden esıne destek ol ve sende üzme daha fazla kendını bızde senı sevıyoruz tatlımŞenizŞenizŞeniz

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun senden tabikii az da olsa rahatladım evet bi girsin bakalım sınava ne olucak daha anneme bile sölemedim şimdiden üzülmesini istemiyorum ben evet canım hayırlısı olsun bitanem düşünemyim diyom ama olmuyo dedim ya bi sınava girsin çıksın o zaman bakarız artık çünkü yapcak bişi yok tekrardan cok saol canım morel verdigin için opuyorumnanaktan

evet canım sonuclar bır kesınlessın artık oyle yaparsın sen bıraz ıyı olduguna gore bende yemek yapmaya mutfaga kacıyım kaydirigubbakcemile3burdakı görevim bıttı öpüyorum senı kocaman görusuruz yıne kendını uzmek yok anlastıkmı:teselli:

peki canım..üzmemeye calışırımmm kendimi söz vermiyim tutamayabilirim çünkü kolay gelsin canım sana k.id tamammı kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…