Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydın herkese slmm sanada slm hemşerimm kısmette varsa oluruz hemşerimm memnuniyetlekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anne ne kadar talı dyoo seni gördü camda eeeeeee adanalı işte kan çekiyo hmşerimkaydirigubbakcemil:1hugpuyorumnanaktane3mmm

hadi yaa canım benim hımm kocişte o ara dedi ya ben boşamı aldım diye kaydirigubbakcemile3 canı saolsun topragımın kızlar kurban olsun ona ablacım ne demek ya urfada hava nasıll bende rahatsızım az biraz uzanıyom işte sen neler yapıyosun bakalımopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan hava rsmen bahar havası burda canım çok güzel dışarı çıkcam o yüzden gezim azcıkkkkkkkkkkk kaydbayanssulusmile:sm_cool::1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3irigubbakcemile3

opuyorumnanaktan hava rsmen bahar havası burda canım çok güzel dışarı çıkcam o yüzden gezim azcıkkkkkkkkkkk kaydbayanssulusmile:sm_cool::1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3irigubbakcemile3

gez ablacım gez benim içinde gezzz urfayı çok özledim yaa bne abideden baslardım taa balıklı göle kadar akşamlarıda türkü evine giderdik arkadaslarla özelliklede gece urfa kebabı yada ciger yemeye giderdik okuldan arkadslarımla çok özledim ya hepsini opuyorumnanaktan

melikecim neyin var bitanemm :teselli:

walla rahatsızlandım canım kendimi hiç iyi hisstemiyom sürekli midem bulanıyor sabahtan beri bişii yiyemedim esim gelim hastaneye götürim diyo ama gitcek halim yok uzanıyom bide kocişede kafa taktım yurt dışı sınavına girecek diye moralim sıfırın altında :çok üzgünüm:

canım doktora git bence belki hamilesindir :)))) yurtdışı sınavı için nie üzülüyonkii benim kocişde düşünüyoo aslında keşke kazansada gitsekk kaydirigubbakcemile5

canım doktora git bence belki hamilesindir :)))) yurtdışı sınavı için nie üzülüyonkii benim kocişde düşünüyoo aslında keşke kazansada gitsekk kaydirigubbakcemile5

ya canım ölede annem rahatsız o çok üzülür ben gidersem diye kendimi paralıyorum kalsam olmaz esim benden asla ayrılıp gitmez biyere ne bilim kafamı taktım iyice sarhoş oldum yaa daha söleyemedimki nasıl sölicem onu düşünüyom sınava bi girsinde artık hadi ya ya zaten talep çokmuş hülyacım içim bulanıyo hiçbişi yiyemedim bilmiyomki niye böle oldum hayırlısı olsun senin nasılsın bebişimiz nasıl canım asıl sen kendine dikkatet bitanemolumunekankayizsmile

herşeyin hayırlısı canımm ozaman sınav sonucu belli olmadan söleme anneciğine bişe bende yurtdışında gibiyim zaten 24 saatlik yol uçakla gitcek olsan bile önce ya elazığa ya diyarbakıra gitcen ordan uçakla izmire izmirdende 3 saatlik otobüs yolculuğu yapıp öle ulaşcan kısacası telaşeli yani babam çalışıyoo onlar gelemezler ben eşimsiz zaten gidemem öle işteee
bende ilk hamile olduğum günlerde tabi ben bilmiyodum ozaman kafam kalkmıyodu yerinden hiçbirşey yiyemiyodum bide çok ateş basıyodu boğulcak gibi oluyodumm ihmal etme derim :ecrin_bebek:

tamam canım zaten suan uzanıyom içim bulanıyoo uffffffffkafamçokkarıştı sen nasılsın iyisin insallah bitanem sende dikkat et emi canım hakkımızda hayırlısı olsun canım napalım bebiş yormuyo ya seni oyy dogsunda sag salim inşallah yesin onu teyzesiiii:ecrin_bebek:

melikecim noldu hayatım neyin war geçmiş olsun tatlım sınaw muhabbeti dönüo ortalıkta hakkınızdan hayırlısı olsun takma kafanı canım eşinde geleceginizi düşünüyor bozmayın morelinizi kendine dikkat et canım sen bize lazımsınopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanöncelikle çok teşekkür ederim canım arkadasım çok saol sabahtan beri içim bulandı durdu bişi yiyemedim kocişin zoruyla yemekten yemeye calıştım walla canım sorma ya evet şuandada ders calışıyoz esimle aynen anlattıgım gibi suanda bile diyo hep bu anı bekledim bi girsin cıksın bakıcaz artık evet canım öle gelecegimiz için dyo hayırlısı olsun bitanem arkdaslar hamiş olabilirsin dedi :kedi:hayırlısı olsun canım ama inan çok isterim hem 14 subat hediyem olur kocişime sen ne yaptın nasıl oldun iki gecedir seni burda görmek beni çok mutlu ediyoookaydirigubbakcemile5

dünden biraz daha iyi gibiyim canım esimi şimdi yolladım ortalıgı toparlıyom bi yandanda sen nasılsın bitanemm orda havalar nasılll canommmopuyorumnanaktan

yorma kendını fazla canım miden düzeldimi bari?kız ılk tanıstıgımızda sana demıstım ya hanı inşallah bebek haberlerınıde alırız dıye gercekmı oluyor acaba kaydirigubbakcemile3 bende ıyıyım vallahı mutfaga gırıcem bırazdan dolanıyorum işte kkda bıraz burda yagmur yagıyor hava kapalı am ögleden sonra kar beklenıyormus gercı ben beklemıyorum ama bekleyenlere duyurulur :roflol:

ehh işte gercer gibi zorla yiyom bişiler esim kızıyo diye oda hımm kar mı ahh keske buralarada yagsa kocişle kar topu yapar oynadık kelee nerde inşallah tatlım sen teyze olursun bende anne kaydirigubbakcemile3 bana dua et tamammı canım ya sen dünde mutfaga bir girdin bidaha cıkmadın cabuk gel emi cakılcımmmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

buraya yagarsa ben gonderırım sana canımkaydirigubbakcemile3evet yaa ne güzel olurdu kkya gırdıgımden berı yegenlerım çogaldı zatenkaydirigubbakcemile3tamam canım benım dualarım senınle ben bazen pcyı abıme kaptırıyorumda bıdaha gerı alamıyorum maalesef dünde öyle oldu canımmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…