Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

calışmalara devam kankaaa bu arada eren sezen hamileeeee :teytey: darısıda bize yaa aman yaa kanka cok kafayamı takıyoz neeeeesempatiksalakcinni manyak olduk beedelikafadulden

iremm sende kür felan yaptınmı burdan bi arkadsta bana maydonoz suyunu önerdiiiii

yok canım haberlerde abartıldıgı gibi degil
biz gezip tozuyoruz
ALLAH göstermesin arada öyle adilikler yapıyorlar.
yok eşimin bundan önceki görev yeri istanbldu
bankacılıktan cıkarttı polismi olcan
e bide cocuk isiyosun
mşllh bunların hepsini bir arada yürütebileceksen
ben iki ay oldu uykuyu unuttum yemeyi içmeyi....
hayırlısı olsun bakalım.

calışmalara devam kankaaa bu arada eren sezen hamileeeee :teytey: darısıda bize yaa aman yaa kanka cok kafayamı takıyoz neeeeesempatiksalakcinni manyak olduk beedelikafadulden

hadii yaaa ayy çok sevindim...kanka ben artık kafama takmicam yaaa herşeyin hayırlısı daha 4 aylık evliyken bu kadar takarsam ohoooo...sen napıyon kaynpedern nasl oldu?benim eşimde d.bakırda görev yapmştı iremcim çevikteydi oo....seviyoduda d.bakırı bnmkii güzel yer diyoduu-tatlicadiarzu-

yaaa sorma eyyy ask sen nelere kadirsinn ailem vermiyodu bende kaçarım ozaman dedimmm delikafadulden napimmm esimle asıktık birbirimizeee Şeniz polislige yeni yıla giricem canım insallahh hihoyyyt şuan evdeyim bi bebişimiz olsun istedik annem kayınvalidem bakar olumunekankayizsmile o yüzden merak etmiyomdaa gönül istiyo işte ne yapalımmm boshayallersmile

hımmm aman sanki ben kac aylık evliyim kuzummm pofffffffff dedim ya gönül istiyo bi evde yaramaz olsunnn esimden bi parca tasımakkkk Şeniz kayınpeder aynı ya dün katyınvalidemle görüştüm kızım yine bişi yiyip içemiyo diyo hayırlısı be kankaaa fazla yasmaz demiş doktorlarrr :1no2:

ovulason testi almıştım
bide öncesinde doktora görünmüştüm
oda söylemişti yumutlma zamanlarınızemuszemus

hımm hadi ya benimkide 32 gün sürüyo ya dr hanım yumrtlama dönemin 14 15 16 gün dedi bugün 15.günüm canım bende termometreyle atesimi ölçüyom su ovalüsyon testi eczanedenmi aldın yok diolar bende gidip sormadınm sen kaçıncı gün kullandın ovalüsyon testini kiiibilmiyorumkismile

Allah çektirmeden kimsenin eline düşürmeden bi ölüm versin...

yok canım ben elazığdayım benimki çevikteyken d.bakırdaydı sonra özel harekata geçti elazığa gldik...

bizimkilerde cevikten cıktılar
evet bi ara bikac arkadasın eşi gecmişti
belki tanırlar birbirlerini
elazıg burdan iyidir
orda iş güçte olmaz terör yönünden filan rahattır
iyi apmışsınız

Allah çektirmeden kimsenin eline düşürmeden bi ölüm versin...

amin kankaa yaa dogru sölüyosun walla alalhım elden ayaktan düşürmesin ama ben daha cok allahım genc ölüm vermesin derim cünkü dün üniv.den arkadslar aradı bizim bi arkads vardı urfada ögretmenlik yapıodu arkads trafik kazası yapmış ve ölmüş çok üzüldüm ya:çok üzgünüm:

bizimkilerde cevikten cıktılar
evet bi ara bikac arkadasın eşi gecmişti
belki tanırlar birbirlerini
elazıg burdan iyidir
orda iş güçte olmaz terör yönünden filan rahattır
iyi apmışsınız

Evet burası d.bakıra göre rahat ama ora gibi gelişmiş değil..tanıyo olabilirler benimki hala arkadaşlarıyla görüşüyo ordan.hatta ev arkadşlarıda çevikten çıkmış söylüyodu bişiler

iremcimmm bakk ii ki cagırmısım seni ne güzel sohbet ediyoz wallaaaaaboshayallersmile

melikecim mersinde hangi doktora gidiyosun
ben internetten sipariş etmiştim
bende ateşime bakmıştım 36 oluyodu
16 günümde 37 olmustu sonra hiç düşmedi
demekki tutturmuşumyerimseniben
]

hadi ya Allah rahmet eylesin.doğru söylüyon kanka genç ölümün acısı daha zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…