Bize Nazar mı Değdi (Eşim ve Kızım)

fazla muhabbet tez ayrılık getirir lafı doğrulanmış
bence eşinizin öfkesi zamanla geçer, kızınızla konuşmanız lazım kendini affettirmeli

en doğru yorum budur bence

aklı başında bir anne olarak zaten kızının yaptığını savunmamışsın.
savunmak hata olurdu.
kızın bir terbiyesizlik yapmış.bu tamam.
bunun karşılığında verlecek ceza bu değildir.
bunu da eşin bir şekilde anlayacak.
hepimiz hergün tonla hata yapıyoruz.
yeri geliyor bu yaşta ağzımızdan kötü kelime kaçırıyoruz.
aaa kızın bilmeliydi söylememesi gerektiğini diyenler var.
evet bilmeliydi ama bilememiş ve bir hata yapmış.
sen özürünü dilemişsin kızın dilemiş.
bir süre konuşulmayabilir bu da makul bir ders olur kızına.
ama bir anda silmeye kalkmak ta neyin nesi.
senden ne bekliyor ayrıcaa eşin.sende mi sileceksin kızını.
ooo eşinin yiyeceği çok fırın ekmek var daha.
ne geçitlerden geçilecek,o çocuklar daha ne sorunlar çıkaracak.

Kızınız henüz dokuz yaşında. Özellikle kız çocukları için çok hassas bir dönem. Büyük ihtimalle arkadaşlarıyla okulda konuşmaları bu şekildedir eve de yansıyordur. Burada anlayışlı olması gereken eşiniz. Kırk yaşına gelmiş adam 9 yaşındaki çocukla bir mi oluyor çok tuhaf... Ayrıca yine yaşı gereği kızınız şu anda cinsel kimliğini keşfettiği bir çağda. Eşinizin iyi niyetinden eminim ancak oyun şekillerini değiştirmeli faydalı olur diye düşünüyorum.

bence nazar mı değdi diye düşüneceğinize kızınızın hayvan kelimesini neden kullandığını onunla konuşun bunun üzerinde durun . ayıca birisi eşiniz diğeri kızınız bunu anlıyorum ama el kol hareketleri ve şakaları yapmalarını doğru bulmuyorum.

Kendi kızıyla ilişkisi öyle olduğu için sanırım benim kızım kendini dışlanmış hissetmesin diye onada öyle davrandı ve ters tepti.

Bu dedikleriniz olmazdı. Çünkü benim kızımda onun kızıda anne ve babalarıyla bizim hakkımızda konuşmazlar.
Biz kızları evlenmeden önce tanıştırdık. Bizlikte zaman geçirdik.Bakalım anlaşabileceklermi diye.Yani evlendikten sonra ortaya çıkmadı benim kızım. Karakterini bilerek evlendi benle. Ben olgunluk beklerdim ama gösteremedi. Ve sizlerden aldığım önerileri uygulayacağım.

Nazar kelimesi tamamen bir benzetme. O kelimeyemi takıldınız allah aşkına. Ben zaten durumun vehametinin farkındayım. Eğer kızım eşimle ilgilenmiyo oyun bile oynamıyor deseydim emimin o zamanda kötü üvey baba ilan ederdiniz. Neyse.Teşekkür ederim yardımınız için...

O zaman beni en iyi siz anlayabilirsiniz diye düşünüyorum.Siz olsanız ne yapardınız bu durumda

buarada az önce bir yorum yazılmış mektupta buradan alıntı yapıcam demıssınız.
ınsanlar konusa konusa hayvanlar! şeklinde uzayan cumle cuk oturur ama sakın yazmayın

FallenAngel buarada senın evlendıgınıb ılmıyordum askkk olsum

O zaman beni en iyi siz anlayabilirsiniz diye düşünüyorum.Siz olsanız ne yapardınız bu durumda
benımde 2.evliliğim
ama benim sanırım şanslı oldugum nokta benım cocugum cok kucuktu evlendıgımızde suanda 4.5 yasında hala kucuk. o yuzden ben cok bu tıp durumlara dusmedım esımın ılk evlılıgı.
sızler ıcın durum cok daha zor.
ılerde bır gun oglum babasına hayvan derse ben kesınlıkle duymamazlıktan gelırım , tpekı vermıyor gıbı degıl.
aa-a noldu duymadım ben
sonra cocugumla basbasa konusurdum buyuklere hayvan vs denmez dıye.
sankı kocanızı kaybetme korkusuyla bu durumu hem kızınıza hemde esınzıe gayet net bır sekılde tepkınızle bellı etmıssınız ve esınız suanda bu yuzden buyutuyro dıye dusunuyorum

kesinlikle katılıyorum....

