Maalesef elimde bozdurabileceğim bir takım ve ya satacak bir şeyim yok.Alyans hariç herhangi bir takiniz varsa bozdurun odeyin bir daha da sakın borca girmeyin. 150 tl harclikla idare edin.
Söylenen her şeye katılıyorum. 2 aydır hiç harcamam yok. Akıllandım ama biraz geç oldu ve pahalıya patladı.
Bundan sonrası için daha dikkatli olacağım çok çaresiz kaldım çünkü bu sefer.
Merhaba,
1 adet konut kredisi, 3 adet ihtiyaç kredim var.
Para kullanmasını, idare etmesini çok bilmeyen biriyim. Ama zaten konut kredisine girdiğimizden beri toparlayamadık.
İhtiyaç kredilerini eşimden gizli çekmiştim. Sonra yakalandım. Epey bir kızdı elimden kredi kartımı aldı. Maaşımdan 150 Tl kalıyor ve tüm ay onunla geçiniyorum.
Bu ara hesap bakiyem eksi 4.000 TL
Eşime onu söyleyemedim zaten yeterince üzdüğüm için. Şu an işin içinden çıkamıyorum. Söylersem ciddi bunalıma girecek adam zaten zor geçiniyor. Ve ben çok çaresizim. Uzun süre elime çok çok az para geçecek. Yeni kredi çekemem. Eksi bakiyeyi kapatamam.
Var mı bir fikri olan?
Eşime söylemeden kmh hesabımı -12.500 e getirmeyi başardım .Merhaba,
Para kullanmasını, idare etmesini çok bilmeyen biriyim. Ama zaten konut kredisine girdiğimizden beri toparlayamadık.
İhtiyaç kredilerini eşimden gizli çekmiştim. Sonra yakalandım. Epey bir kızdı elimden kredi kartımı aldı. Maaşımdan 150 Tl kalıyor ve tüm ay onunla geçiniyorum.
Eşime onu söyleyemedim zaten yeterince üzdüğüm için. Şu an işin içinden çıkamıyorum. Söylersem ciddi bunalıma girecek adam zaten zor geçiniyor. Ve ben çok çaresizim. Uzun süre elime çok çok az para geçecek. Yeni kredi çekemem. Eksi bakiyeyi kapatamam.
Var mı bir fikri olan?
Malesef gunumuzde herkes hemen ev sahibi olmak istiyor.Ev aldıktan sonra batmaya başladık açıkcası.
Kredi kartını kapatmak için, sonra diğer krediyi ödeyemediğim için borç üstüne borç oldu.
Ailemin durumu yok 2 çocuk okutuyorlar.
Malesef gunumuzde herkes hemen ev sahibi olmak istiyor.
Ilersini dusunmeden odenir deniyor ama her zaman evdeki hesap carsiya uymuyor
Ev kredisi varken harcamalariniza cok dikkat etmeniz lazimdi
Siz ipin ucunu kacirmissiniz
Allah yardimciniz olsun
O 3 adet ihtiyaç kredisini kapatıp tek bir kredi yapma olanağız yok muMerhaba,
Var mı bir fikri olan?
hayır yapmasın şu an faizler yüksek vade 36 ay bir işe yaramaz zararlı çıkarO 3 adet ihtiyaç kredisini kapatıp tek bir kredi yapma olanağız yok mu
Benimde aklıma sonradan geldi çok yüksek faiz verirler ama kredilerin süresi uzunsa pek bir çaresi yokhayır yapmasın şu an faizler yüksek vade 36 ay bir işe yaramaz zararlı çıkar
Birde bizim insanımız çok yüksek ev kredisine giriyor sonra maaş yetmiyor
Sonra ya evden oluyorlar ya senelerce borç içinde yaşayıp bir rahat edemiyorlar
Bizim insanımız almazsa bu fiyatlara yabancılar alıyor çünküev fiyatlari cok yuksek cunku
aşırı sisirilmis 100 dairenin oldugu bi blok apartmanda bi milyon lira istiyolar daireye
ne vaad ediyo, yuksek kat sıkışık bi alanda azcik yesillik biraz sosyal tesis
onu goren civardaki normal apartmandaki daire satan durur mu 150 binse ev 250 diyo. sorsan ne var evinde, bisey yok, apartmanda iki agac dikecek toprak yok, cikip hava alacak ozel ozel alan yok, ama bi dunya para istiyorlar
bide iki apartmani yanyana dikip site diye satanlar ciktiufak cocuk parki koymus kenarlara 10 agac dikmis o da ithal, sor fiyatini dairenin 400 bin 500 bin
bide adi duvar kagidi koymus satabilmek icin hepsi bi garabet, satamadikca sacmaladilar
batsalar da artik sisiremeseler fiyatlari dicem, ucu hepimize dokunuyo bisey diyemiyorum artik
Tüm satılik daireler dipdibe ama rezidaaaaaaaaaannnsss.ev fiyatlari cok yuksek cunku
aşırı sisirilmis 100 dairenin oldugu bi blok apartmanda bi milyon lira istiyolar daireye
ne vaad ediyo, yuksek kat sıkışık bi alanda azcik yesillik biraz sosyal tesis
onu goren civardaki normal apartmandaki daire satan durur mu 150 binse ev 250 diyo. sorsan ne var evinde, bisey yok, apartmanda iki agac dikecek toprak yok, cikip hava alacak ozel ozel alan yok, ama bi dunya para istiyorlar
bide iki apartmani yanyana dikip site diye satanlar ciktiufak cocuk parki koymus kenarlara 10 agac dikmis o da ithal, sor fiyatini dairenin 400 bin 500 bin
bide adi duvar kagidi koymus satabilmek icin hepsi bi garabet, satamadikca sacmaladilar
batsalar da artik sisiremeseler fiyatlari dicem, ucu hepimize dokunuyo bisey diyemiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?