- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
ben hala hasta olmadım ilacı kullanıyorum bakalım...misafirlerim gitti benimkide göreve gitti dışarı 10 gün kadar evde tok bende annanemlere geldim burdada net çok yavaş çekio çekmio gibi bişiii kaç gündür giremedim yaa...sen neler yaptın çlışmalar nasıldıkaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan
calışmalara devam kankaaa bu arada eren sezen hamileeeee :teytey: darısıda bize yaa aman yaa kanka cok kafayamı takıyoz neeeeesempatiksalakcinni manyak olduk beedelikafadulden
yok canım haberlerde abartıldıgı gibi degil
biz gezip tozuyoruz
ALLAH göstermesin arada öyle adilikler yapıyorlar.
yok eşimin bundan önceki görev yeri istanbldu
bankacılıktan cıkarttı polismi olcan
e bide cocuk isiyosun
mşllh bunların hepsini bir arada yürütebileceksen
ben iki ay oldu uykuyu unuttum yemeyi içmeyi....
hayırlısı olsun bakalım.
iremm sende kür felan yaptınmı burdan bi arkadsta bana maydonoz suyunu önerdiiiii
kız irem benmikide d.bakırdan önce istanbuldaydı senin kocaa hangi birimde çalışıyooo bakemm
ovulason testi almıştım
bide öncesinde doktora görünmüştüm
oda söylemişti yumutlma zamanlarınızemuszemus
hadii yaaa ayy çok sevindim...kanka ben artık kafama takmicam yaaa herşeyin hayırlısı daha 4 aylık evliyken bu kadar takarsam ohoooo...sen napıyon kaynpedern nasl oldu?benim eşimde d.bakırda görev yapmştı iremcim çevikteydi oo....seviyoduda d.bakırı bnmkii güzel yer diyoduu-tatlicadiarzu-
sen diyarbkrdamısın
karakolda
ovulason testi almıştım
bide öncesinde doktora görünmüştüm
oda söylemişti yumutlma zamanlarınızemuszemus
melike dr seninde yumurtlama tarihini sölemişti dimi kızz
hımmm aman sanki ben kac aylık evliyim kuzummm pofffffffff dedim ya gönül istiyo bi evde yaramaz olsunnnesimden bi parca tasımakkkk Şeniz kayınpeder aynı ya dün katyınvalidemle görüştüm kızım yine bişi yiyip içemiyo diyo hayırlısı be kankaaa fazla yasmaz demiş doktorlarrr :1no2:
yok canım ben elazığdayım benimki çevikteyken d.bakırdaydı sonra özel harekata geçti elazığa gldik...
Allah çektirmeden kimsenin eline düşürmeden bi ölüm versin...
bizimkilerde cevikten cıktılar
evet bi ara bikac arkadasın eşi gecmişti
belki tanırlar birbirlerini
elazıg burdan iyidir
orda iş güçte olmaz terör yönünden filan rahattır
iyi apmışsınız
amin kankaa yaa dogru sölüyosun walla alalhım elden ayaktan düşürmesin ama ben daha cok allahım genc ölüm vermesin derim cünkü dün üniv.den arkadslar aradı bizim bi arkads vardı urfada ögretmenlik yapıodu arkads trafik kazası yapmış ve ölmüş çok üzüldüm ya:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?