Ev aldıktan sonra batmaya başladık açıkcası.Bu kadar batıkken ev almak neden
Yada bu kadar borc varken bidaha krediler cekmek niye
Ek iş yapın veya ailenizden destek alın adamada yazık günah
Aslına bakarsanız kendim için bir şey almadım ve ya pahalı bir şey.ihtiyac kredilerinin kac ayi var?
Esinizden gizli cekip ne aldiniz ki, aldiklarinizi gorup hangi parayla aldin demedi mi mesela krediler 3e cikana kadar?
Merhaba,
1 adet konut kredisi, 3 adet ihtiyaç kredim var.
Para kullanmasını, idare etmesini çok bilmeyen biriyim. Ama zaten konut kredisine girdiğimizden beri toparlayamadık.
İhtiyaç kredilerini eşimden gizli çekmiştim. Sonra yakalandım. Epey bir kızdı elimden kredi kartımı aldı. Maaşımdan 150 Tl kalıyor ve tüm ay onunla geçiniyorum.
Bu ara hesap bakiyem eksi 4.000 TL
Eşime onu söyleyemedim zaten yeterince üzdüğüm için. Şu an işin içinden çıkamıyorum. Söylersem ciddi bunalıma girecek adam zaten zor geçiniyor. Ve ben çok çaresizim. Uzun süre elime çok çok az para geçecek. Yeni kredi çekemem. Eksi bakiyeyi kapatamam.
Var mı bir fikri olan?
Ek iş yapıyorum fakat şu an sezonu değil o yüzden durgun.Tabii ki eşinize söyleyin ama yanına çözümlerle gidin. Ek iş yapmaya başlayabilirsiniz. Bankalarla anlaşıp borcunuzu yeniden yapılandırabilirsiniz, vadeyi uzatıp taksit miktarını azaltabilirler. Önce çözümü bulun, sonra gidip eşinizle konuşun.
Kartlar değil kredi kartını nasıl kullanacağını bilmemek ve ayağını yorganına göre uzatmamak borç batağına sürüklüyor insanları.Allah yardımcınız olsun demeye geldim. 4900 kredi kartı borcum var bende onu kapatmaya uğrasıyorum gerçekten insanı borç batağına sürüklüyor bu kartlar...
Kartlar değil kredi kartını nasıl kullanacağını bilmemek ve ayağını yorganına göre uzatmamak borç batağına sürüklüyor insanları.
Gelirimize göre harcama yapıp her gördüğümüzü almazsak,kartla alınca bedava alıyor gibi alışveriş yapmazsak,sorun yok.
Yıllardır tek bir kredi kartı kullanırım daha hiç asgarisini ödeyip borç biriktirmedim.
İşe ara verdiğim için tek maaşla geçindiğimiz de oldu ev ve araba kredisi ödediğimiz de.
İş düzgün hesap yapmakta ve dengeli harcamakta bitiyor.
aferin size herkes sizin gibi değil demekkiKartlar değil kredi kartını nasıl kullanacağını bilmemek ve ayağını yorganına göre uzatmamak borç batağına sürüklüyor insanları.
Gelirimize göre harcama yapıp her gördüğümüzü almazsak,kartla alınca bedava alıyor gibi alışveriş yapmazsak,sorun yok.
Yıllardır tek bir kredi kartı kullanırım daha hiç asgarisini ödeyip borç biriktirmedim.
İşe ara verdiğim için tek maaşla geçindiğimiz de oldu ev ve araba kredisi ödediğimiz de.
İş düzgün hesap yapmakta ve dengeli harcamakta bitiyor.
Konut kredim olduğu için yüksek.geliriniz ne kadar ayıptır sorması?
kredi kartınızla ne tür harcamalar yapıyorsunuz
dışarda yemek vs gibi mi?
sigara alışkanlığı var mı? ona da ciddi para gidiyor çünkü
ayrıntılı yazarsanız yardımcı olabiliriz
birde 4000 e kadar eksi hakkı veriyorsa banka bayağı maaşınız var herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?