Bizimde sorun isteksizlik

Nerden anladınız

haftada bir bence normal.belki adam özlemek istiyor. yapmak için yapmıyor o işi ...yemekten yeni kalktığınız yarım saat geçmeden tekrar yemek yemek ne kadar tat verir sizce mide bir hazmetsin değil mi. onun gibi işte biraz acıkmak lazım yemeğin tadını almak için. bilmem anlatabildimmi. adamda bir haftada acıkıyor belki.herkes bir değil ki.

Ben acıkıyorum :)

Eee sorun çözülmüş işte.
Adam temiz ve bakımlı halinizden hoşlanmıyor işte.

2 ay önce eşinizin bebek istediğini ama zayıflayamadığınızı,165 cm 83 kilo olduğunuzu yazmışsınız.o sebepten eşinizin biraz kırıcı davranmış.Ve eşinizden 6 ay istemişsiniz zayıflamak için.. Belki bu sebepten yaklaşmıyordur size

Yanlış olmuş 169 boyum var.. Şuan cok zayıfladım cok dha bakımlı ve zayıf ım

Haftada 1 gayet normal bacim, adamin ustune gitme bu kadar, burdaki cinsellik konulari da beni bendne aliyor, haftada 1 bence idealidir, 1.5 yillik da evlisin cicim aylari degil. Cocuk yap sen en iyisi.

Yanlış olmuş 169 boyum var.. Şuan cok zayıfladım cok dha bakımlı ve zayıf ım
2 ayda Nasıl zayıfladınız acaba? Formülünü bizde alalım lütfen
Konu ile alakalı olarak da haftada 1 normal. Bazıları ayda 2-3 oluyor :) üstüne çok gitme. Bir derdi vardır belki aklı oradadır

fazla abarrma bence yorgun olabilir..sende o istemiyorsa bisey deme sen hic istiyor gibi gorunme erkekler biraz simarik tir nazada cekenilir kendini tatli serbetli sucuk lokumu ve benzeri seyler yedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…