evet yaa aslında bi yandan istemiyom ama kocişimin ısrarına dayanamıyommmm senden çocugum olsun diye sölenip duruyooo benide kudurtuyooo napimm onu herseyden çok ama çok seviyorummm kıramaıyomda kıyamıyomdaaaŞeniz
söyle ona berdan mardininin o şarkısını çok dinlemesin:jeyyar:
evet yaa özel harekatcılar öle olouyomus canımmm ben rahatım walla benim kociş sivil çalısıyoo iyi olmaya calışıyorum adetim hala işte bu ay senin verdigin bilgilerdende kaynaklanarak ugrasıcam bakalım kayınbabama bakıyom mide kanseri ameliyat oldu işte yanımda onlarda yarın gidicekler iskenderuna ben de evi komple bi temizlik yaparım artık derse calışırım yalnız kalınca hemm senin nasıl gidiyoooo[/QUO
senınkıler iskenderunlumu esımınde benımde dogum yerımız ora babalarımızında ılk görev yeri
melike bence sen bi süre bebek fikrini unut untursan olur takarsan cok fazla olmaz saplantı halıne gelır bak bellı bı zaman sonra daha zorlasır ısın sen akısına bırak herseyın bı zamanı var topraga bıle tohum atınca hemen meyve vermez zaman ıster bunu da oyle dusun vaktı gelınce olacak ınsallah sen takma kafana sabreyle bekle dusunsene her gecen gun olacagı gune bır adım daha yaklasıyosun kendını beynını baska seylerle oyala mesela derslerıne odaklan sonra bı bakacaksın kı göbüşünde minicik bi sıpacan(ben öyle takılıyorum arkadaslarıma argo kacıyo bıraz ama hosuma gıdıyo dıye dıyom yanlıs anlama)sana yazdıklarımı untma uygula özelden attıgım mesajları ben oyle yapmıstım işe yaradı ya da gel bızım apartmana hemen hamiş olursun hepımız arka arkaya olduk sımdı mıllete takılıyoz bebek ıstıyosanız bızım apartmana gelın dıye:roflol:
evet yaa özel harekatcılar öle olouyomus canımmm ben rahatım walla benim kociş sivil çalısıyoo iyi olmaya calışıyorum adetim hala işte bu ay senin verdigin bilgilerdende kaynaklanarak ugrasıcam bakalım kayınbabama bakıyom mide kanseri ameliyat oldu işte yanımda onlarda yarın gidicekler iskenderuna ben de evi komple bi temizlik yaparım artık derse calışırım yalnız kalınca hemm senin nasıl gidiyoooo[/QUO
senınkıler iskenderunlumu esımınde benımde dogum yerımız ora babalarımızında ılk görev yeri
evet canım iskenderunnn payas ilçesinde oturyolar bende adanalıyım biliyosunnn hımm ne güzel hemseriyiz senin kociş bogazlıyandandı dimi yozgat halamlarda sarıkayada ikinci kere hemseriyiz wallaaaaaolumunekankayizsmile
melikecim aramanı ve mesajını yeni gördüm canım.. tel sessizdeydi.. biraz hastayım yattım tüm gün ve hala başım dönüyor çok kötüyüm.. biz 3 gün sonra 15 günlüğüne memelekete gidiyoruz bu arada.. int. yok giremeyebilirim yani... komsunun neti var ama çekerse ordan bağlanırım
MRH ARKADASLAR UZUN SUREDİR YOKTUM.SAYFA EPEY ILERLEMIS NE GUZEL YA.ESKI HAREKETLILIGINE KAVUSMUŞzemuszemusYANI GELEN ARKDASLAR HOS GELDINIZ.a.s.
evet canım iskenderunnn payas ilçesinde oturyolar bende adanalıyım biliyosunnn hımm ne güzel hemseriyiz senin kociş bogazlıyandandı dimi yozgat halamlarda sarıkayada ikinci kere hemseriyiz wallaaaaaolumunekankayizsmile
hadi canım bu kadar olur annemler ilk önce payasta oturmuslar evın önunden su akarmıs kucuk dere gıbı cocuklar yengec yakalrmıs ordan ellengec tuttuk dıyerek payas annemın ılk goz agrısı sonra orhantepedekı polis lojmanlarına tasınmıslar 83-88 yılları arasında oluyo tum bunlar belkı kayınbabanları babam tanıyodur cunku ordakı ınsanların cogunu bılır bı ara sıvıl calısmıs
sagolasın canım dogru söyluyorsun bundan sonra buradayım ınsallh.sende tekraradan hoşgeldin canımmma.s. bundan sonrada hep gel sen gelmezsen ben gelmezsem zaten harekettlilik nasıl olucak walla ben baska topiklerde tanbışıyorum hep buraya davet ediyorum sırf bu topik kapanmasın diyeeeeeeee
sağol canım adet olduğumda hep böyle oluyorum ben, tansiyonum falan düşüyor.. işte geçer yani yarına bişiyim kalmaz canım
canım biz sevgililer gününü kutlamıyoruzben kaçıyorum tatlım kendine çok iyi bak. görüşürüz.
hadi canım bu kadar olur annemler ilk önce payasta oturmuslar evın önunden su akarmıs kucuk dere gıbı cocuklar yengec yakalrmıs ordan ellengec tuttuk dıyerek payas annemın ılk goz agrısı sonra orhantepedekı polis lojmanlarına tasınmıslar 83-88 yılları arasında oluyo tum bunlar belkı kayınbabanları babam tanıyodur cunku ordakı ınsanların cogunu bılır bı ara sıvıl calısmıs
kayınbabam polis lojmanı yok diyo polis kampı warmış deniz sahilinde oda yıkıldı diyo bunlarr kürtül mahallesindeler canımmm
sagolasın canım dogru söyluyorsun bundan sonra buradayım ınsallh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?