Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ee biraz geç olur sanki melikeee....off hiç iyi değilim markete gitmem lazım ama biyerimi kaldırıp gitmek zor geliooo yaa...sen napıon

iyi napim temizlik yaptım ha bireee yoruldum wallaaa gittiler bugün esimin ailesiii bende tamamen bi taemzilik yaptım acayip yorgunum kankaaaaa sen nasıl oldun moralin nasıl kafana tokadan başka bişi takam gülümse birazzzzkaydirigubbakcemile3

allah kavuştursun canım.ayy canım benım kıyamam sana kendını fazla yormadan yap ne olsun tatlım yaa aynı bıldıgın gıbı bende senı goremıyınce merak ettım bugun.ıyı olduguna sevındım canım görusuruz öptum kocamanopuyorumnanaktan

bende seni çokk çokk öptüm bitanemm sende kendine çok iii bak çakılcımmmmmopuyorumnanaktan

iyi akşamlar hatunlar kaçgündür görüşemedik............
misafirlerim vardı dr.gittim bebişimigördüm 13 haftalık oldu.........
malum ikizler zor zaman ayırıyorum nete
görüşürüz kendinize iyi davranın

hadi yaaa gözünaydın canım aman kendine dikkat et darısıda hayırlısıyla bana inşallahh bu arada canım ikizlerini gördüm masallah çok tatlılarr yine gel bitanemmm özletme kendini böleeeopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

amnnnn bebıtommm benım inşallah allahım banada nasip etsınnn askımlaaa bita nemmmmmm sende hep mutlu ollllopuyorumnanaktan

arkadaslar bu arda herkse slmmm

amnnnn bebıtommm benım inşallah allahım banada nasip etsınnn askımlaaa bita nemmmmmm sende hep mutlu ollllopuyorumnanaktan

arkadaslar bu arda herkse slmmm

inşaalahhh canım bol bol dua ettt olur inşallah bebegemmm kalbin güzel olsun yeterkiiiii acık tut bütün güzelliklere kalbini canım benimmmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…