Bize Nazar mı Değdi (Eşim ve Kızım)

bende ikimizinde şartları eşit o yüzden şanslıyım diye düşünürdüm hep.biraz naz biraz gurur yapıyor eşim.bide çocukluk tabi.
tabıkı hayata bakıs acısı, ortak cocuk sahıbı olmayı dusunuyormusunu buarada daha erken ama

Kızlar çok güzel anlaşıyorlar.bi sorun yok.Ben kızlardan korkarken eşim çocukluk etti.Allah sonumuzu hayır etsin...

İnşallah.Çok teşekkür ederim :)

tabıkı hayata bakıs acısı, ortak cocuk sahıbı olmayı dusunuyormusunu buarada daha erken ama
Çocuk düşünüyoruz ama çok erken belki bi kaç yıl sonra.Hem ortak bir kardeşin kızlarıda birbirne bağlayacağı düşüncesindeyiz.Bu sorunlarla boğuşurken biraz zor ya...

mektupmu yazacaksın
yüz yüze konuşsanız
Yüz yüze konuşurken kelimelerime hakim olamayabiliyorumVe hemen ağlamaya başlıyorum.bu seferde böyle deniyim dedim.Hem konuşma tartışmaya dönüşmeye müsait. Söylemek istediklerimi söyleyemeden görüşme sonlanabilir. O yüzden yani

Benim en kötü huyumda evde huzursuzluğa tahammül edemiyorumBelkide başımdan geçen kötü olaylar ve kötü bir evlilik sebeptir buna.Belkide ben önemsemesem kendiliğinden geçecekti sorun.Ama yapamıyorum işte.Ya daha kötüye giderse diye düşünüyorum hep...

siz benim söylediklerimden nerelere takıldınız acaba ?

söylemek istediğim oyun oynaması ilgilenmesi farklı bir şey , bu el kol hareketleri hoş değil bana göre , neticede öz kızı değil.

size aynen katılıyorum. ilk olayda çocuk adına özür dilemeniz fln ona güç vermiş. hiçbirşey olmamış gibi davranmalıydınız. biraz havalara girmiş gibi geldi bana

Yapmaya çalışın o şekilde alıştırmayın kızınızı. İlerde kızınız bir hata yaparsa önemsemez nasılsa annem arkamı topluyor der.. Bu şekilde alıştırmayın. Hatalarını nasıl düzelteceğini kendisi öğrensin. hatalarından ancak bu şekilde ders alır..

size aynen katılıyorum. ilk olayda çocuk adına özür dilemeniz fln ona güç vermiş. hiçbirşey olmamış gibi davranmalıydınız. biraz havalara girmiş gibi geldi bana
İşte insan kestiremiyoki önceden olabilecekleri.Bende tahmin etmezdim birdaha böyle birşey yaşanacağını.

belki hatasini anlasin da yapmasin diye boyle bi yol izliyodur.. kendi kizina da yuz vermemis baksana.. ikisi de dikkat etsin diye mi ki? cunku adam baya guzel davraniyomus normalde..

Aralarına girmeme kararı aldım zaten.Herşeyin ceremesini ben çekiyorum nedense.Eşimde kötü bir insan değil biliyorum.Zamana bırakıcaz artık.

evet arada ezileceksiniz muhakkak ama sadece bir müddet. benim de üvey babam var ama özünden daha özdür. benimle pek sorun yaşamadı ama birlikte yaşamaya başladığımızda kardeşimle çok çelişti başlarda. ki kardeşim de ben de ergenlikteydik ve kardeşim baya huysuzdur. ama sonra araları öyle bir düzeldi ki acayip kanka oldular. can ciğer gibiyiz maşallah. hatta annemle araları bozuk olsa biz babamı tutarız o derece. o da annemden çok bize düşkündür. geçenlerde doğumgünüm için elini kolunu doldurdu geldi, kardeşime de bana da telefon aldı yeni. onun haricinde manevi olarak da aşırı ilgili. yani özbabamdan çok daha fazla emeği üzerimizde. o nedenle zamanla düzelebilir araları. eşiniz de haklı. ama yumuşar. şu anlık sinirli. çocuğunuz da belli ki okulda filan alışkanlk edinmiştir boş bulunmuş ağzından çıkmıştır. ama bakın bir şey çok dikkatimi çekti. sadece sizin kızınıza değil kendi kızına da soğuk davranıyor. kendi kızına aynı sıcaklıkta devam etse sizinkini ayırsa o zaman bu iş yaş derdim. sadece kırılmış. kızınızla konuşup güzel bir sürpriz hazırlayp gönlünü alın derim. ama baskı yaparak değil tabi ki. siz bu nedenle kavga etmeyin. araya girmemek en güzeli. hem arada olmadan ama hem de arada olarak dengeyi sağlamak durumundasınız ki bu kolay değil annemden biliyorum, ama bir şekilde oluyor :)

belki hatasini anlasin da yapmasin diye boyle bi yol izliyodur.. kendi kizina da yuz vermemis baksana.. ikisi de dikkat etsin diye mi ki? cunku adam baya guzel davraniyomus normalde..
Banada belki hiç konuşmıycam diyerek yüz vermek istemedi.Çünkü biliyoki benim söz konuşu kızlar oldumu yüzüm yumuşaktır.Tekrar şımartırım diye belkide

İşte insan kestiremiyoki önceden olabilecekleri.Bende tahmin etmezdim birdaha böyle birşey yaşanacağını.

tabi cnm aynen öyle. siz tamamen iyi niyetle özür diletmiş kendiniz de özür dilemişsiniz ama karşı tarafta olayı abartmış.
ne yani çocuk altı üstü. biraz soğuk durayımda bir daha yapmasın dese anlarım ama o ömür boyu diyor

Kızımla konuşucam zaten seviyosa gider gönlünü alır.Zamanla olucak şeyler tabi.Eşimde kendi kızından ayırmıyosa affeder.Allah yardmcım olsun...

kızınız gerçek babasınada o kelimeyi kullansa kızılıp soğuk davranılırdı bi süre. kocaman adam. sinirle böyle yapıyordur. geçer merak etmeyin. ayrıca kızınızda böyle böyle yaptığının yanlış olduğunu öğrenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…