- Konu Sahibi cansunursima
-
Kızımla konuşucam zaten seviyosa gider gönlünü alır.Zamanla olucak şeyler tabi.Eşimde kendi kızından ayırmıyosa affeder.Allah yardmcım olsun...
öz babasına aynı şeyi söylese eminim çok daha ağır sonuçları olurdu.şiddet gibi.elimizden geleni yapacağız huzurumuz için.inşallah bi an önce geçer.kızınız gerçek babasınada o kelimeyi kullansa kızılıp soğuk davranılırdı bi süre. kocaman adam. sinirle böyle yapıyordur. geçer merak etmeyin. ayrıca kızınızda böyle böyle yaptığının yanlış olduğunu öğrenir.
Affetmesse ömür boyu küs kalınan bi evde ne çocuklar nede b,z mutlu olabiliriz.Yani hiç mantıklı değil.affetmeyedebilir. ama bence kendi kızı da yapsa affetmez çünkü ağır bir laf. siz şart koşmayın size de cephe almasın eşiniz. düzelir inşallah
Kim ewlenmiş fallen mibuarada az önce bir yorum yazılmış mektupta buradan alıntı yapıcam demıssınız.
ınsanlar konusa konusa hayvanlar! şeklinde uzayan cumle cuk oturur ama sakın yazmayın
@FallenAngel buarada senın evlendıgınıb ılmıyordum askkk olsum
aynen, ismi uvey oldugundan batiyo iste tepkisi.. belki oz babasi bi tokat da atabilirdi.. cocugun hatasini anlamasi adina iyi olabilir biraz tavirkızınız gerçek babasınada o kelimeyi kullansa kızılıp soğuk davranılırdı bi süre. kocaman adam. sinirle böyle yapıyordur. geçer merak etmeyin. ayrıca kızınızda böyle böyle yaptığının yanlış olduğunu öğrenir.
evet şoklardayımKim ewlenmiş fallen mi
Yok bence ewlenmemiştir, len daha geçen telefonda konuştuk söylerdi bana ewlenmiş olsaydı.evet şoklardayım
Aynı şakaları kendi kızınada yapıyormuş,konu sahibinin kızına küsünce bugun kendi kızınada soğuk davranmış yani ikisinede aynı yaklaşıyor.Kendi çocuğuna nasıl davranıyor peki iki kızla da berabermi oynuyor aynı davranışları kendi kızınada yapıyormu şakalaşmaları çemre takma vs . Eğer beraber oynayıp aynı davranışları kendi kızınada yapıyor ama böyle kötü söz duymuyorsa biraz haklı olabilir ama abartılı davranıyor. Burda önemli olan çocuğun neden öyle bir kelime kullandığı güzelce konuşup çocuğunuzun bu yönünü düzeltilmesi düşüncesideyim. Çünkü sonuçta babada olsa yabancıda olsa kelime masumda gelse ağaç yaşken eğilir. Ne kadar düzgün yetişirse ileride okadr kendi için iyi olur
Bahsettiğimiz 9 yaşındaki bir kız cocuguyla 30 yaslarındaki bir baba dimi :) Neyini affetmiyecekmiş yahu, bir hayvan dedi diye kızı affetmeyecekse bu hayat eşinize çok zordur. Bence sizin aranızda eşler arasında yani genel olarak "onun kızı yanlış yapmayayım" gerilimi var, öyle hissettim. Kendi kızı hayvan dese napardı, aynını sizin kızınıza da yapması gerekir eğer gerçek bir baba gibi olsun istiyorsanız, sizde eşinizle bir olmasınız. Eşim ve kızım değil, eşim ve ben, kızlarım gibi.. Siz de onun kızına aynı şekilde çekinmeden kızabilmesiniz sevebilmelisiniz..
Gönül almak adına beraber akşama sofra kurun kızlarınızla, bir de bir not yazsın özür dilerim diye, öpüp barışın. Nolucak..
benim oğlum babasına hayvan dese bu yaşına bakmam tokat atarım.olurmu cnm belki adam kendi kızına bir tokat atabilirdi konu sahibinin kızına da mı atsınbunu yapamaz
belkide siz haklısınız gerçek tepkisini eşinin kızına gösteremediği için iyice sinirlenmiş
olurmu cnm belki adam kendi kızına bir tokat atabilirdi konu sahibinin kızına da mı atsınbunu yapamaz
belkide siz haklısınız gerçek tepkisini eşinin kızına gösteremediği için iyice sinirlenmiş
evet tabiiki siz atarsınız ama üvey babası tokat atsa ne yaparsınızbenim oğlum babasına hayvan dese bu yaşına bakmam tokat atarım.
kzıım ıste arka sayfalarda yazıyor evlendıgınıYok bence ewlenmemiştir, len daha geçen telefonda konuştuk söylerdi bana ewlenmiş olsaydı.
b urada üvey baba değil anne kızına tepki vermeli.hayvan çok ağır bir kelime,çocuklarımın asla kullanmasına izin vermem.evet tabiiki siz atarsınız ama üvey babası tokat atsa ne yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?