Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kızz melike kankııı napıyon kız burdaa bende seni bekliyorumm

nerlerdesın kızzz sen

aaaaaa kankimmm gelmişşşş sefalar getirmişşş burdayım canım daha yeni gördüm wallaa kociş geldiii toplantıdan banada tatlı getirmişşş ohhh yedim wallaa tabii senin yerinede yedim kankiiiicimmm şimdi geri gittiii 7 de gelicekk bende ne yemek yapsam diye düşünüyommmmŞeniz beni koysam yemek diye olmazmı acabaaa:roflol:

hoşbuldukk canım sagoll.ooo tatlılar falann ye bakalım canım afıyet seker olsun bitanemm.

yemek yamana gerek yok canım valla kendını koysan yeterkaydirigubbakcemile3

hoşbuldukk canım sagoll.ooo tatlılar falann ye bakalım canım afıyet seker olsun bitanemm.

yemek yamana gerek yok canım valla kendını koysan yeterkaydirigubbakcemile3

evet yaaaa neden bu fikir daha önce aklıma gelmediki sankiiii kankiiiii:roflol: Şeniz

boncuklarrrr gelmedin canım bekledim aksam ugrarım gelience görüşrüz canım k.ibbb

Son düzenleme:
selamlar,
bende polis eşiyimm melike davet edince bir uğrayım dedim..
bir iki sayfa okudum maşallah ne bıcır bıcır bir yer olmuş bura önceden bir ara uğramıştım ama oğluşlardan sonra ara açılınca hiç bakmadım ..
görüşmek üzere..

aa kimler gelmiş hoşgeldiniz canımmm walla cok sevindim tatlım yaaaaaa yine gellllllopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

hiim benim iki oglum var canim 4 yillik evliyim

hayyy maşallahhhh ya 4 yıldır evlisin ve iki oglun varrrr wowwwww bin kere masallahhh warmı bii yöntemi canım kaydirigubbakcemile3 bende eylülde düşük yaptım dr gittim ama daha hamiş olamadım yaaaa kafayı yicem cıkıcam akannehir

ara ara uğruyorum sıze ama bır turlu sohbete katılamıyorum
neresınden baslayacagımı hatta sız tecrubelı ablalarıma ne sorecagımı bıle bılemıyorum
nişanlım pomem de egıtımde suan
hersey o kadar belırsız kı
kuralar temmuz sonu cekılecek
hangı sehre gıdecez
5 gunluk ızınde nasıl evlenecez
ben hıc bısey bılmyorum
arastıyorum okuyorum ama yasanmıslıklarla sabıt olmayınca havada kalıyor bazı seyler
mesela aranızda pomem esı var mı
ılk atamada neler yasadınız
ya da mesela eşim 12/24 dedıklerı yaygın sıstemde mı calısacak
bı gun gece bı gun gunduz mu olacak
ben bısı bılmıyorum
kafamdakı hersey ayakta mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…