- 15 Ocak 2014
- 5.991
- 5.202
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
teyemmüm etsin o zamanHerşey normal sorunumuz yok.. Üşengecim diyor.. Duş bahane.. Saçma bahaneleri var
Haftada 1 2 normal zaten
teyemmüm etsin o zaman
Allah Allah
insan duş almaya üşenir mi ya
Nerden anladınız
teyemmüm etsin o zaman
Allah Allah
insan duş almaya üşenir mi ya
Yani hayatta birşey kötü iken iyiye dönmüşse belli çabadan sonra, tam oh nihayet dersiniz, başka yerden patara verir başka dert.. Kısacası dört dörtlük mükemmel hayat yada durum olmazNasıl yani
haftada bir bence normal.belki adam özlemek istiyor. yapmak için yapmıyor o işi ...yemekten yeni kalktığınız yarım saat geçmeden tekrar yemek yemek ne kadar tat verir sizce mide bir hazmetsin değil mi. onun gibi işte biraz acıkmak lazım yemeğin tadını almak için. bilmem anlatabildimmi. adamda bir haftada acıkıyor belki.herkes bir değil ki.
Eee sorun çözülmüş işte.Bakimli ve ilgi ceken birimisiniz yoksa resimdeki konunuz ve kiloluyum diye actiginiz konulardaki gibimisiniz?
Belki şuan kendinizi toplayip çekiduzen vermissinizdir fiziken ama esiniz size soylemesede bu donemdeki halinizden etkilenmis olabilir
Birde esinizle surekli tartistiginizi anlasamadiginizi yazmissiniz belkide kavgalar sogukluk getiriyordur araniza.
Eki Görüntüle 1709208
Ben acıkıyorum :)
Bu arada eşin haftada birmi duş alıyor2 degil 1.. Bazen 6 günde 1 bazen 8...ama ben düz hesap hafta da bir yazsoö
heralde lüle lüle saçları varMalesef üşütür hasta olur muş.. İşi dışarda
2 ay önce eşinizin bebek istediğini ama zayıflayamadığınızı,165 cm 83 kilo olduğunuzu yazmışsınız.o sebepten eşinizin biraz kırıcı davranmış.Ve eşinizden 6 ay istemişsiniz zayıflamak için.. Belki bu sebepten yaklaşmıyordur size
Fikirdi sadece. bebek olayına tepki olarak belki diyeYanlış olmuş 169 boyum var.. Şuan cok zayıfladım cok dha bakımlı ve zayıf ım
2 ayda Nasıl zayıfladınız acaba? Formülünü bizde alalım lütfenYanlış olmuş 169 boyum var.. Şuan cok zayıfladım cok dha bakımlı ve zayıf ım
2 ayda Nasıl zayıfladınız acaba? Formülünü bizde alalım lütfen
Konu ile alakalı olarak da haftada 1 normal. Bazıları ayda 2-3 oluyor :) üstüne çok gitme. Bir derdi vardır belki aklı oradadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?