Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ben de felaket oluyor.. dışarı çıkarsam düşüp bayılıyorum bir yerde , dün ve bugün vardı yarın geçer artık inşallah

inşallah bitanem benimkide yarın biter anam burda iki gündür sularda kesikkk uffffffffff napıcaksam yarın gelse bariii yawwww

ayyy inşallah bitanem çok sevindim ya bu arada mardindemisin benim arkadsımda kızıltepede tokideler eside çevik kuvvetteeee kaç yasındasın ben 23
evet canım mardın merkez ben 24 yasındayım.bızımde kızıltepede arkadasımız var.onlarda tokı lojmanlarında oturuyorlar.

aaa nasıl yaniiii nee benim eşimde biliyooo sen ne dedinki canımm siliceksin hepimiz polis esiyiz yani bunda korkucak ne warrrr anlamadımm

anladım canım.dolunay esın bazı konularda cok haklı bazı yazacagınız seyleri özelden msj atın fazla ısım vermeyın.onun harıcınde bır problem cıkmaz yani.burası bır paylasım yeri.

anladım canım.dolunay esın bazı konularda cok haklı bazı yazacagınız seyleri özelden msj atın fazla ısım vermeyın.onun harıcınde bır problem cıkmaz yani.burası bır paylasım yeri.

yaa evet öle zaten özelden yazıyoruzdaa ne bilim kafam karıstı wallaaaaaaaakafamçokkarıştı

yaa evet öle zaten özelden yazıyoruzdaa ne bilim kafam karıstı wallaaaaaaaakafamçokkarıştı
ya benım esımde uyarır bazen. ama kımsede kalkıp esını adnı soyadını calıstıgı bırımın ısmını verdıgını görmedım ben burda bır senedır uyeyım öylebırsey olmadı.ama dıkkkatlı olmak lazım bırazcık.

ya ne bilim canım zaten özel seyleri özelden atıyoz neyse saygı duymak lazım canım ee sen neler yapıyosunnnn

ya ne bilim canım zaten özel seyleri özelden atıyoz neyse saygı duymak lazım canım ee sen neler yapıyosunnnn
bencede saygı duyalım:)ıyıyım ya ne olsun memleketımegeldım bır aydır burdayımbır kacgun sonra evıme donecem ınsalh.esımı cok özledım.ayrılık hıc guzel olmuyo.ama cok sıkılmıstım mardınden ılk tayın yerımızdı mardın kucuk bır yer sıkıcı.sosyal hayat sıfır.bıtırıp dönerız ınsalh.gezmek ıyı geldı ama fazlası sıkıyo ınsanı.isteböyle.

evet canım bende üniv.doguda okudum urfada öle yaaa zorrr inşallah cabıuk biter darısıda bize inşallah ama arkadsım diyo bana mardin rahat buraya gelin diyooo hayırlısı bakalımmm mardine geldim kızıltepeye midyata hasankayfe hep gezdim gördüm oralarıııııı

slmlar herkeze melikecim nerdesin canım benim

burdayımmm gülümmm kayınbabamı yolladım kaynanamlaa şimdi daha yeni oturdum walla evim 3+1 ve temizligide zor o yüzden anca şimdi bitirebildim cakılcım acayip yoruldummm senden naber bitanemmm nasıl oldun iyisin inşallah gülümmmmopuyorumnanaktan

tubişşşşşşşşşş kankaaaaaa günaydın desem heralde çok mu gec oldu yaw naber nasılsınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…