Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ay ii canımmm ne olsunn dolanıyommm bi oyanaaa bi buyanaaa
eşimde kalk artık film izleyelim diyo ama kaydirigubbakcemile3

ay ii canımmm ne olsunn dolanıyommm bi oyanaaa bi buyanaaa
eşimde kalk artık film izleyelim diyo ama kaydirigubbakcemile3

aynı seleri benimkide sölüyooo titanic indirmiş illam izleyelim diyo ben kalkmıyom hastayım yaa üstümede gelemiyookaydirigubbakcemile3 ayy bunların hepsi aynı huyları yawwww:roflol:

evt yaaa
5 tane film var hangisini izliycez karar veremdik bi türlü
sabahta tiroidimi kontrole gidiecem zaten erken kalkcam :sinifsinif:

evt yaaa
5 tane film var hangisini izliycez karar veremdik bi türlü
sabahta tiroidimi kontrole gidiecem zaten erken kalkcam :sinifsinif:

hımm hadi yaa canım benim çok gecmiş olsun balımm kendine çok dikkatet walla bende çok hasta oldum grip oldum nefes felan alamıyodum simdi eh oldum ama budefada midem bulanıyo esim yine portakal suyu içirdi zorla midem almıyo dedikçe zorladıı aman sende dikkatli ol bitanem evet film çokta izleyemiyo benimki bensizz bi kalkarsam pc basından izlicezdekaydirigubbakcemile3 aman zaten şimdi ders calışıyooo kalkmasınnsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Erkek arkadaşım polis olmak istiyor ama ben pek istekli değilim. Polis olmanın zorlukları nelerdir? Polis eşi olmanın zorlukları nelerdir eksi yönleri neler? Çalışma saatleri kaç? Gece gidiyolar mı? Yani eksi ve artı yönleri neler? Şimdiden teşekkür ederima.s.

öncelikle hoşgeldin canımma.s. erkek arkadsın kaç yasında ne mezunu? polis olmak şimdi zor degil kolay desek yalan olur illaki canım her meslekte oldugu gibi polisliginde zor yanları var..polis eşi olmak hem gururlu bi iiştir hemde zor çünkü esin gelene kadar gözün camda kulagın kapıda olur acabalarla yasarsın çünkü dedim ya zor yanlarından biri polis eşi olmanın hiçbi eksi noktası yok bence tam tersi artıları daha çok..çalışma saatlerine gelince normal olan 12/24 tür yani 12 saat calışır 24 saat dinlenir bigün sabah 7 de gider akşam 7de gelir diger gün aksam 7 de gider sabah 7 de gelir yani zamanınız olur harcayacak yinede egerki baska bi birime düşerse 12/12 olur sürekli benim eşim gibi gündüze gider belki 12/36 olur yani birimden birime göre degişir canım kullanılan biçim genelde 12/24tür..gece tabiki gidiyolar dedgim gib gündüzde belki ek olarak gecede kalabiliyolar çünkü polis onlar devlet ve millet için gece gündüz demeden calışırlar bizi,yani toplumu korumak için bütün kötülüklerden...benim fikirlerim bu canım herkesi tenzi ederketen kendimce acıkladım umarım yardımcı olmusumdur yani bencede olucam diyosa olsun sende gurur duy es adayın polis olunca... ben teşekkür ederim k.ibbopuyorumnanaktan

ııM CNM BENIMMMopuyorumnanaktan NAPıM PAZARTESI SENDROMU ıŞTE sekerımmm valla sen neler yapıyon bakimmŞeniz

napim canım hasta insan napar yatıyom hemde sizinle yazısıyom bu arada aksama annemler gelicek daha dogrusu erkek kardesim uzm.çvş şırnakta o izne gelmiş o geliyoo annemlerle beraber hastayım deyince annem yemegide yapıp getiriyo saolsun bende bi yas pasta ve börek yapım diyomda aksama geliyolar zaten bi saat ne sonra baslarım artık nasıl olsa zamanım varrrrrr

ohh vala pasta börek karnımda acıkt kızzzzcokacimcoook

ohh vala pasta börek karnımda acıkt kızzzzcokacimcoook

atla gel bebişimmm ne demek yaaa sen gel ben neler yaparım sana cicişimmm simdi hastayım yaa elimden gelen bu kadar napimmmm onlarda ailem zaten yabancı degilllllsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…