benim 3.maddede anlatmak istediğimde arkadaşa buydu

oyun tarzlarıı değişmelii

kesinlikle katılıyorum....

benim 3.maddede anlatmak istediğimde arkadaşa buydu

oyun tarzlarıı değişmelii
Daha öncede dediğim gibi kendi kızıyla o şekilde oynadığı için benim kızım kendini dışlanmış hissetmesin diye sanırım öyle davrandı.

tabiki sizi çok ama çok iyi anlıyorummm bu sorunların çoook daha fazlasını yaşadım ben bu yaz.
kafayı yicekdim.
Ama sakin olmak zorundaydım benım herife dedim cocuklar için çok zor.
normal kıskanıyorlar birbirlerini ergenliğe giriyorlar hormonları dans ediyor.
Bizde höyttttttt dersek ne olucak dedim konuşdum iyice.
oda kızıyla konuştu bende kızımla konuştum çözdük.zaten bizim kızlar arada derede bir araya geliyorlar.
Allahtan sizin kızlar iyi anlaşıyor birde onlar anlaşamasa ne olcak düşünün birde o sorun eklenecek.
eşinizle konusun çok üzerine gitmeden.çok canı yandı demekki bir anda , çok şakalaşmasın oda
bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama biraz kız cocuklarına mesafeli olmak lazım.
çok şımartmamak lazım.bu tabiki ilgilenmemek şakalaşmamak demek değil.
ama ne bileyim kız cocuğu biraz babadan anneden tırsmalı, her istediği yapılmamalı.
fakat sildim mildim ne oluyor, evlat silinirmi yaaa....

Kızınız ayıp etmiş tamam olgunluk beklenemez ama çok da küçük sayılmaz. Ama eşinizde biraz çocuklaşmış doğrusu. Eğer içindeki sevgi gerçekse zamanla yumuşar kızınıza karşı. Size tavsiyem araya siz girmeyin. Hem eşinizle hem kızınızla kötü olursunuz. Kızınız eğer gerçekten seviyorsa araları iyi olsun istiyorsa çabalar kendini affettirmek için. Ama kızınızda hiç bir tepki yoksa böyle olmasını istemiş demektir. 3. bir kişi olarak aralarına siz girmeyin. Farkındayım çok zor bi durum arada kalmak.. İnşallah kısa zamanda barışırlar..

Bu arada şöyle söyliyeyim benim öz babam bile benimle böyle ilginlenmedi, oynamadı bir gün olsun. Eşinizi tebrik ederim bu konuda. babalar kendi öz çocuklarıyla ilgilenmezken eşiniz sizin çocuğunuzu bu kadar sevmiş bence onuda anlayın biraz gücüne gitmiş belli ki. korkusu su olabilirr. Bugün tekken söyledi. Yarın öbür gün başkasının yanında söylerse? Bu yüzden bu tepkiyi kızınıza vermiş olabilir. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın. İnşallah araları düzelir.

bende ikimizinde şartları eşit o yüzden şanslıyım diye düşünürdüm hep.biraz naz biraz gurur yapıyor eşim.bide çocukluk tabi.

aynen sizin cümlenizi kurdu bana.sizler yazdıkça hatırlıyorum bende.şimdi yanlızken söyledi başkasının yanında söylerse bu zaten üvey baba bak çocuğa sevgi verememiiş çocukta ona hayvan diyo demezlermi dedi.arada sıkıştım çok...

Daha öncede dediğim gibi kendi kızıyla o şekilde oynadığı için benim kızım kendini dışlanmış hissetmesin diye sanırım öyle davrandı.

ya tamam üzülmeyin , eşiniz üzülmüş belli ani tepki vermiş bende kızınca öyle demiştim.
ama zamanla geçiyor insanın siniri fakat ben kendi kızımıda öyleyim
çok duygusal olduğum için hemen kendi kızımada kırılırım fakat belli etmem içime atarım
o zaten hemen anlar özür diler.
bence biraz sessiz kalın , zamanla herşey yoluna girecektir.

Aslında eşiniz mantıklı düşünüyor. bunu şimdi törpüleyemezse ilerde üstesinden gelinmez bir hal alır.. Bırakın kızınız biraz üzülsün düşünme fırsatı olsun ve gerçekten istiyorsa gidip özür dilesin. Siz zorlamayın ama, kızınızla konuşun. Bu kızınız için basit bir kelime gibidir çünkü okul ortamı hep bu şekilde ne yazık ki... Oda hatasını anlayacaktır. Eşinizde gerçekten seviyorsa dayanamaz affeder. Aynı evde yaşıyorsunuz sonuçta ne kadar gelebilir ki görmezden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…