Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

melike bence sen bi süre bebek fikrini unut untursan olur takarsan cok fazla olmaz saplantı halıne gelır bak bellı bı zaman sonra daha zorlasır ısın sen akısına bırak herseyın bı zamanı var topraga bıle tohum atınca hemen meyve vermez zaman ıster bunu da oyle dusun vaktı gelınce olacak ınsallah sen takma kafana sabreyle bekle dusunsene her gecen gun olacagı gune bır adım daha yaklasıyosun kendını beynını baska seylerle oyala mesela derslerıne odaklan sonra bı bakacaksın kı göbüşünde minicik bi sıpacan(ben öyle takılıyorum arkadaslarıma argo kacıyo bıraz ama hosuma gıdıyo dıye dıyom yanlıs anlama)sana yazdıklarımı untma uygula özelden attıgım mesajları ben oyle yapmıstım işe yaradı ya da gel bızım apartmana hemen hamiş olursun hepımız arka arkaya olduk sımdı mıllete takılıyoz bebek ıstıyosanız bızım apartmana gelın dıye:roflol:

evet ya canım hemen geleyim olmazsa benimki zaten hakkari diye yırtınıyoduuuuu:roflol:

haid ya canımmm çokkk gecmiş olsun bitanemmm neyin war önemli bişin yok inşallah güle güle git güle güle gel canım arkadasım benimmmmmopuyorumnanaktan

canım biz sevgililer gününü kutlamıyoruz ben kaçıyorum tatlım kendine çok iyi bak. görüşürüz.

MRH ARKADASLAR UZUN SUREDİR YOKTUM.SAYFA EPEY ILERLEMIS NE GUZEL YA.ESKI HAREKETLILIGINE KAVUSMUŞzemuszemusYANI GELEN ARKDASLAR HOS GELDINIZ.a.s.

MRH ARKADASLAR UZUN SUREDİR YOKTUM.SAYFA EPEY ILERLEMIS NE GUZEL YA.ESKI HAREKETLILIGINE KAVUSMUŞzemuszemusYANI GELEN ARKDASLAR HOS GELDINIZ.a.s.

sende tekraradan hoşgeldin canımmma.s. bundan sonrada hep gel sen gelmezsen ben gelmezsem zaten harekettlilik nasıl olucak walla ben baska topiklerde tanbışıyorum hep buraya davet ediyorum sırf bu topik kapanmasın diyeeeeeeee

sende tekraradan hoşgeldin canımmma.s. bundan sonrada hep gel sen gelmezsen ben gelmezsem zaten harekettlilik nasıl olucak walla ben baska topiklerde tanbışıyorum hep buraya davet ediyorum sırf bu topik kapanmasın diyeeeeeeee
sagolasın canım dogru söyluyorsun bundan sonra buradayım ınsallh.

sağol canım adet olduğumda hep böyle oluyorum ben, tansiyonum falan düşüyor.. işte geçer yani yarına bişiyim kalmaz canım

hımmm dogru ya bebişimmm sende adet olmustun benden sonra napalım hayırlısı olsun bitanemmm hakkımızda kendini sıcak tut derdi annem bana hiç beceremiyorumm ben yaa sendede adet sancısı oluyomu bende ilk gün ölüyom ya sancıdan annemde takılıyo sen çocuk felan doguramzsın kızım bu canının tatıgından dogum sancısında ne yapıcan diyooookaydirigubbakcemile3 gülüyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…