- 24 Haziran 2016
- 7.530
- 26.564
- 548
- Konu Sahibi socialscientist
-
Evet kendimi sübyancı gibi hissediyorumTam büyütüyorsunuz diyecektim ki şu mesajınızı görünce dumur oldum. Yani en şehvetli anlarda bile o tonu koruyabiliyor mu?
6 ayda da bitmez ama yani. 10 yıl olsa anlarımEvlilik tam da böyle bişey tutku heyecan bitiyor. Sorumluluk geçim derdi iş stresi yorgunluk ömür boyu olmaz ki zatwn belli bir süreden sonra kendinde aramıyorsun
Öpüşüyoruz adam tıraş diyor, ders diyor, ya da şap şap oyuna çeviriyor yani ateşli öpüşme oluyor sana emzik emme. Ama hep böyle yüzde 99.
İyi ki birlikte yaşadım da bu sorunları gördüm.Bence evlenmeden önce birlikte yaşamaya baslamasymissiniz keşke evlenince s8hirli bi değnek dokunmayacak sizlere herşey daha da stabil olacak heyecan filan ka getire erken tüketme bazı şeyleri
Adam kendini daha çok düşünüyor senin fedakarlıklarını gormuyorbence karakter olarak oyle anladigim kadaryla konuş bnceHiç birine yanaşmıyor evden zorla çıkarırım. Onda da arabayla gezmek ister yürüyerek asla. Film izleriz genelde onun sevdiği tarz vurdulu kırdılı... Hep ben çaba gösterip kendi derslerimden vs fedakarlık edip karşılığında 10da yatan bir adam görünce ruhen boğuluyorum
Her öpüşme seksle bitsin demedim. Her öpüşme oyuna çevrilir mi? Öpüşüyoruz ağzıma hava üflüyor mesela.Adam haklı. Her öpüşme seksle mi bitmeli...
Kimle evlenirsen evlen bu böyle olacak
Konuştum. Ben derslerini çalış diyorum fedaksrlık istemiyorum ki diyorAdam kendini daha çok düşünüyor senin fedakarlıklarını gormuyorbence karakter olarak oyle anladigim kadaryla konuş bnce
Senin basarili olman da onu çekmiş olabilir ileri için sorular sor bnce çalışmasam ilerde vs diye zor bi durum ya dışardan sen suçlu görünürsün bu durumda malesefKonuştum. Ben derslerini çalış diyorum fedaksrlık istemiyorum ki diyor
Öyle zaten. Bide ben akademisyenim bütün hayatım çalışmak zaten. Bunu bahane ederse hiç özelimiz olamayacak kiSenin basarili olman da onu çekmiş olabilir ileri için sorular sor bnce çalışmasam ilerde vs diye zor bi durum ya dışardan sen suçlu görünürsün bu durumda malesef
Benim eşimde bazen oyle yapıyor insanın sinirleri bozuluyo en son uzaklaşıyorum sonra düzeliyor sonra yine aynı karakter oyle mutlu biri olduğu belki öncelikleHer öpüşme seksle bitsin demedim. Her öpüşme oyuna çevrilir mi? Öpüşüyoruz ağzıma hava üflüyor mesela.
Yani bazen birak herseyi diyip cekmeli seni benceÖyle zaten. Bide ben akademisyenim bütün hayatım çalışmak zaten. Bunu bahane ederse hiç özelimiz olamayacak ki
Canım bence abartiyosun ben Bir buçuk yıllık evliyim evet her yakınlaşmanın sonu cinsellikle bitmiyor ve biz sanıyoruz ki erkekler hep cinsellik düşkünü.Merhaba hanımlar
Erkek arkadaşımla evlenme yolundayız ailemle tanıştı, ailelerimiz tanıştı. Söz nişan ve hemen hemen nikah tarihimiz belirlendi ve o çok mutlu ama ben çok korkuyorum.
6-7 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben araştırma görevlisiyim bir yandan da ders dönemim devam ediyor. Her gün okula 2 saat gidiyorum 2 saat geliyorum. Eve gelince ona ilgi göstermek için elimden geleni yapıyorum. Mesela 8de gelip 10a kadar onla vakit geçiriyorum çünkü 10da uyuyor daha sonra ders çalışıyorum 3e kadar ve sabah onunla birlikte kalkıyorum 6.30 7 gibi.
Benimle çok ilgili ama sanki küçük çocuğunu ya da annesini sever gibi. Benim istediğim böyle sevilmek değil sevgilisi gibi sevsin istiyorum. Yani tutku, heyecan falan eksik gibi geliyor oysaki birlikte yaşamaya başlamadan evvel vardı bunlar. Ama tabi bunu ona söylediğimde inkar ediyor.
