Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

melikecim mersinde hangi doktora gidiyosun
ben internetten sipariş etmiştim
bende ateşime bakmıştım 36 oluyodu
16 günümde 37 olmustu sonra hiç düşmedi
demekki tutturmuşumyerimseniben
]

evet canım yaaaaaaaa darısıda bana insallah bitanem benimki 10.günde 36.1 di bugün 36.2 oldu gg sipariş ediliyomus kızlarda sölemişti bilmiyomki canım calışmalar yapıyoz ya hayırlısı bakalımmmboshayallersmile

hadi ya Allah rahmet eylesin.doğru söylüyon kanka genç ölümün acısı daha zor...

evet tubişim yaaaaa kızlar söledi ya sok oldum bide sevgilisi hala okuyodu o yüzden gelmiş orda ögretmenlik yapıyodu yazık yaaa bi insanın sevdiginin ölümünü duyması ne acı verici bi durummmsenağlama

sgl canım aynen öyle
kayınpederin içinde gecmiş olsun canım
benimki huysuzlanıyor bi altını degiştireyim
gelirim yine

tamam bitanem gel mutlaka bekliyom ohh be iyiki geldin içimiz acıldı wallaa iremcimm hangi dr gidiyomussun dedin ben duygu tıp merkezindeki ilkay hanıma gidiyom herkes orta doguyu iyi diyo ya bilmiyom esim erkek dr aslaa izin vermiyoooo delikafadulden delioglannnnŞeniz

hayırlı cumalar kızlar melikecim bitanem gecmıs olsun tatlım kıyamam sana ballı süt iç iyi gelır bogazlarınaŞeniz

hayırlı cumalar kızlar melikecim bitanem gecmıs olsun tatlım kıyamam sana ballı süt iç iyi gelır bogazlarınaŞeniz

hayırlı cumalar cakılcımm tesekkür ederim bitanemm bal yedim sabah az da olsa fazydası olur gibi oldu ama bakalım akşama yapar içerim canım sen nasılsınnnopuyorumnanaktan

hayırlı cumalar cakılcımm tesekkür ederim bitanemm bal yedim sabah az da olsa fazydası olur gibi oldu ama bakalım akşama yapar içerim canım sen nasılsınnnopuyorumnanaktan

sagol canım sanada hayırlı cumalar ben ıyıyım tatlım allaha şükür sana bir mrb dıyım dedımolumunekankayizsmile

kızz melike kankııı napıyon kız burdaa bende seni bekliyorumm

nerlerdesın kızzz sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…