Bize Nazar mı Değdi (Eşim ve Kızım)

Kızımla konuşucam zaten seviyosa gider gönlünü alır.Zamanla olucak şeyler tabi.Eşimde kendi kızından ayırmıyosa affeder.Allah yardmcım olsun...

affetmeyedebilir. ama bence kendi kızı da yapsa affetmez çünkü ağır bir laf. siz şart koşmayın size de cephe almasın eşiniz. düzelir inşallah

öz babasına aynı şeyi söylese eminim çok daha ağır sonuçları olurdu.şiddet gibi.elimizden geleni yapacağız huzurumuz için.inşallah bi an önce geçer.

affetmeyedebilir. ama bence kendi kızı da yapsa affetmez çünkü ağır bir laf. siz şart koşmayın size de cephe almasın eşiniz. düzelir inşallah
Affetmesse ömür boyu küs kalınan bi evde ne çocuklar nede b,z mutlu olabiliriz.Yani hiç mantıklı değil.

aynen, ismi uvey oldugundan batiyo iste tepkisi.. belki oz babasi bi tokat da atabilirdi.. cocugun hatasini anlamasi adina iyi olabilir biraz tavir

Bahsettiğimiz 9 yaşındaki bir kız cocuguyla 30 yaslarındaki bir baba dimi :) Neyini affetmiyecekmiş yahu, bir hayvan dedi diye kızı affetmeyecekse bu hayat eşinize çok zordur. Bence sizin aranızda eşler arasında yani genel olarak "onun kızı yanlış yapmayayım" gerilimi var, öyle hissettim. Kendi kızı hayvan dese napardı, aynını sizin kızınıza da yapması gerekir eğer gerçek bir baba gibi olsun istiyorsanız, sizde eşinizle bir olmasınız. Eşim ve kızım değil, eşim ve ben, kızlarım gibi.. Siz de onun kızına aynı şekilde çekinmeden kızabilmesiniz sevebilmelisiniz..
Gönül almak adına beraber akşama sofra kurun kızlarınızla, bir de bir not yazsın özür dilerim diye, öpüp barışın. Nolucak..

Bunun tek çözümü ergenlik hakkında kitap alacaksın ya sen eşine okuyacaksın yada o okuyacak, ergenle ergen olunmaz bunun daha da ileri boyutu olacak
şimdiden hazırlanın , ki bu ergenlik 4/5 yıl sürüyor kızında söz dinlemiyecek,asilik yapacak epey zor zamanlara hazırlıklı olun derim şimdiden hazırlanın , ki bu ergenlik 4/5 yıl sürüyor kızında söz dinlemiyecek,asilik yapacak epey zor zamanlara hazırlıklı olun derim şimdiden hazırlanın , ki bu ergenlik 4/5 yıl sürüyor kızında söz dinlemiyecek,asilik yapacak epey zor zamanlara hazırlıklı olun derim şimdiden hazırlanın , ki bu ergenlik 4/5 yıl sürüyor kızında söz dinlemiyecek,asilik yapacak epey zor zamanlara hazırlıklı olun derim ben

Kendi çocuğuna nasıl davranıyor peki iki kızla da berabermi oynuyor aynı davranışları kendi kızınada yapıyormu şakalaşmaları çemre takma vs . Eğer beraber oynayıp aynı davranışları kendi kızınada yapıyor ama böyle kötü söz duymuyorsa biraz haklı olabilir ama abartılı davranıyor. Burda önemli olan çocuğun neden öyle bir kelime kullandığı güzelce konuşup çocuğunuzun bu yönünü düzeltilmesi düşüncesideyim. Çünkü sonuçta babada olsa yabancıda olsa kelime masumda gelse ağaç yaşken eğilir. Ne kadar düzgün yetişirse ileride okadr kendi için iyi olur

Aa esiniz ayni benim babam. Kendisi bizimle bogusurken aikido' dan tut, judo'ya kadar bilimum uzakdogu sporlarini kullanir sagolsun.
Yine bu kusme durumlari da tipatip ayni. Ayni huy bende de var, cok ufacik seylerden bile saman alevi gibi parlarim. Hemen herseyi siliveririm .
2- 3 gun gectikten sonra unuturum gider. Esinizin ustune varmayin, iyice inat etmesin. Kizlarinizla konusun, mesela aksam yemeginden sonra kahve yapsinlar. Minicik bir kagida "ozur dilerim babacigim" yazip, turlu sirinlik yaptilar mi zaten yelkenleri suya iner.
Eminim amaci minige ders vermektir. Darildigi icin bu kadar sert konusmustur.

Aynı şakaları kendi kızınada yapıyormuş,konu sahibinin kızına küsünce bugun kendi kızınada soğuk davranmış yani ikisinede aynı yaklaşıyor.

olurmu cnm belki adam kendi kızına bir tokat atabilirdi konu sahibinin kızına da mı atsın bunu yapamaz
belkide siz haklısınız gerçek tepkisini eşinin kızına gösteremediği için iyice sinirlenmiş

olurmu cnm belki adam kendi kızına bir tokat atabilirdi konu sahibinin kızına da mı atsın bunu yapamaz
belkide siz haklısınız gerçek tepkisini eşinin kızına gösteremediği için iyice sinirlenmiş
benim oğlum babasına hayvan dese bu yaşına bakmam tokat atarım.

Ama konu sahibi eşinden "babalık" yapmasını istiyor, gerçek bir aile gibi olalım istiyor. Atması gerekeceği bir durum olursa evet bence atmalı. Bu konu için demiyorum tabi ki ama böyle bir ilişki isteniyorsa anne-baba olarak beraber hareket etmeleri lazım. Sürekli "ay onun kızına yanlış yapmıyım, ay kızmayım" düşüncesi olursa tam aile olamazlar.

Cocukla cocuk olmus. O mesafeyi sizin de istediginiz gibi baştan koyacaktı. Siz ustune dusmeyin duzelir. Ne demek yuzune bakmamak cocuk o yani ne kadar surebilir ki bu ofke?

FallenAngel dedi:
Maalesef bu sorunları zaman zaman bende yaşıyorum.
bizimde ilk evliliklerimizden birer kızımız var.
zaman zaman aşırı sorunlar yaşıyoruz ama bunları hoş görü ile çözmeye çalışıyoruz.
çünki yıkılmış 2 evlilik ve yeniden farklı anne babalar ile evlilik
cocuklar içinde çok zor bir durum ve zamanla alışılacak bişey.

çok üzülmeyin zaman lazım sadece.bunu en iyi yaşayan biri olarak söylüyorum.
kızınızla konuşun benım kızda çok asi, bazen bir baş kaldırır oyyyyyyyyy
ergenlik de başlamış sizin kızlarda.

L LiLyaNa_ bak bir örnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…