Benim evlilikten beklediğim bu değil. Çok korkuyorum böyle bir hayat istemem. Ve sürekli benim derslerimi bahane ediyor. Öpüşüyoruz mesela bana hadi derse diyor. Ya da cuklata cuklata öpüyor çocuk gibi sinir oluyorum. Bunların hepsini ona söyledim. Bana verdiği cevap her öpüşmenin sonu cinselliğe bağlanacak diye bir şey yok. Çok kırıldım buna hem de şaşırdım. O günden sonra hep o yaklaştı ve değişmiş gibiydi ama 2 hafta sonra yine her şey eskisi gibi oldu.
Az önce öpüşüyorduk bi tıraş olayım da yatalım dedi ben de uykum yok ben uykum gelene kadar okuma yapacağım diye bıraktım gittim onu. O sırada mutfakta yarın için sefer taslarını hazırladım melül melül izledi beni ama içimde anlamlandıramadığım bir öfke vardı yüz vermedim. Gitti yattı. Hep iyi geceler öpücüğü veririm gidip öpeyim dedim uyumuş 10 sn içinde. Hep böyle ben şuan ağlıyorum kafama taktım ders mers hak getire. Ama o uyuyo
Benim mi psikolojim bozuk abartıyor muyum
Ya da evlilikten mi korktum acaba ben0
Fazla beklenti içindesiniz. Neden?Merhaba hanımlar
Erkek arkadaşımla evlenme yolundayız ailemle tanıştı, ailelerimiz tanıştı. Söz nişan ve hemen hemen nikah tarihimiz belirlendi ve o çok mutlu ama ben çok korkuyorum.
6-7 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben araştırma görevlisiyim bir yandan da ders dönemim devam ediyor. Her gün okula 2 saat gidiyorum 2 saat geliyorum. Eve gelince ona ilgi göstermek için elimden geleni yapıyorum. Mesela 8de gelip 10a kadar onla vakit geçiriyorum çünkü 10da uyuyor daha sonra ders çalışıyorum 3e kadar ve sabah onunla birlikte kalkıyorum 6.30 7 gibi.
Benimle çok ilgili ama sanki küçük çocuğunu ya da annesini sever gibi. Benim istediğim böyle sevilmek değil sevgilisi gibi sevsin istiyorum. Yani tutku, heyecan falan eksik gibi geliyor oysaki birlikte yaşamaya başlamadan evvel vardı bunlar. Ama tabi bunu ona söylediğimde inkar ediyor.
Benim evlilikten beklediğim bu değil. Çok korkuyorum böyle bir hayat istemem. Ve sürekli benim derslerimi bahane ediyor. Öpüşüyoruz mesela bana hadi derse diyor. Ya da cuklata cuklata öpüyor çocuk gibi sinir oluyorum. Bunların hepsini ona söyledim. Bana verdiği cevap her öpüşmenin sonu cinselliğe bağlanacak diye bir şey yok. Çok kırıldım buna hem de şaşırdım. O günden sonra hep o yaklaştı ve değişmiş gibiydi ama 2 hafta sonra yine her şey eskisi gibi oldu.
Az önce öpüşüyorduk bi tıraş olayım da yatalım dedi ben de uykum yok ben uykum gelene kadar okuma yapacağım diye bıraktım gittim onu. O sırada mutfakta yarın için sefer taslarını hazırladım melül melül izledi beni ama içimde anlamlandıramadığım bir öfke vardı yüz vermedim. Gitti yattı. Hep iyi geceler öpücüğü veririm gidip öpeyim dedim uyumuş 10 sn içinde. Hep böyle ben şuan ağlıyorum kafama taktım ders mers hak getire. Ama o uyuyo
Benim mi psikolojim bozuk abartıyor muyum
Ya da evlilikten mi korktum acaba ben0
Tamam ben bunu anlıyorum ama evliliğin belli bir zaman sonraki hali diyoruz, 6 ay oldu daha 6Fazla beklenti içindesiniz. Neden?
Evlilik de aşağı yukarı böyle bir şey. .Evliler de 7/24 sevişmiyor. .
Bunu yorgunluğu var,libidosu var, çocuğu var,dinlemek istemesi var,baş ağrısı var var da var..
Siz romantik.. belki o değil. .
İstediğiniz bu değilse ayrılırsınız. .Çünkü ne istediğinizin farkındasınız. Her birlikte yaşayan böyle bilinçli olmuyor.
Ama şunu bilin. Yüzde 90 evliliğin ,belli bir zaman sonra ki halini yaşıyorsunuz.
Tabi karar senin arkadasimİyi ki birlikte yaşadım da bu sorunları gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?